PDA

Переглянути повну версію : BMW на 80-му Міжнародному Автосалоні в Женеві


bmwe36petro
04.03.2010, 11:27:34
На 80-му Міжнародному Автосалоні в Женеві компанія BMW, один з найбільших світових виробників автомобілів преміум-сегменту, представляє свій оновлений модельний ряд, що поєднує максимальне задоволення від водіння і зразкову ефективність. Пропоновані концерном новинки в різних сегментах автомобільного ринку, розширення лінійки могутніх економічних двигунів і передові приводні системи є переконливим доказом унікального інноваційного потенціалу марки BMW. Однією з головних подій женевського Автосалону 2010 року стане світова прем'єра нового седана BMW 5 серії. Крім цього з 4 по 14 березня 2010 року відвідувачі салону зможуть вперше побачити новий BMW X5, нове купе BMW 3 серії і новий кабріолет BMW 3 серії.
12903
Крім того, в Женеві буде представлена різноманітна програма інновацій в області приводної техніки, за допомогою якої в рамках концепції BMW EfficientDynamics концерн підвищуватиме ефективність своїх сьогоднішніх серійних автомобілів і автомобілів, які з'являться в середньостроковій і довгостроковій перспективі. Нові двигуни для BMW 1 і BMW 3 серії, моделей BMW X і BMW Z4 дозволяють ще більше оптимізувати співвідношення між отримуваним від водіння задоволенням і витратою палива. Крім цього в Женеві будуть продемонстровані моделі BMW ActiveHybrid X6 і BMW ActiveHybrid 7, в яких комбіноване використання двигуна внутрішнього згорання і електродвигуна дозволяє добиватися високої ефективності і отримувати при цьому незабутні враження від водіння.

На женевському автосалоні 2010 року також відбудеться європейська прем'єра автомобіля BMW Concept ACTIVEE. Цей розроблений на базі купе BMW 1 серії концепт-кар оснащений справжнім електричним приводом і інноваційним електронакопичувачем, що оптимізує як запас ходу, так і функціональні можливості автомобіля. BMW Concept ACTIVEE – це чотиримісний автомобіль, що не забруднює атмосферу шкідливими викидами з оптимізованим об'ємом багажного відсіку близько 200 літрів.
12904
Цей концепт-кар, володіючи характерними для автомобілів BMW маневреністю і зручністю управління, відкриває нову епоху в історії BMW.

Новий седан BMW 5 серії: еталон естетики і ефективності у верхньому сегменті середнього класу

З появою шостого покоління седанів BMW 5 серії встановлений новий еталон естетики і ефективності в автомобілях верхнього сегменту середнього класу. Дизайн цього нового седана, що вперше представляється увазі громадськості на автосалоні в Женеві, відрізняється гармонійно збалансованими пропорціями, стильними і елегантними лініями, могутньою і виразною формою. Новий седан BMW 5 серії володіє щонайдовшою міжколісною базою в своєму сегменті, великим сучасним салоном з високоякісною обробкою, оптимізованим для водія кокпітом і численними інноваційними системами допомоги водієві. Все це гарантує водієві незабутні враження від поїздок на короткі і довгі відстані.
12905
Для нового седана BMW 5 серії передбачені один восьмициліндровий і три шестициліндрові бензинові двигуни, а також два шестициліндрові дизельні мотори. Силові агрегати пропонуватимуться в діапазоні потужності від 150 кВт/204 к.с. до 300 кВт/407 к.с. Завершує лінійку нових двигунів чотирициліндровий турбодизель з алюмінієвим блоком циліндрів і безпосереднім уприскуванням Common-Rail. Ця силова установка потужністю 135 кВт/184 к.с. забезпечує серійно оснащуваною функцією Auto Start Stop моделі BMW 520d нові, неперевершені на сьогоднішній день в цьому сегменті параметри ефективності. Як альтернатива встановлюваній серійно шестиступеневій механічній коробці передач для всіх варіантів двигунів передбачена восьмиступенева автоматична коробка передач (входить в серійну комплектацію нового BMW 550i). Властива BMW 5 серії спортівность поєднується з підвищеною комфортністю. Довершена ходова частина нового седана BMW 5 серії може опційно доповнюватися системою Adaptive Drive і інтегральним активним рульовим управлінням. На додаток до цього для індивідуальних настройок автомобіля пропонується опційна система контролю динаміки руху.
12906
Вперше в рамках пакету BMW ConnectedDrive пропонуються наступні системи допомоги водієві: система допомоги при парковці, система кругового огляду, попередження про наїзд з функцією гальмування у поєднанні з активним круїз-контролем з функцією Stop & Go і індикатором обмеження швидкості. Крім цього для нового седана BMW 5 серії пропонуються наступні опції: система допомоги при перестроюванні, система стеження за розміткою, індикатор обмеження швидкості, проекційний дисплей, система нічного бачення BMW з функцією розпізнавання пішоходів і камерою заднього вигляду.

