PDA

Переглянути повну версію : У салоні «АВТ Баварія» представлена ексклюзивна версія BMW X5 10 Years Edition


bmwe36petro
25.01.2010, 16:19:23
«АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW в Україні, представляє в своєму автосалоні перший екземпляр BMW X5 в ексклюзивній комплектації «10 Years Edition».
12261
Випуск спеціальної серії приурочений до десятиліття світового успіху BMW X5. Випуск спеціальної версії обмежений 2 000 автомобілів.
122621226312264
Автомобіль – BMW X5 xDrive30si

Колір автомобіля - Sophisto Grey Brilliant Effect

Салон автомобіля - Ексклюзивна шкіра Nappa з додатковими чорними вставками Carrara Shades, декоративні планки BMW Individual Рояльний лак.

Оббивка стелі виконана в стилі BMW Individual Anthracite. У стилі BMW Individual також виконані: шкіряна обробка приладової дошки; зовнішні елементи обробки і направляючі для багажника кольору «глянцевий алюміній».

Ексклюзивну комплектацію BMW X5 ювілейної серії доповнюють панорамний скляний дах; сидіння підвищеної комфортності з електрорегулюванням; приладова панель, обтягнута шкірою з контрастним прострочуванням; спортивне рульове колесо, обтягнуте шкірою з прострочуванням ниткою контрастного кольору і спеціальним беджем з індивідуальним номером автомобіля; килимки з окантовкою з шкіри контрастного кольору, молдінги на дверях в колір кузова, і легкосплавні колісні диски з Y-подібними спицями на різноширокій гумі.

В обробці автомобіля і аксесуарів також використаний спеціальний бедж «10 YEARS BMW X5», розміщений на брелку, на бардачку з вказівкою індивідуального номера автомобіля, а також вигравійований на порогах автомобіля.

Вартість автомобіля BMW X5 3.0si “10 years X5 Edition” – 93 381 EUR.

Джерело: InfoCar