PDA

Переглянути повну версію : Десять самих ексклюзивних суперкарів, завезених в Україну під час кризи!


Digress
01.03.2010, 22:49:29
Як то кажуть, підведемо підсумки. Поки вона працює, інші - купують ексклюзивні машини в самий розпал кризи. За нашими підрахунками, тільки за цей рік в Україну завезли понад 20 унікальних машин, які можуть собі дозволити тільки ті, кого криза не торкнулася. Для нашої першої публікації ми відібрали 10 найцікавіших автомобілів, а заради зручності - зробили це у вигляді рейтингу.

1)Перше місце беззастережно займає AC Cobra 427 Replica. Незважаючи на те, що це копія легендарної "Кобри", її вартість (з урахуванням розмитнення) може перевищувати 100 000 євро (оригінал - близько 250 000). Унікальність саме цього примірника полягає ще і в забарвленні кузова, аналогів якому немає не тільки в СНД, але й у Європі. Під капотом кіткара коштує 5-літровий мотор потужністю понад 400 к.с., який реве та стогне похлеще Дніпра Широке! До 100 км / год така "Кобра" здатна розганятися за 4 секунди.
2)Друге місце зарезервувала собі Ferrari California. Цю машину в Європі можна купити за 165 000 євро, але в Україні вона продається за $ 550 000! Живиться California від 4,3-літрового двигуна V8. Останній заснований на силовому агрегаті моделі F430, але при цьому оснащений технологією прямого вприскування. Максимальна потужність складає 460 л. с. при 7 500 об / хв. Двигун агрегатований з новою 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням. Розгін від 0 до 100 км / ч здійснюється менше ніж за 4 секунди.
3)Срібло - у Aston Martin DBS вартістю понад 300 000 євро, який потрапив в нашу країну в червні. Щоб ти розумів його ексклюзивність, наведемо приклад - для єдиного дилера Aston Martin в Росії на 2008 рік від початку було виділено лише 4 автомобілі Aston Martin DBS V12. У нашій країні Астона офіційно немає, зате машин вистачає .... за нашими підрахунками, автомобілів цієї марки в Україні вже близько 30! Причому, як ми дізнались з достовірних джерел, на кінець року у нас з'явиться супер-мега-ексклюзив - один з 77-ми Aston Martin one-77, вартість якого становить близько 1,5 мільйона доларів. Хто його замовив? Як ти сам розумієш, називати прізвище ми не можемо. Скажемо лише, що це політик .
4)Четверте місце - у Alfa Romeo 8C Competizione. Як ми вже розповідали, всього таких автомобілів 500 в світі, два з яких формально прописані в Росії. Справа в тому, що офіційно нашим сусідам перепала квота всього на одну машину. І дістанеться вона шефу фірми-дистриб'ютора Alfa Romeo. Інший заможний шанувальник марки, багаторазовий учасник ралі Migle Miglia і провідник Клубу класичних автомобілів вибив «за своїми каналами» ще одну машину, оформивши її на друга-італійця. Зате в Україні таких машин ТРИ, а одну з них ще й можна сміливо назвати ексклюзивним ексклюзивом ... Якщо звернути увагу на закінчення передніх колісних арок, то можна побачити емблему "Quadrifoglio". Вона вказує на додатковий пакет опцій і, за нашими даними, таких авто в світі лише 20! Так, сказати, обмежена серія і без того ексклюзивного автомобіля. Додатковий пакет цієї версії включає в себе інший дизайн салону, полегшені на 40% колісні диски і пару емблем четирехлістного конюшини - символ гоночної епохи Alfa Romeo. Унікальну модифікацію Alfa Romeo 8C Competizione можна побачити в Києві, а от її дві "сестри" без відмітної шильдика "Quadrifoglio" прописані в Дніпропетровську.
5)П'яте місце - за п'ятіркою від BMW. А, саме - BMW M5 Hartge. У нашій країні автомобілів від німецького ательє Hartge, споконвіку займається прокачуванням "баварців", можна перерахувати на пальцях. Але така "п'ятірка", за нашими даними, всього один! І тільки для гурманів, тому визначити її вартість досить складно. Відзначимо лише, що вона здатна розвинути швидкість до 340 км /г.
6)Справедливості ради на 6-е місце ми поставили "харківський" BMW X6 Hamann. Cамый швидкий Hamann Tycoon EVO на базі BMW X6 розганяється до 300 км / год! Що стосується цін на доопрацювання зовнішності, читай:
Передній бампер - 2 300 €
Спойлер на багажник / малий / - 930 €
Спойлер заднього бампера (з трьох частин) - 1 400 €
Комплект салонних килимків (це найцікавіше) - 350 €
Диски - від 2500 до 9 874 €
7)На сьомому місці - теж BMW, і той же займає цей рядок виключно «для симетрії». Це всім відомий «біммер» сина Черновецького - Alpina B7 BiTurbo (F01). Її ексклюзивність полягає в спеціально розроблених 20-спиць турбінообразних дисках діаметром 21''і особливі бампера - передній зменшує підйомну силу на 30%, задній - на 15. Матеріали обробки салону у серійної «сімки» далеко не найдешевші, проте Alpina пропонує свій список можливих варіантів дерева і шкіри. Що стосується ТТХ, то автомобіль оснащений 4,4-літровим двигуном V8 потужністю 507 к.с. Максимальна швидкість обмежена на відмітці 280 км / год, а розгін до 100 км / год складає 4,7 секунди.
8)На восьмому місці - Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series. Під капотом цієї "маляти" коштує 507-сильний 6,3-літровий V8-агрегат, що володіє максимальним обертовим моментом в 630 Нм і укомплектований 7-ступінчастою коробкою автомат з важелями перемикання на кермі, яка передає всю міць на задній привід, обладнаний у свою чергу блокувальним диференціалом. До «сотки» - 4,3 секунди (на 0,3 швидше серії), а «максималка» - все 300 км / ч.
9)Магічне число "9" відвоював собі теж автомобіль з прицілом на капоті. Це Mercedes-Benz Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont, який насправді набагато ексклюзивні попереднього Мерса. Чого варта одна лише назва! Але ми більше любимо саме "дев'ятку" (не ВАЗ, а число!), Тому вирішили, що "Карлсону" на цьому місці буде зручніше. Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont поставляється тільки в топових конфігураціях, коли він вже оснащений всім можливим обладнанням. Кольорова гама оздоблення салону може бути обрана з 30 комбінацій. Монтаж елементів оздоблення салону, незалежно, вибере чи клієнт алькантару, шкіру або алюміній, проводиться тільки вручну. Роботи по втіленню інтер'єру кожного CK65 RS Blanchimont займають більше двох тижнів. Під капотом автомобіля розташувався дванадцятициліндровий двигун потужністю 705 к.с. з обмеженим електронікою крутним моментів в 1100 Нм. інженерами компанії були перебудовані системи упорскування й запалювання - впускання здійснюється через спортивні повітряні фільтри, а випуск через сталеві вихлопні труби. Вбудована електронна система не дозволить авто розігнатися швидше 320 км / год, а розгін до 100 км / год займає всього 3,9 секунди. Ціна? Тобі стільки не заробити!
10)На 10-му місці "Трансформерскій" Chevy Camaro. В Україні його завезли ще раніше, ніж стартував продаж в Європі. І ми вже на ньому встигли покататися, навіть текст написали ... але господар узяв, та й зняв обважування, поміняв диски і тепер ми чекаємо його повернення з відпустки, щоб сфотографувати його ( «Камаріка») в такому вигляді.

