PDA

Переглянути повну версію : BMW 5-серии отримає ексклюзивні комплектації


CONFIG
28.02.2008, 08:34:10
BMW покаже на автосалоні в Женеві «п'ятірку» відразу в трьох нових комплектаціях. Ці спеціальні серії отримають позначення Sport, Exclusive і Lifestyle. За словами представників баварського концерну, поява обмежених партій «п'ятірок» необхідна для того, щоб краще задовольнити запитам клієнтів, які іноді хочуть їздити на не зовсім стандартним машинах.

Отже, чим же нові комплектації відрізнятимуться один від одного. 5-серия у версії Exclusive забарвлюватиметься спеціальною платино-бронзовою фарбою, а на кузові з'являться додаткові елементи з хрому. Крім того, будуть оригінальні 17-дюймові диски, а в салоні з'являться вставки з натурального дерева.

5-серия Lifestyle призначається для молодих людей, які слідують за останніми тенденціями моди. Гламурную «п'ятірку» стануть фарбувати в дуже незвичайний бірюзово-блакитний колір, а в салоні такої машини буде велика кількість шкіри і хрому.

Що стосується версії Sport, то такі машини фарбуватимуть в червоний або темно-синій кольори, а до комплектації моделі увійдуть 18-дюймові диски. Крім того, така модель відрізнятиметься жорсткішою підвіскою, яка стане нагадувати ходову від BMW M5, спортивним кермом і сидіннями від «емки».