PDA

Переглянути повну версію : 100 правоохоронців побилися в одному ресторані


CONFIG
15.02.2008, 14:08:02
Такого ви ще не бачили і не чули. І навряд чи почуєте найближчим часом. Більше 100 працівників ДАІ та "Беркута" минулої середи влаштували бійку в ужгородському ресторані "Деца у нотаря"

Все розпочалося 6 лютого 2008 року в ужгородському ресторані "Деца у нотаря", де 20 працівників "Беркуту" вирішила влаштувати банкет.

Як на горе, в цьому ж закладі відпочивали працівники закарпатської ДАІ, які проводжали своїх кіровоградських колег, повідомляє УНІАН.

З чого почалася суперечка невідомо, але через деякий час розпочалася бійка.

На щастя для відвідувачів закладу, правоохоронці з'ясовувати стосунки вийшли на подвір'я ресторану. В той же час ДАІ викликали підмогу, і до ресторану оперативно підтягнулись додаткові бійці.

В свою чергу, "Беркут" викликав свій черговий наряд, а також інших працівників, які також приїхали і напосіли на працівників ДАІ.

Тоді на допомогу "Беркуту" прийшов громадянин України Л., який постійно проживає у Празі і також брав участь у бенкеті. За його дзвінком до ресторану підтягнулись незнайомці з бейсбольними битами, які почали лупцювати міліціонерів.

Насамкінець приїхали представники спецпідрозділу "Сокіл" і всіх розігнали.

В бійці серйозно постраждав один з правоохоронців, тому вирішили повісити цю справу на пана Л. і людей з битами. На території до сьогодні залишився джип Тойота Ландкрузер, який належить пану Л. В результаті в цьому ресторані впродовж тижня автомобіль охороняють три наряди різних міліцейських служб: два працівники "Беркуту", два працівники патрульно-постової служби і два працівники ДАІ.

Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк на прес-конференції заявив, що ця подія не має аналогів в сучасній українській історії.

"Тепер місто очікує реакції міністра внутрішніх справ, оскільки замість того, щоб забезпечувати охорону громадського порядку міліція зайнята в "розборах" і потрібно захищати населення від дій правоохоронних органів. Загроза громадській безпеці з боку самої міліції - це виклик новому міністру внутрішніх справ" - підсумував Ратушняк.

Можна вже навіть спрогнозувати, що з цього приводу заспіває колега Ратушняка мер Києва Черновецький. Чекайте найближчим часом повідомлень на тему "Міліціонери вже взяли приклад з міністра"

Джерело: http://life.pravda.com.ua/scandal/47b4839276b90/

Маскі шоу.. Відривались називається..

ulin
15.02.2008, 14:13:27
Ага, читав про це ще вчора, а сьогодні вони вже заперечують ... :-)))

http://proua.com/news/2008/02/15/130919.html


Але це цілком можливо що правда, бо як казав один знайомий міліціонер, вони страшно один одного не люблять :)

Alex
15.02.2008, 14:48:33
знатный махач наверное был.. там каратисты еще те работают..

Shurikoff
15.02.2008, 15:38:35
"Деца у нотаря" сам мой любимый ресторан в Ужгороде,всем советую туда заезжать,кухня оформление ресторан просто бомба,такое нигде неувидешь.

Nazik
15.02.2008, 17:38:10
такое нигде неувидешь

Да, такое шоу что там было точно нигде неувидешь:)

BAKS
15.02.2008, 18:12:32
Ну що сказати... клоуни...