PDA

Переглянути повну версію : PSA Peugeot Citroen і BMW створять новий двигун «Євро-6»


bmwe36petro
04.02.2010, 09:47:36
Група PSA Peugeot Citroen і німецький концерн BMW підписали угоду про продовження спільної роботи над 4-циліндровими бензиновими двигунами.
12448
Компанії ухвалили рішення почати сумісну розробку нового покоління 4-циліндрових бензинових двигунів, які сьогодні встановлюються на деякі моделі MINI, Peugeot і Citroen. Двигуни нового покоління, які стануть результатом роботи двох груп, будуть відповідати нормам «Євро-6».

Крім спільної роботи над цим проектом учасники угоди планують виділити інші області співпраці на рівні систем і компонентів. Метою сторін є отримання синергетичного ефекту при розробці, виробництві і логістиці у вибраних сферах.

«Сумісні проекти групи BMW і її партнерів завжди були успішними, і особливо це стосується нашої співпраці з PSA Peugeot Citroen. Ми раді продовженню проекту в області розробки двигунів і працюватимемо над пошуком нових областей спільної роботи», - прокоментував пан Рейтхофер.

Голова Ради директорів PSA Peugeot Citroen Філіп Варен відзначив: «Підписання цієї угоди підтверджує ефективність нашої співпраці з BMW Group, початого в 2006 році, за час якого ми виготовили 1,3 млн. двигунів. І я упевнений, що на нове покоління наших двигунів чекає ще більший успіх».

Джерело: CarPark