PDA

Переглянути повну версію : Новий універсал BMW 5-series спонукає до "сторонньої" фантазії


bmwe36petro
01.12.2009, 10:48:00
11372
Баварський концерн BMW, показавши перші офіційні фотографії нового покоління моделі 5-ої серії в кузові "седан", не поспішає радувати знімками універсала "п'ятірки", що спонукало журналістів звернутися по допомогу до незалежних дизайнерів для створення образу сімейної версії BMW 5-ої серії.

Поки представники німецького концерну не називають точних термінів дебюту пред'явленого громадськості седана BMW 5-ої серії. Зате відомо, що та ж модель, але виконана в кузові "універсал" поступить в продаж через декілька місяців після появи на ринку чотиридверної модифікації. Деякі видання стверджують, що офіційна презентація "п'ятірки" відбудеться вже на цьому тижні в рамках автошоу в Лос-Анджелесі, але, швидше за все, баварці прибережуть новинку для виставки в Женеві.

Універсал BMW 5-ї серії побудують на платформі нового седана 7-ої серії. Отже, усередині автомобіля буде достатньо просторо і комфортно.

Очікується, що дана кузовна модифікація BMW 5-ої серії отримає силову лінійку з семи моторів, яку "відкриє" 184-сильний дизельний двигун і доповнять ще дві дизельні силові установки потужністю 204 і 245 к.с. Найдоступнішим бензиновим "движком" стане 204-сильна установка. Також до гами силових агрегатів увійдуть ще три мотори потужністю 258 306 і 407 к.с.

Для універсала BMW 5-ї серії передбачені або шестиступенева "механіка", або новий восьмишвидкісний "автомат". У стандартній комплектації всі силові агрегати будуть оснащені системою Stop&Start.

За матеріалами: infocar