Just be
01.03.2010, 23:28:59
нічо такі апаратіки)

BMW-ЮРА
01.03.2010, 23:33:23
нічо такі апаратіки)
особливо ті що зовуться БМВ!

e@gle
02.03.2010, 00:24:50
Чого мій тато не дружить з інопланетянами:crazy:

yrik_lvov
02.03.2010, 08:43:49
Чого мій тато не дружить з інопланетянами

+1 як твій подружиться познайомиш мене з ними

augustino
02.03.2010, 09:22:35
e@gle, :rofl:

Anesteziolog
02.03.2010, 23:38:00
:biggrin: то не інопланетяни ті машини робили :biggrin: і купляли :biggrin: Альфа Ромео взагалі не пре.

ValodjaE36
03.03.2010, 09:19:31
Альфа Ромео взагалі не пре.
ага, не вставляє, напевно більше і не зробили їх, бо покупців всього 500:lol:

4)Четверте місце - у Alfa Romeo 8C Competizione. Як ми вже розповідали, всього таких автомобілів 500 в світі, два з яких формально прописані в Росії. Справа в тому, що офіційно нашим сусідам перепала квота всього на одну машину. І дістанеться вона шефу фірми-дистриб'ютора Alfa Romeo. Інший заможний шанувальник марки, багаторазовий учасник ралі Migle Miglia і провідник Клубу класичних автомобілів вибив «за своїми каналами» ще одну машину, оформивши її на друга-італійця. Зате в Україні таких машин ТРИ, а одну з них ще й можна сміливо назвати ексклюзивним ексклюзивом ... Якщо звернути увагу на закінчення передніх колісних арок, то можна побачити емблему "Quadrifoglio". Вона вказує на додатковий пакет опцій і, за нашими даними, таких авто в світі лише 20!
от тобі і країна третього світу:shok: