PDA

Переглянути повну версію : BMW X3 New наздоганяє X5


bmwe36petro
29.01.2010, 11:48:52
В кінці 2010 року в американському місті Спартанбург запрацює конвеєр зі збирання кросовера BMW X3 наступного покоління.
122911229212293
Днями він був виявлений фоторепортерами на тестуванні в холодній і сніжній Швеції, де нині проходить обкатку і новий хетчбек BMW 1-series.

Ще до виходу на ринок кросовера BMW X1, який за своїми розмірами став схожий з X3, баварський концерн, бажаючи уникнути конкуренції між двома представниками однієї продуктової лінійки, почав розробку нового X3. Візуально кросовер додав у габаритах і тепер може легко переманити клієнтів у свого "побратима" по конвеєру - X5. За деякими даними, колісна база моделі досягне майже 3м, що в першу чергу оцінять задні пасажири.

Передбачається, що до силової лінійки німецького кросовера увійдуть декілька нових моторів, включаючи 204-сильний турбодизельний агрегат об'ємом 2л і 3л, бітурбінований рядний шестициліндровий двигун потужністю понад 300 к.с. Експерти не виключають, що модель пропонуватиметься з технологією Stop&Start і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У продаж новий кросовер, який, ймовірно, стане комплектуватися тільки системою повного приводу, повинен поступити до кінця поточного року. Вартість машини складе порядку £30 тис.

За матеріалами: infocar