PDA

Переглянути повну версію : Компанія BMW зареєструвала назви для нових моделей


bmwe36petro
30.03.2010, 11:52:51
Концерн BMW вирішив забезпечити себе наперед, зареєструвавши більше 20 поєднань букв і цифр як торгових марок. До їх числа увійшли: i1, i2, i3, i4, i5, i6, i7, i8, i9, E1, E2, E3, E4, E5, E6, E7, E8, E9, а також M50d, Urbanic, Gran Coupe, Compactive і Compactive Tourer.

Як пише британське видання Autocar, поєднання M50d використовуватиметься для автомобіля, оснащеного дизельним двигуном з трьома турбінами, Urbanic означатиме комплектацію міського хетчбека, що базується на проекті Mega City. У свою чергу Gran Coupe може означати чотиридверне купе «шостої серії», а ім'я Compactive отримають
кросовери на базі моделей 1- і 3-series.

Як неважко здогадатися, абревіатури з літерою «i» належатимуть майбутньому міському електромобілю, який «виросте» з «Проекту i». Літерою «E» в назві обзаведуться електрокари BMW.

Втім, реєстрація цих імен, як і у випадку з доменами в Інтернеті, зовсім не означає, що вони використовуватимуться. Можливо, BMW хоче, щоб інші компанії не змогли використовувати їх для своїх потреб. Досить пригадати, скільки проблем доставила баварцям буква «M», яку почала використовувати марка Infiniti для позначення своїх моделей.

За матеріалами: caredge.ru