Оптимальне поєднання елегантності і спортівності:

нове купе BMW 3 серії і новий кабріолет BMW 3 серії

На женевському автосалоні 2010 року увазі громадськості вперше будуть представлені нове купе BMW 3 серії і новий кабріолет BMW 3 серії з вдосконаленим дизайном, переробленим асортиментом двигунів і нова базова комплектація цих автомобілів. Вдало вбудовані в загальну зовнішність автомобілів новаторські рішення оформлення передньої, задньої і бічної частин кузова ще більше підкреслюють спортивно-елегантний характер обох моделей.
12907
Передбачений для автомобільного ринку Німеччини базовий варіант BMW 318i розширює модельний ряд купе і кабріолетів BMW 3 серії. Значному оновленню піддалася і лінійка двигунів: так, збільшилася потужність і обертовий момент призначених для моделей BMW 320d і BMW 325d двигунів, був розроблений новий шестициліндровий рядний мотор BMW TwinPower Turbo, бензиновий силовий агрегат з безпосереднім уприскуванням і системою VALVETRONIC для топ-моделей купе і кабріолета BMW 335i. Всі варіанти призначених для обох моделей двигунів відповідають стандарту токсичності ВГ Євро-5.

Ще солідніший, ще могутніший: новий BMW X5

Ставши ще більш спортивним і ще могутнішим, новий BMW X5 укріпив позиції лідера в своєму сегменті ринку. Повністю оновлена лінійка двигунів забезпечує автомобілям класу Sports Activity Vehicle ще більш оптимальне співвідношення між задоволенням від управління і витратою палива. Розширену пропозицію систем допомоги водієві підкреслює розкішний і інноваційний характер нового BMW X5. Завдяки модифікованому дизайну деяких деталей передньої і задньої частин автомобіля BMW X5 виглядає ще динамічніше і солідно.
12908
Для нового BMW X5 на вибір пропонуються чотири двигуни. Топ-моделлю є BMW X5 xDrive50i з двигуном V8 BMW TwinPower Turbo потужністю 300 кВт/407 к.с. з високоточним уприскуванням. Новий BMW X5 xDrive35i оснащений рядним шестициліндровим мотором BMW TwinPower Turbo потужністю 225 кВт/306 к.с. з високоточним уприскуванням і системою VALVETRONIC. Крім цього пропонуються два шестициліндрові дизельні двигуни новітнього покоління з алюмінієвим блоком циліндрів, турбонаддувом і системою безпосереднього уприскування Common-Rail. У новому BMW X5 xDrive40d встановлений шестициліндровий силовий агрегат BMW TwinPower Turbo, що розвиває максимальну потужність 225 кВт/306 к.с. Двигун BMW X5 xDrive30d оснащений турбонагнітачем із змінною геометрією турбіни і розвиває потужність 180 кВт/245 к.с. Споживаючи в середньому в тестовому циклі ЄС 7,4 літра на 100 кілометрів, він встановлює нові стандарти ефективності в своєму сегменті ринку. Всі варіанти двигунів нового BMW X5 відповідають вимогам стандарту токсичності ВГ Євро-5.

