PDA

Переглянути повну версію : Пропозиція щодо реклами клубу


ulin
25.02.2008, 11:49:04
Якось вечором я вийшов в кіоск за сигаретами і по дорозі побичив десь5 різних бумерів. От і в голову прийшла така ідея, було б добре випустити таку собу брошурку, простеньку, з інформацією про клуб, скажемо недорогу, чорнобілу, навіть щоб на звичайному принтері можна було б надрукувати. І просто класти цю брошурку за двірники бумерів. Кожен з членів клубу міг би наприклад прогулятися по своєму районі разок вечером (благо погода стає дуже кльовою), і розповсюдити серед машин у своєму районі. Також ці листівки можна було б передати в магазин чм на сервіс і попросити роздавати клієнтам. Думаю що це б могло привернути увагу багатьої бмвістів 8-)

CONFIG
25.02.2008, 11:51:50
Я про то говорив вже давно. Зробимо візитки.

ulin
25.02.2008, 12:16:40
Візитки то добре, але там немає дуже багато місця для розміщення корисної інформації для фронт енд юзера. В нас не так вже й багато людей користуються інетом. От невеличкий проспект з поясненням які переваги є з участі у форумі, інформація, можливіть отримання знижок і т.д. думаю більше б зацікавило потенційних учасників, і дало б натхнення зайти в інтернет навіть якщо людина там ніколи не була... :)

Rostixbmw
25.02.2008, 12:20:24
ulin, Пропоную зробити макет і закинути СЮДА .

CONFIG
25.02.2008, 12:37:00
ulin, для того і була створена тема Що для вас "клуб"? (http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=230) інформацію з якої взяти, узагальнити і видати. Але прикол в тому що ніхто туда не пише.. тому заклики, а давайте створимо буклет, підбадьорюють звичайно, але залишаються тільки закликами, нажаль.

ulin
25.02.2008, 13:52:32
Я б пропонував написати щось подібне до наступного.

Шановний власнику автомобіля БМВ.
Ми хочемо проінформувати Вас що нещодавно у Львові був створений клуб любителів автомобіля БМВ. Метою клубу є згуртувати людей котрі володіють цим чудовим засобом транспорту.
Інформація щодо дяльності клубу розміщується в інтренеті за адресою:

http://bmw-club.lviv.ua

На цьому сайті ви зможете:

Отримувати будь-яку пораду щодо питань ремонту та обслуговування Вашого авто.
Отримувати інформацію, відгуки, поради щодо автомагазинів, СТО, ШРОТів, мийок, страхових компаній, ДАІ та інших установ котрі знаходяться у Львові і мають безпосередній звязок до Вашого автомобіля
Зустрічатися і обговорювати питання/проблеми повязані з вашим автомобілем між іншими учасниками.
Отримувати останні новини від концерну БМВ.
Виголошувати ваші враження щодо БМВ, установ якими ви обслуговуєте Ваш автомобіль.
Стати членом клубу.
Члени клубу мають можливість отримувати знижки від партнерів клубу. (Магазинів автозапчастин, СТО і інших установ)
Приймати участь у різних заходах організованих клубом (драг рейсинг, челендж,стрітрейсинг і т.д.)

Nazik
26.02.2008, 01:59:58
ulin, А що, непогано, я підтримую і готовий роздати це серед знайомих, а також магазинах, мийках, СТО та ін. Досить таки непогана ідея. Але і візитки потрібні.

CONFIG
29.02.2008, 22:00:00
То з буклетами цікава штука, тай дешева... залишилось зробити макет і відредагувати текст.. і кожен зможе собі скачати і роздрукувати. На вихідних тим займусь.