PDA

Переглянути повну версію : Після "поліцейського розвороту" з"явилися проблеми з ходовою


CityCat
08.06.2010, 20:02:18
Після "поліцейського розвороту" з"явилися проблеми з правим переднім колесом - якийсь металічний скрип при русі заднім ходом і потріскування при гальмуванні коли рухаєшся в перед. Візуальний огляд нічого не показав.. І при гальмуванні вроді не веде машину...Сам розворот здійснювався в ліву сторону. Що то могло трапитись?

Сонечко
08.06.2010, 21:17:47
ну, мої гадання на кавовій гущі та на картах, підказали мені, що тобі потрібно з*їздити до Семена Ігора Володимировича на Левандівку, і він тобі поставить діагноз. Швидко, точно, пояснить методи усунення проблеми, і оцінить, перед тим як до того братися. Заодно передивиться все по ходовій частині. Не пошкодуєш.
А при поворотах (коли крутиш рулем глибоко) не хрустить там?

BOKSTER
08.06.2010, 21:45:12
Підніми машину і послухай підшипники. Може вони?:unknw:

CityCat
08.06.2010, 22:45:14
2 Сонечко, якщо з гумором віднестись до твого посту, то я сумніваюсь, що пан Семен мені поставить діагноз, оскільки в питаннях техніки і т.д в мене клініка. Жодних амбулаторних, чи домашніх режимів. Як то кажуть - доктор сказал в морг, значит в морг :)
Що ж до серйозного підходу, BOKSTER, слушно зауважив про можливий песець підшипникам ступиці.. І можна було б справді скокнути на діагностику до когось, хочаб Ігоря Семена, але.. як воно бісить, коли в машині вся ходова замінена на нову, включно з підшипниками. Тим-більше, цей японо-машин має по 2 конічних підшипника на ступицю.. хоча передні стоять не оригінальні, а десь МАДЕ ІН ПОЛЯНД, вкурвило і вже захотілось знати скільки грн треба...
В обшем з допомогою домкрата, матюків, 3л пива і товариства ще двох таких баламутів як я, було встановлено:
1) граната - в норміі
2) підшипники ступиці живі, але зірвало законтрену гайку, якою підшипники затискаються і колесо отримало люфт.. тут мій "зальот", я знав що гайку вже стопорили 3-чі і її треба міняти, тільки "забив"
3) нахабний кусок гравію влетів між тормозним диском і колодкою з внутрішньої сторони, машин чемно його затиснув і пробував перемолоти... і скрипіло і тріщало і CityCat"a ще й лякало :)

вибили нафік той камінь і машин попустило

Vomont
08.06.2010, 22:49:38
CityCat, пиво рулить:drinks: то тебе вже можна привітати з виїздом на япономобілі?

CityCat
08.06.2010, 23:01:29
:) :drinks:
Офіційно ще ні :( Мотор як випльовував масло така і випльовує, ще не зробив його.. Ті що мають його робтити, на наст. тиждень вже аж на 101% кажуть - що приймуть машинку. Ну і салон я в порядок так і не привів ще.. Але трішки попетляти на якомусь "пятачку" - то вже петляю :biggrin:

Vomont
08.06.2010, 23:07:03
успіхів в петлянні:biggrin: