PDA

Переглянути повну версію : Універсал BMW 5-Series дебютує на батьківщині


bmwe36petro
25.02.2010, 19:40:36
Після чергової порції "шпигунських" фотографій нового універсала BMW 5-Series керівництво баварського автоконцерну повідомило дату і місце дебюту сімейної модифікації "п'ятірки", яка повинна з'явитися у продажу напередодні літа.

Офіційна презентація BMW 5-ої серії Touring відбудеться в квітні на мотор-шоу в Лейпцігу, який є другим за значимістю автосалоном в Німеччині після виставки у Франкфурті. Передбачається, що універсал BMW 5-ої серії, як і седан, отримає сім моторів. Базовим двигуном стане бензиновий мотор потужністю 204 к.с. і обертовим моментом 270 Нм. Покупцям запропонують ще два агрегати об'ємом 3 літри потужністю 258 і 306 к.с., а топову модифікацію "п'ятірки" оснастять 4,4-літровою V-подібною "вісімкою" з двома турбінами, яка розвиває 407 к.с.

У лінійку силових агрегатів також включать дизельні установки: 2-літровий мотор потужністю 184 к.с. і два 3-літрові двигуни потужністю 204 к.с. і 245 к.с. У стандартній комплектації всі силові агрегати стануть оснащуватися технологією Stop&Start, що забезпечує економну витрату палива.

У Лейпцігу баварський автоконцерн має намір також представити останнє покоління седана 5-ої серії, оновлений кросовер X5 і рестайлінгову версію кабріолета 3-ої серії.

За матеріалами: kolesa.ru