PDA

Переглянути повну версію : Комплексна система допомоги в дорозі Одисей


ValodjaE36
07.05.2010, 11:54:19
Нові послуги для власників авто транспорту "Одисей" від компанії CORIS та OTP Bank

Що надаються власникам пакетів послуг «ОДИСЕЙ»

1. Евакуація автомобіля до найближчого місця ремонту з місця поломки або ДТП (послуги надаються безкоштовно та не лімітовано за кількістю).
У випадку, якщо автомобіль Користувача не може рухатись самостійно внаслідок пошкодження у ДТП або поломки, CORIS організує евакуацію автомобіля Користувача з місця поломки або ДТП до найближчого сервісного центру чи місця безпечного зберігання, і сплатить витрати на такі послуги
Організація евакуації транспортного засобу включає: прибуття на місце спецтехніки і фахівців для транспортування аварійного або несправного транспортного засобу; підйом і навантаження аварійного або несправного транспортного засобу; власне евакуацію (перевезення); розвантаження аварійного або несправного транспортного засобу;

2. Допомога буде надана на місці, якщо:
- прокололось колесо, а запасне вже використано; (сплачуються тільки послуги)
- розрядилася акумуляторна батарея; (сплачуються тільки послуги)
- раптово скінчилось пальне (тільки доставка)

3. Транспортування аварійного транспортного засобу до найближчого місця ремонту
У випадку, якщо автомобіль Користувача було евакуйовано з місця ДТП або поломки згідно пункту 1 даної програми і не вдалося розмістити автомобіль на сервісному центрі беспосередньо після поломки або ДТП CORIS організує та сплатить транспортування аварійного транспортного засобу Користувача від місця тимчасового зберігання до найближчого місця ремонту.

4. Доставка запасних частин (тільки за кордоном)
CORIS забезпечує доставку найбільш швидким способом запчастин, необхідних для ремонту автомобіля, якщо неможливо отримати ці запчастини на місці.
Примітка. У разі доставки запчастин літаком, Користувач повинен прийняти їх в найближчому міжнародному аеропорту. CORIS оплачує тільки доставку. Вартість запасних частин оплачується Користувачем самостійно.

5. Проживання в готелі
У випадку, якщо автомобіль був евакуйований з місця ДТП або поломки, та немає можливості відремонтувати його протягом доби, CORIS сплатить проживання осіб, які подорожували в автомобілі, в готелі з розрахунку 20 евро за людину на добу, але не більше ніж за 4 доби на час ремонту автомобіля. Послуга надається, якщо вона можлива в даній місцевості.
Примітка. При виборі даної послуги Користувач втрачає право на послуги викладені в п.6 даної програми.

6.1 Репатріація Користувача до місця проживання в Україні або продовження поїздки CORIS сплачує витрати по поверненню осіб подорожуючих в автомобілі, до місця проживання в Україні (проїзд у вагоні 2-го класу денного потягу або в купейному вагоні нічного потягу) у випадку, якщо:
- за попередньою оцінкою фахівців термін ремонту автомобіля перевищить 5 днів;
- автомобіль викрадений або повністю знищений в результаті ДТП.
Примітка. У випадку, якщо Користувач приймає рішення продовжити поїздку за первісним маршрутом, CORIS сплатить транспортні витрати в межах суми, необхідної для покриття витрат по поверненню осіб, подорожуючих в автомобілі, до місця постійного проживання у розмірі вартості квитків на проїзд у вагоні 2-го класу денного потягу або в купейному вагоні нічного потягу. В цьому випадку особи, що подорожували в автомобілі, надалі втрачають право на репатріацію.

6.2. Повернення дітей, подорожуючих в автомобілі
Якщо в результаті хвороби або травми супроводжуючих, діти, що подорожували в автомобілі залишилися без нагляду, CORIS сплатить повернення дітей, подорожуючих з Користувачем до місця проживання в Україні в межах суми, необхідної для оплати авіаквитка економічного класу.

7. Доставка Користувача від місця проживання в Україні до місця ремонту або виявлення автомобіля. СORIS сплатить поїздку потягом (проїзд у вагоні 2-го класу денного потягу або в купейному вагоні нічного потягу) з метою забрати автомобіль у випадку:
- крадіжки, якщо автомобіль був виявлений після того, як Користувача було повернено до місця проживання;
- ремонту після поломки або ДТП, у випадку, якщо Користувач скористався п.6

8. Репатріація автомобіля
CORIS забезпечує репатріацію автомобіля до місця проживання Користувача в Україні у разі крадіжки, якщо автомобіль був виявлений після того, як Користувача було повернено до місця проживання в Україні і знайдений автомобіль знаходиться в стані, що не дозволяє його самостійне пересування.

9. Юридичний захист
При необхідності у разі ДТП Користувачеві буде надана можливість зв'язатися з адвокатом.
Примітка. Оплата послуг юриста проводиться за рахунок Користувача.

10. Передача термінових повідомлень від Користувача і назад у Випадку поломки або ДТП У разі потреби, CORIS виконує інструкції Користувача і передає термінові повідомлення для вказаного ним адресата у вигляді усного повідомлення по телефону або факсимільного повідомлення

11. Додаткові послуги Користувач, автомобіль якого постраждав в результаті ДТП має можливість звернутися в CORIS по допомогу в організації регресної справи стосовно відшкодування збитку з боку винної сторони або проведення експертизи пошкодженого автомобіля. Вартість таких послуг обумовлюється з Користувачем окремо.
CORIS забезпечує інформаційну підтримку Користувача під час подорожі за кордоном і всіляку консультативну допомогу в екстрених ситуаціях.

Тарифи

Вартість пакету послуг «ОДИСЕЙ» для Користувача складає 332,50 грн.,крім того ПДВ – 66,50 грн., що разом складає 399,00 грн.(триста дев”яносто дев”ять грн. оо коп.)

За додатковою інформацією звертайтесь:

Луценко Ельміра Олегівна

032-240-94-75
067-956-57-42
www.otpbank.com.ua
www.coris.ua

yrik_lvov
07.05.2010, 12:25:32
вартість 399 грн це за рік???
Луценко Ельміра Олегівна
це не нашого міністра родина:rofl:

ValodjaE36
07.05.2010, 12:31:09
вартість 399 грн це за рік???
за рік:)

це не нашого міністра родина
саме так:biggrin:

Vomont
08.05.2010, 10:59:44
а ValodjaE36, в нього зять:biggrin: