PDA

Переглянути повну версію : Тепер у BMW X1 є новий двигун для базової комплектації


bmwe36petro
19.01.2010, 17:46:58
У «дитини» BMW виросла кількість використовуваних силових установок, таким чином німецька компанія вводить в оборот чотирициліндрову систему sDrive18i, старт якої намічений на березень поточного року, оснащену технологією VALVETRONIC.

Новий агрегат для BMW X1 видає 150 к.с., при 6 400 об/хв і видає максимальний обертовий момент в 200 Нм. До «сотні» автомобіль здатний прискоритися за 9.7 секунди, при максимальній швидкості в 202 км/год.

sDrive18i комплектуватиметься ручною шестишвидкісною коробкою передач, в стандартній комплектації. Також буде запропонована і заміна цієї коробки на шестиступінчастий автомат.

Звичайно це не єдине доповнення для нового діапазону X1. Додатково пропонуватиметься система xDrive25i, що видає 218 к.с. і здатна розігнати «одиницю» 100 км/год за 7.9 секунди до максимальної швидкості в 223 км/год.

Тепер на новому BMW X1 можна буде побачити системи, які вже давно застосовуються на старших братах моделі, включаючи регенеративну систему гальмування, систему «старт-стоп» і ін.

«BMW X1 вже і так є конкурентоздатним автомобілем на будь-якому світовому ринку, і тепер цьому ще більш посприяє і новий діапазон двигунів. BMW X1 стає повноправним учасником діапазону Х, таким же переконливим і могутнім» - мовиться в релізі BMW.

Джерело: InfoCar.ua