PDA

Переглянути повну версію : У Детройті MINI покаже новий концепт без даху


bmwe36petro
17.12.2009, 19:44:41
Підрозділ баварського концерну BMW – компанія MINI освоює нові горизонти, випускаючи четверту модель.
11660
Після MINI Crossover Concept, німецькі дизайнери зробили крок ще далі і розробили нову концепцію відкритого автомобіля, пристосованого для бездоріжжя.

Вперше новий концепт-кар MINI Beachcomber Concept буде показаний з 16 по 24 січня 2010 року на Міжнародному автосалоні в Детройті.
11661
MINI Beachcomber Concept є чотиримісним автомобілем, що поєднує в собі концепцію відкритого кузова, повноприводну трансмісію і універсальність кросовера. При створенні нового концепту були узяті мотиви автомобіля Mini Moke, який ще в 60-х роках минулого століття набув широкого поширення серед любителів активного відпочинку і спорту.

Головними достоїнствами свого нового дітища представники MINI називають сучасну технологію трансмісії і передову концепцію організації внутрішнього простору.
11662
Смішний автомобільчик Mini Moke - при створенні нового концепту MINI Beachcomber Concept за основу була узята саме його "відкрита" концепція.

Доступ до сидінь полегшений завдяки відсутності дверей, а складний дах і легкі елементи дверей можуть бути встановлені за декілька секунд.

Зліва від рульового колеса встановлений компас з рідинним підвісом, за допомогою якого водій може визначати напрям руху. Праворуч від рульового колеса доданий новий прилад – «штучний горизонт», на якому відображається кут подовжньої і поперечної осей автомобіля щодо горизонту.

Джерело: CarClub.ru