PDA

Переглянути повну версію : Закамуфльований кросовер BMW X3 викликав у жителів Нью-Йорка паніку


bmwe36petro
13.05.2010, 18:00:04
Недільного ранку 9 травня поліція Нью-Йорка була піднята за тривогою...
1654316544
Якась жінка повідомила в правоохоронні органи про підозрілий автомобіль, припаркований біля входу в Американський музей природної історії. Прибулі поліцейські виявили біля входу в будівлю закамуфльований BMW X3 другого покоління.

Як пише газета New York Daily News, варті порядку було невтямки, що таким чином автовиробники приховують нові кузовні панелі від жадібних поглядів очевидців під час ходових випробувань нових моделей. До того ж двигун автомобіля працював, а усередині нікого не було.

Поліцейські перекрили вулицю, на якій припаркувався BMW в обох напрямах, чим створили паніку серед відвідувачів музею. Один з вартових порядку, одягнувшись в бронекостюм, розбив заднє скло кросовера, щоб переконається у відсутності бомби в автомобілі.

Як з'ясувалося пізніше, водій BMW X3 припаркував автомобіль, щоб погуляти по західній частині Центрального парку Нью-Йорка і насолодитися ясною сонячною погодою. До речі, двигун він не заглушив, чому? Можливо, таким чином співробітник BMW намагався приховати від інженерів свій незапланований відпочинок, оскільки ресурсні випробування припускають роботу автомобіля в найсуворіших умовах. З іншого боку, він міг навпаки, імітувати простій в пробках, які в недільні дні навіть в мегаполісах на зразок Нью-Йорка відшукати складно.

За матеріалами: caredge.ru

VAVAN
13.05.2010, 18:07:31
повеселило + тут тільки корисна інформація для Задорнова, який обожнює знущатись і насміхатись з американців і їх ментальності.Вони таки надто "зашорені" тими всіма терактами і псевдотерактами..

Legend
14.05.2010, 00:05:37
Типово для американців :rofl:

bmwe36petro
14.05.2010, 08:42:05
Типово для американців
Хто його зна, думаю це продуманий піар-хід компанії БМВ, цим вони більшу увагу до нового Х3 привернули, до багатьох новин потрапили.