PDA

Переглянути повну версію : В оновлених купе і кабріолета BMW 3-Series з'явилася топова версія


bmwe36petro
26.01.2010, 11:30:31
Північноамериканське відділення компанії BMW розповсюдило офіційну інформацію про наймогутнішу модифікацію оновлених купе і кабріолета 3-Series - 335is, яка буде представлена широкій публіці на початку квітня цього року на моторшоу в Нью-Йорку. Такі автомобілі отримають форсовану до 320 кінських сил (450 Нм) трилітрову рядну "шестірку" з двома турбінами. Такий же мотор встановлюється на топовий родстер Z4 sDrive35is, де він розвиває на 15 кінських сил більше. Про це повідомляє американське видання Inside Line.

На купе і кабріолеті новий двигун може агрегатуватися або з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семишвидкісним "роботом" з двома зчепленнями. В останньому випадку для автомобіля буде доступна система "Launch control", що дозволяє добитися максимальної динаміки при різкому прискоренні і що короткочасно (приблизно на 10 секунд) збільшує максимальний обертовий момент до 500 Нм.

За даними BMW, з нуля до 96 кілометрів на годину наймогутніша "трійка" з кузовом купе зможе прискоритися за п'ять секунд. У кабріолета розгін займе на дві десяті секунди довше. Максимальна швидкість обох автомобілів обмежена електронікою на відмітці 150 миль в годину (241 кілометр в годину). Для порівняння, у двохдверного BMW M3 у версії з "роботом" розгін до "сотні" займе 4,6 секунди.

Також новинки отримають аеродинамічний обвіс кузова з великими повітрязабірниками в передньому бампері, додатковий радіатор, могутніший вентилятор системи охолодження, спортивну випускну систему, жорсткіші кріплення мотора і спеціальні 18-дюймові колісні диски (як опція – 19-дюймові). У салоні машин з'явиться рульове колесо M Sport, спортивні сидіння і металеві накладки на педалі.

На ринку США BMW 335is з'явиться навесні. Ціни на автомобілі починатимуться від 50 тисяч 525 доларів за купе і від 59 тисяч 75 доларів за кабріолет.

За матеріалами: infocar