Унікальними для даного сегменту є і системи допомоги водієві, пропоновані для нового BMW X5. В порівнянні з своїми конкурентами він є єдиним автомобілем, для якого пропонуються проекційний дисплей і функція «вигляд зверху». На додаток до цього для автомобіля Sports Activity Vehicle зараз пропонуються такі функції, як активний круїз-контроль з режимом Stop & Go і індикатором обмеження швидкості, система допомоги при перестроюванні і камера бічного огляду.

Родстер. Динамічний рух в новому вимірюванні:

BMW Z4 sDrive35is

Представляючи європейську прем'єру BMW Z4 sDrive35is на женевському автосалоні, компанія BMW демонструє динамічний рух в новому напрямі. Нова топ-модель двомісного автомобіля захоплює своїми ходовими характеристиками завдяки рядному шестициліндровому двигуну BMW Twin Turbo потужністю 250 кВт/340 к.с., високоточному уприскуванню, спортивній автоматичній семиступеневій коробці передач з двома зчепленнями, серійно встановлюваному спортивному М-пакету і адаптивній ходовій частині М. BMW Z4 sDrive35is розженеться з нуля до 100 км/год всього лише за 4,8 секунди. Витрата палива 9,0 літрів на 100 кілометрів відповідає витраті палива BMW Z4 sDrive35i із спортивною автоматичною коробкою передач.

Оптимізований розгін, зменшена витрата палива:

купе BMW 135i і кабріолет BMW 135i з новим рядним шестициліндровим двигуном і опційною семиступеневою коробкою передач з двома зчепленнями

Новий рядний шестициліндровий двигун і оптимізована спортивна автоматична семиступенева коробка передач з двома зчепленнями доводять динаміку і потужність купе BMW 135i і кабріолета BMW 135i до досконалості. Таким чином, найспортивніші моделі сегменту компактних автомобілів можуть ще більше оптимізувати свій розгін і ще більше скоротити споживання палива і шкідливі викиди ВГ.

Двигун топ-моделі BMW TwinPower Turbo оснащений високоточною системою безпосереднього уприскування і безступінчатою системою регулювання ходу клапанів VALVETRONIC. 3-літровий шестициліндровий двигун розвиває потужність 225 кВт/306 к.с. Зі встановлюваною вперше на BMW 1 серії спортивною автоматичною семиступеневою коробкою передач з двома зчепленнями купе BMW 135i прискорюється з нуля до 100 км/год за 5,2 секунди, а кабріолет BMW 135i – за 5,5 секунди. Середня витрата палива на 100 кілометрів скорочена в тестовому циклі ЄС до 8,5 літра у купе і до 8,6 літра у кабріолета.
12909
Нові двигуни і лінійка продуктів BMW Performance для BMW X6

Будучи першим в світі автомобілем класу Sports Activity Coupe, BMW X6 надає можливість отримати максимальне задоволення від водіння, що таке характерне для всіх автомобілів BMW. На Міжнародному автосалоні 2010 року буде ще раз підкреслена виняткова позиція моделей BMW X в своєму сегменті. Нові бензинові і дизельні двигуни забезпечують прекрасне поєднання спорту і потужності автомобілів BMW X6. В майбутньому всі варіанти моделі BMW X6 серійно планується оснащувати восьмиступеневою автоматичною коробкою передач.

