PDA

Переглянути повну версію : Американці зможуть спілкуватися з автомобілями BMW по телефону


bmwe36petro
15.04.2010, 10:37:11
Північноамериканський офіс BMW представив додаток для смартфонів BMW Roadside Assistance, яким можуть скористатися власники нових автомобілів BMW, що офіційно продаються на території США.

Програма регулярно отримує інформацію від автомобіля про його стан через систему BMW Roadside Assistance. У разі виникнення проблем, власник BMW може дізнатися про це, не знаходячись поряд з машиною. Крім того, додаток дозволяє викликати технічну допомогу у разі поломки автомобіля: при натисненні відповідної кнопки в смартфоні програма автоматично відправляє дані про машину, а також про її дислокацію в службу підтримки BMW.

За допомогою додатку в одному телефоні можна зберігати інформацію про чотири автомобілі відразу. Причому для кожного з них пропонується придумати ім'я, розмістити фотографію, а також занести інформацію про колір і індивідуальний номер (VIN).

Програма доступна для власників iPhone, BlackBerry, а також смартфонів, що працюють на платформі Android.

Електронний помічник BMW Roadside Assistance встановлюється на автомобілі баварської марки, що поставляються в США, з 1999 року. За допомогою кнопки, розташованої в салоні, власник BMW може викликати технічну службу підтримки або службу порятунку, а також дізнатися транспортну обстановку в місті і зорієнтуватися на незнайомій місцевості.

Джерело: Lenta.ru

Legend
15.04.2010, 11:25:56
Круто)

yrik_lvov
15.04.2010, 16:12:31
Круто)
незнаю як круто але як на мене то по Американськи тупо вони скоро в туалет будуть ходити після того як їм служба порятунку скаже яка там обстановка

Сонечко
15.04.2010, 19:17:11
yrik_lvov, це просто полегшує життя людині у незнайомому місті, якщо щось трапилося. А нарахунок того, що в штатах люди скоро стануть геть безпорадні - то швидше за все правда