PDA

Переглянути повну версію : SUV MINI Countryman "побудований" журналістами


bmwe36petro
22.12.2009, 09:17:33
Уважно вивчивши "шпигунські" фотографії нового кросовера MINI, а також перші знімки концептуального автомобіля Beachcomber, який, за деякими відомостями, стане передвісником майбутнього "паркетника" англійської компанії, представники преси за допомогою незалежних дизайнерів спробували представити образ серійного кроссовера MINI Countryman.

Дебют концептуального автомобіля MINI Beachcomber відбудеться в наступному місяці на міжнародному автосалоні в Детройті, а світова прем'єра кросовера Countryman запланована на весну майбутнього року і пройде в рамках мотор-шоу в Женеві. Не дивлячись на те, що Countryman отримає "сімейні риси", властиві англійській марці, він мало чим буде схожий на решту моделей MINI, принаймні, з технічної точки зору. Кросовер розробляється на новій унікальній платформі, хоча деякі технічні компоненти запозичить у німецького компактного "паркетника" BMW X1, чия світова презентація відбулася у вересні цього року на автосалоні у Франкфурті.

Довжина автомобіля MINI Countryman, розрахованого на 4-х пасажирів, складе трохи більше 4-х м, ширина – 1,82 м, колісна база – 2,6 м. Передбачається, що базовим двигуном моделі стане 4-циліндровий мотор об'ємом 1,6 літра потужністю 118 к.с. Саме цей агрегат встановлюється на хетчбек MINI Cooper, пише Leftlanenews. До силової лінійки новинки також увійдуть бензиновий 173-сильний двигун і дизельний мотор потужністю 110 к.с. У стандартній комплектації модель стане оснащуватися шестиступінчастою механічною коробкою передач, а як опція покупцеві запропонують автоматичну трансмісію.

За останніми даними, передньопривідний MINI Countryman коштуватиме близько $29 тис., а топова версія Countryman S з системою повного приводу - $34 тис.

Джерело: CarClub.ru

Just be
22.12.2009, 10:18:38
Зпереду на інфініті подібний :)

bmwe36petro
22.12.2009, 11:37:20
А збоку і ззаду на Рейндж схожий, все-таки Англія має свій вплив :)