PDA

Переглянути повну версію : Інженери BMW шукають місця для паркування за допомогою нових можливостей навігації


bmwe36petro
17.06.2010, 12:07:54
Компанія BMW розкрила подробиці про новий проект microNavigation, над яким зараз працюють німецькі інженери, використовуючи тестову модель 3-Series. Суть його в наданні мікрокарт різних об'єктів, як то: багаторівневі парковки біля торгових центрів, підземні автостоянки готелів і так далі.

Суть нововведень в тому, що власник автомобіля зможе бачити схему паркінгу, включаючи пронумеровані місця і так далі, шукати місце стоянки, приміром, ближче до ліфта або до входу в торговий центр і так далі. Щоправда, попередньо потрібно буде завантажити мікрокарту кожного об'єкта з інтернету в навігаційне устаткування.

Більше того, нова система BMW також дозволить завантажувати мікрокарту з автомобіля в мобільний пристрій, що допоможе не заблукати під час пошуку виходу або припаркованого автомобіля. Важко сказати, на скільки потрібна буде дана опція клієнтам, але якщо безкоштовно, то чому б і ні?

Джерело: caredge.ru

VAVAN
17.06.2010, 19:43:46
Важко сказати, на скільки потрібна буде дана опція клієнтам, але якщо безкоштовно, то чому б і ні?
о це справді цікавить!? Для америкосів таке навіть потрібно, адже для них парковки-дуже важлива річ (для американців які вміють думати). Для домогосподарок тощо - це не годиться навіть безкоштовно, вони не думають, а просто їдуть і паркуються... цей пристрій заведе їх у сплошні гіпотези і роздуми, лаяннями на кшталт факін зе бобрик енд мазафака. ІМХО

Legend
18.06.2010, 01:24:08
:rofl: американці-американці... нам до того далеченько :)

Spam
19.06.2010, 00:57:26
ну... як сказати, для амерокосів які вміють думати чи не вміють(я вважаю, що не існує людей, які не вміють думати... існують люди, чиї думки відрізняються від наших...), ця функція не є лишньою, так як і для нас... кожному було б приємно знати, де зазделегідь можна припаркуватися поближче до: піцерії, каве, бару, кіно, театру чи біля роботи...