PDA

Переглянути повну версію : З нового BMW M5 прибрали зайвий "make-up"


bmwe36petro
01.06.2010, 09:37:54
Перші "шпигунські" знімки нового покоління седана BMW M5 розділили експертів на два табори:
1691016911169121691316914
Одні стверджували, що дебют відбудеться цього року на мотор-шоу в Парижі, інші запевняли, що світова прем'єра машини запланована на наступний рік і пройде в рамках виставки у Франкфурті. Швидше за все, матимуть рацію ті, хто очікує побачити модель в столиці Франції, так як на останніх тестах кузов прототипу M5 позбувся значної частини захисного "макіяжу".

Від стандартного седана BMW 5-ої серії "заряджений" автомобіль відрізнятимуть спортивний передній бампер з великими повітрязабірниками, прихований на фотографіях під чорно-білим камуфляжем, інші пороги, а також нові легкосплавні диски та чотири патрубки вихлопної системи - невід'ємні атрибути машин з літерою "M". З чуток, дах автомобіля і кришку багажника виготовлять з карбону, що допоможе знизити вагу автомобіля.

Невеликі зміни відбудуться в салоні седана, де має з'явитися стандартний для BMW M5 набір із спортивних сидінь, алюмінієвих накладок і нового спортивного рульового колеса.

Нинішня версія BMW M5 оснащується 5-літровим мотором V10 потужністю 507 к.с. Очікується, що даний двигун поступиться своїм місцем V-подібній "вісімці" з двома турбінами, якими комплектуються кросовери X5 M і X6 M.

За непідтвердженими відомостями, 555-сильний двигун з двома турбінами форсують до 600 к.с. і зістикують з семиступеневою трансмісією з двома зчепленнями. Розгін до першої "сотні" у седана займе близько 4,4 сек.

Світова презентація BMW M5 відбудеться восени на міжнародному автосалоні в Парижі, але в продаж новинка надійде тільки в наступному році, пише AutoEvolution.

Джерело: kolesa.ru