PDA

Переглянути повну версію : Дві нагороди для автомобілів BMW в конкурсі "Автомобіль року в Україні 2010"


bmwe36petro
19.02.2010, 18:43:10
4 лютого 2010 року в готелі Hayatt Regency відбувся підсумковий круглий стіл «Перспективи автомобільного ринку України в 2010 році», в рамках якого були названі переможці Всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2010». Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW, в Україні отримала головну нагороду за BMW Z4 в номінації «Кращий купе або кабріолет», а також нагороду за перемогу BMW X6 M в додатковій категорії «Краща спортивна модифікація».

За словами Олександра Тімофєєва, генерального директора «АВТ Баварія», «Нові автомобілі BMW Z4 і BMW X6 M, представлені в 2009 році, привертають увагу автоаматорів усього світу, що підтверджене численними міжнародними нагородами. Це абсолютно особливі автомобілі, які дарують неповторні емоції і задоволення за кермом».

Новий BMW Z4 зі складаним жорстким дахом дозволяє повною мірою насолодитися водінням могутнього спортивного автомобіля. BMW Z4 задає унікальний для даного сегменту рівень комфорту і відчуття простору в салоні автомобіля. Поєднання спортивного духу, розкішного стилю, потужності і безпеки нового автомобіля перетворять щоденні поїздки на дійсне задоволення за кермом.

Неповторний високо динамічний характер автомобілів підрозділу BMW M GMBH тепер можна відчути і в сегменті моделей BMW Х. BMW Х6 М – володіє видатними характеристиками потужності, високо динамічними їздовими якостями, атлетичними пропорціями кузова і якістю преміум-класу в типовому М-стилі.

У 2010 році всіх прихильників автомобілів концерну BMW чекають ще декілька яскравих прем'єр першокласних автомобілів, здатних принести дійсне задоволення за кермом.

Джерело: InfoCar.ua