PDA

Переглянути повну версію : Компанія BMW підготувала для гонок наймогутнішу версію родстера Z4


bmwe36petro
22.12.2009, 17:49:28
Спортивне відділення компанії BMW - BMW Motorsport – розповсюдило офіційну інформацію про гоночну модифікацію родстера BMW Z4, що отримала назву GT3. Новинка є наймогутнішим Z4 в гаммі і підготовлена для участі в чемпіонатах FIA GT3, International GT Open, ADAC GT Masters і 24-годинних марафонах. Про це мовиться в офіційному повідомленні на сайті BMW Motorsport.

Гоночна версія BMW Z4 комплектується чотирьохлітровим восьмициліндровим бензиновим двигуном потужністю 480 кінських сил і шестиступінчастою секвентальною коробкою передач. Також новинка отримала спеціальні колісні диски з центральним кріпленням, гоночну антиблокувальну систему гальм і опційний кондиціонер. Детальніша інформація про автомобіль поки не повідомляється.

Родстер BMW Z4 GT3 приватні команди зможуть замовити з другої половини наступного року. Вартість автомобіля в Німеччині складе близько 298 тисяч євро.

Відзначимо, що зараз наймогутнішим Z4 є цивільна версія машини під назвою Z4 sDrive35is (http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=2607). Такий автомобіль оснащується форсованим до 340 кінських сил трилітровим двигуном з двома турбінами, що працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. До "сотні" BMW Z4 sDrive35is розганяється за 4,8 секунди.

Джерело: Lenta.ru