PDA

Переглянути повну версію : Mercedes має намір атакувати BMW


bmwe36petro
13.01.2010, 11:40:27
Другий найбільший в світі виробник автомобілів класу «люкс» — компанія Daimler планує похитнути лідерство BMW за допомогою нових технологій, що дозволяють створювати автомобілі, що менше забруднюють навколишнє середовище, передає Bloomberg. «Цього року ми почнемо атакувати. У нас немає причини орієнтуватися на інших, ми повинні орієнтуватися на себе. Ми встановлюємо межі», — заявив глава по розвитку Daimler Томас Вебер.

За його словами, компанія збирається витратити половину від 4,4 млрд євро ($6,5 млрд) на дослідження і розробку моделей, що дозволяють скоротити об'єми вихлопних газів. Це буде досягнуто за рахунок установки нової системи трансмісії, яка з'явиться в автомобілях вже цього року. Крім того, цього року компанія планує випустити електромобіль на основі моделі А-Class. На даний момент електромобілі вже випускаються на основі моделей Smart і B-Class.

Наступного року компанія планує представити гібридну версію моделі E-Class, яка допоможе підвищити ефективність роботи двигуна до 6 л на 100 км, в порівнянні з 9 л на 100 км, які витрачаються сьогодні.

Джерело: vedomosti.ru

Karabas Barabas
13.01.2010, 16:35:06
змучаться атакувати... БМВ далеко попереду!:)