PDA

Переглянути повну версію : Ізраїльську поліцію пересадили на BMW


bmwe36petro
14.12.2009, 14:49:50
Автопарк ізраїльської поліції поповнився новими автомобілями Skoda Octavia, а спецпідрозділи правоохоронних органів отримали могутні, 800-кубові, мотоцикли BMW.
11518
Генерал-майор поліції Інна Вольф, до речі єдина жінка в такому високому званні в ізраїльській поліції, відзначила, що є жорсткі критерії відбору транспортних засобів.

Зміниться і забарвлення поліцейських авто. Відтепер, форма патрульних і кольори машин гармонуватимуть між собою.

Крім колірних змін, нові автомобілі вперше отримали єдиний комплекс, що включає новий бортовий комп'ютер з покращеним монітором і клавіатурою, радіозв'язок, автоматичний лічильник поїздок і місця знаходження автомобіля, а також, парковочні датчики і засіб гучного зв'язку для мобільних телефонів. Увесь комплекс спецобладнання розроблений згідно специфікації технічної служби поліції.

Мигалки (або проблискові маяки, як вони позначаються офіційно) поки залишилися без змін. Звичайна патрульна машина має два синіх, а дорожня поліція, синій і червоні кольори.

Джерело: mignews.com

Digress
14.12.2009, 18:05:21
800-кубові, мотоцикли BMW.:shok:
ого,цікаво яку швидкість буде розвивати такий мотоцикл?!

Karabas Barabas
14.12.2009, 23:06:29
Трохи про bmw 800 GS

Unstoppable - аж до найменших дрібниць. Сильний завдяки самому сучасному двоциліндровому двигуну потужністю 85 к.с. Неймовірно маневрений і динамічний завдяки власній масі 207 кг.
Неперевершені здібності на дорозі і на бездоріжжі. Новий BMW F 800 GS - створений для подорожей за межі повсякденності.

Новий BMW F 800 GS відрізняється унікальним набором потужності. Цьому сприяє не тільки двоциліндровий двигун з потужністю 85 л.с. (63 кВт) і робочим об'ємом 798 см3, але і особливо низька споряджена маса, яка складає всього 207 кг. Результат: будь-яка поїздка запам'ятається надовго. Адже кожна з них принесе неповторне задоволення.

Unstoppable. Завдяки цим внедорожним якостям.
Одна з головних цілей розробки полягала в тому, щоб досягти досконалості на асфальті і бездоріжжі. F 800 GS саме такий - завдяки своїй малій масі. Він також відрізняється дивовижним запасом тяги і приголомшливою керованістю. Незалежно від того, який куточок Землі Ви вивчаєте зараз, на F 800 GS ви завжди знайдете вірний шлях.

Unstoppable. Завдяки кращій комплектації.
Водіям BMW F 800 GS не доведеться бажати кращого. Адже вони мають у своєму розпорядженні все, що їм необхідно.

Unstoppable. Завдяки дизайну.
Відразу видно, для чого він створений: F 800 GS вражає чудовим зовнішнім виглядом, який ніколи не був самоціллю. У нього гарна трубчаста рама, міцна захист двигуна, типовий "ніс", який не тільки корисний на бездоріжжі. Він також голосно заявляє про приналежність F 800 GS до сімейства BMW

Стандартна комплектація:
Аварійна світлова сигналізація
ABS
Газонейтралізатор
Підігрів рукояток керма
Вітрове скло
Колеса спіцованние
Бортовий комп'ютер
Покажчик повороту "білий"
Армовані гальмівні шланги
Доп.розетка
Іммобілайзер
Охоронна сигналізація

http://www.youtube.com/watch?v=DFsAK6vcfEo