Встановлений на BMW X6 xDrive35i рядний шестициліндровий бензиновий двигун BMW TwinPower Turbo потужністю 225 кВт/306 к.с., система високоточного уприскування і система регулювання ходу клапанів VALVETRONIC ще більше оптимізують ходові характеристики і витрату палива. Серед дизельних двигунів з'явилися два представники покоління нових моторів підвищеної ефективності. При цьому нові масштаби ефективності встановлює, перш за все, BMW X6 xDrive30d з середньою витратою палива в тестовому циклі ЄС 7,4 літра на 100 кілометрів. Всі варіанти двигунів BMW X6 відповідають стандарту токсичності ВГ Євро-5.
12910
Ще більш спортивними BMW X6 роблять нові пакети з лінійки продуктів BMW Performance. Вперше для автомобіля класу Sports Activity Coupe пропонуються спеціально розроблені опційні продукти для приводу, ходової частини, кокпіту і поліпшення аеродинаміки. Пропозиція включає серед іншого аеродинамічний пакет BMW Performance, рульове колесо BMW Performance і легкосплавні диски BMW Performance. Для бензинових моделей пропонується пакет BMW Performance Power Kit для збільшення потужності і обертового моменту за допомогою якого можна поліпшити показники розгону автомобіля класу Sports Activity Coupe.

BMW M3: максимум потужності при підвищеній ефективності

Більше задоволення від водіння, менше шкідливих викидів в атмосферу: цей принцип стратегії розвитку BMW EfficientDynamics розповсюджується і на надпотужні автомобілі. Завдяки цьому принципу, до весни 2010 року компанія BMW представить високотехнологічну модель BMW M3 з видатними ходовими характеристиками і зменшеними витратою палива і токсичністю ВГ. Стратегію BMW EfficientDynamics тепер доповнить функція Auto Start Stop. Вона допоможе водієві уникнути роботи двигуна на холостому ході під час зупинок на перехрестях або в пробках. Під час цих зупинок щоб уникнути непотрібної витрати палива ця функція вимикатиме двигун. Як тільки водій захоче продовжити рух, двигун буде запущений наново без яких-небудь затримок за часом. Функція Auto Start Stop буде передбачена як на автомобілях з механічною коробкою передач, так і на автомобілях з коробкою передач з двома зчепленнями М з системою Drivelogic. Таким чином, разом з BMW ActiveHybrid X6 і BMW ActiveHybrid 7, BMW M3 стане першою моделлю, що пропонує можливість підвищення ефективності в комбінації з автоматизованою механічною коробкою передач. В результаті ефективність збільшиться майже на 8 відсотків. Наприклад, у оснащеного високочастотним двигуном V8 потужністю 309 кВт/420 к.с. купе BMW M3 з семиступеневою коробкою передач M DKG Drivelogic середня витрата палива в тестовому циклі ЄС складе 11,2 літри на 100 кілометрів. В майбутньому всі варіанти BMW M3 відповідатимуть вимогам стандарту токсичності ВГ Євро-5.

Нові можливості для створення індивідуальної зовнішності спортивного автомобіля пропонують крім цього для купе і седана опційний пакет BMW M Competition, а також спеціально розроблені для BMW M3 варіанти додаткового оснащення. До весни 2010 року буде підготовлено додаткові варіанти комплектації і для моделей BMW X5 M і BMW X6 M. Вже зараз разом з іншими опціями ці дві топ-моделі BMW X можуть оснащуватися системами допомоги водієві, наприклад, камерою бічного огляду і індикатором обмеження швидкості. Крім цього на женевському автосалоні 2010 буде представлений спортивний М-пакет для нового BMW X5. Список новинок, пропонованих компанією BMW M GMBH, доповнюють продукти підрозділу BMW Individual.

