PDA

Переглянути повну версію : Петер Заубер упевнений, що його команда вийде на старт сезону-2010


bmwe36petro
01.12.2009, 11:26:13
Петер Заубер зберігає оптимістичний настрій і повністю упевнений, що команді гарантовано місце на стартовій таблиці.
11360
Заубер викупив свій колектив у концерну BMW і сподівається, що в сезоні-2010 його гоночні машини, оснащені двигунами Ferrari, вийдуть на старт гонок Формули-1.

Повернення команди Sauber все ще не гарантоване. На старт сезону-2010 вийдуть лише 13 команд, і остання вакансія зайнята колективом Toyota F1. Раніше Заубер мав намір зібрати згоди всіх учасників Формули-1, щоб отримати дозвіл на збільшення списку учасників чемпіонату світу до 28 гонщиків.

В даний момент FIA розбирається з легальністю відходу японського концерну. Концерн Toyota може або заплатити штраф за порушення Договору згоди, або продати команду і заявку. Лише у першому випадку звільниться місце для Заубера, оскільки грошей на викуп ще однієї фабрики у нього немає.

Втім, Заубер упевнений, що ситуація вирішиться в його користь: «Недавня операція з концерном BMW забезпечила майбутнє колективу з Хінвілу. Було б дуже шкода, якщо одна з кращих у Формулі-1 фабрик закрилася б.

Що стосується місця в пелотоні, то я повністю упевнений, що ми його отримаємо незабаром. Ми вже ведемо роботи над шасі Sauber C29. Процес підготовки до сезону весь цей час йшов у звичайному режимі».

За матеріалами: autorambler.ru