PDA

Переглянути повну версію : Передньопривідний компакт-кар BMW виявився хэтчбеком


bmwe36petro
21.05.2010, 17:52:18
У березні на щорічній прес-конференції в Німеччині генеральний директор BMW Норберт Райтхофер офіційно підтвердив плани щодо випуску компактної моделі з переднім приводом, а сьогодні стали відомі нові подробиці про машину.

Перший в історії автомобіль BMW з переднім приводом буде націлений на конкуренцію з новими поколіннями Audi A2 і Mercedes-Benz A-класу. Баварська модель, яку створять на платформі наступного покоління MINI Cooper, з'явиться на ринку у вигляді п'ятидверного хэтчбека, розрахованого на водія і чотирьох пасажирів. Трохи пізніше покупцям стане доступний спортивний варіант передньопривідного автомобіля BMW, конкурент хэтчбека Audi A1, що дебютував у березні цього року в Женеві.

Не дивлячись на те, що новинки BMW і MINI отримають єдину платформу, в баварському концерні відмітили, що не бояться "внутрішнього канібалізму", коли одна модель відводить покупця у іншої.

"Обидві марки мають відмінні одна від одної іміджі, - цитує своє джерело в BMW видання Autocar. - Наші дослідження показали, що продукція BMW і MINI адресована абсолютно різним категоріям покупців".

За неофіційними даними, новинка BMW стане комплектуватися 3 - і 4-циліндровими моторами, включаючи 1,5-літровий турбодизельный агрегат потужністю 163 к.с., уперше продемонстрований у Франкфурті на шоу-карі BMW Vision EfficientDynamics.

У продаж модель, яка знаходитиметься на сходинку нижче BMW 1-ої серії, повинна поступити в 2014 році.

Джерело: kolesa.ru

malan
22.05.2010, 23:51:18
а чо з вигляду так ні чо!