BMW EfficientDynamics: більше задоволення за кермом і менше викидів CO2 – вже шість моделей з опційною технологією BMW BluePerformance готові до виконання вимог стандарту Євро-6

Концепція розвитку BMW EfficientDynamics дозволяє поєднувати ще більше задоволення від водіння і чергове скорочення витрати палива і викидів токсичних ВГ, і до весни 2010 року планується досягти нових результатів в цій області. Вже зараз компанія BMW пропонує 30 моделей, максимальні викиди CO2 яких складають 140 грамів на кілометр. По п'ять моделей BMW 3 серії і BMW 1 серії мають максимальний викид CO2 120 грамів на кілометр.
12911
Крім цього кількість моделей BMW, відповідних вимогам стандарту токсичності ВГ Євро-5, виросла до 129. Знов виросла кількість моделей, які за допомогою технології BMW BluePerformance будуть вже зараз відповідати вимогам стандарту Євро-6, котрий вступає в силу тільки в 2014 році. Новий седан BMW 530d, седан 320d, турінг BMW 320d, седан BMW 330d, BMW 730d і BMW 730Ld. Таким чином, в цілому вже шість моделей можуть бути сертифіковані за стандартом Євро-6.

Справжнім лідером з економічного споживання палива і скорочення шкідливих викидів в атмосферу до весни 2010 року стане BMW 320d EfficientDynamics Edition. Цей оснащений чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю 120 кВт/163 к.с. седан споживає в тестовому циклі ЄС в середньому 4,1 літра палива на 100 кілометрів і відрізняється зниженим параметром CO2, що становить 109 грамів на кілометр. Модельний ряд BMW 3 серії буде розширено і за рахунок турінга BMW 316d, 2-літровий чотирициліндровий дизельний двигун якого розвиває потужність 85 кВт/115 к.с.

Підвищеною ефективністю відрізнятимуться і підготовлені до випуску на ринок моделі BMW 335i, BMW 325d, BMW 320d і BMW 318d.

Розширений асортимент і економічність характерні і для двигунів автомобілів BMW X1. Новий BMW X1 sDrive18i приводитиме в рух 2-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун потужністю 110 кВт/150 к.с. Разом з новою початковою моделлю покупцям буде запропонована шестициліндрова версія. BMW X1 xDrive25i поєднує в собі плавність роботи рядного шестициліндрового двигуна BMW і приголомшливу маневреність компактної моделі BMW X. Він оснащується 3-літровим двигуном потужністю 160 кВт/218 к.с., а також шестиступеневою автоматичною коробкою передач, що входить в серійну комплектацію. Опційна автоматична коробка передач пропонується тепер і для всіх інших варіантів виконання BMW X1.

Другий ще могутніший представник нового покоління рядних шестициліндрових дизельних двигунів поповнить сімейство силових агрегатів для BMW 5 серії Гран Турізмо до весни 2010 року. Тепер разом з BMW 530d Гран Турізмо компанія BMW пропонує і BMW 535d Гран Турізмо. Його повністю алюмінієвий двигун завдяки технології BMW TwinPower Turbo і безпосередньому уприскуванню Common-Rail розвиває потужність 220 кВт/300 к.с. Це дозволяє BMW 535d Гран Турізмо прискорюватися з 0 до 100 км/год за 6,1 секунди. Його середня витрата палива в тестовому циклі ЄС складає 6,7 літра на 100 кілометрів.

Ідеальне поєднання: BMW ConnectedDrive з новими функціями

BMW ConnectedDrive – це унікальна система заходів і послуг в допомогу водіям всього світу, яка сприяє оптимізації комфорту і безпеки і дозволяє користуватися інформаційно-розважальними системами в автомобілі. Тепер пакет BMW ConnectedDrive поповнився ще декількома інноваційними функціями. При цьому головною функцією є оптимізована інтеграція мобільних телефонів і зовнішніх аудіотехнічних засобів в систему управління iDrive.

Наприклад, інтерфейс Bluetooth тепер можна використовувати для того, щоб передавати списки контактів і файли із зображеннями із зовнішнього мобільного телефону в автомобіль і інтегрувати аудіофункції мобільного телефону в бортову інформаційно-розважальну систему. Крім цього функціями інформаційно-розважальної системи тепер вперше в автомобілі можна управляти за допомогою виведення «обкладинок» при виборі музичної програми на контрольному дисплеї.
http://www.youtube.com/watch?v=6xwfLE1as1k
За матеріалами: carclub.ru