PDA

Переглянути повну версію : Безшумна хода BMW 1-ої серії


bmwe36petro
27.11.2009, 17:14:59
Баварський концерн BMW, що приступив до перших тестових випробувань моделі 1-ої серії нового покоління, схоже, не збирається обмежуватися тільки випуском бензинової і дизельної версій "одиниxrb", готуючи безшумний і екологічно чистий варіант автомобіля.

Інженери BMW сьогодні трудяться над створенням електричної версії моделі 1-ої серії, узявши приклад з електрокара MINI Cooper E. Новинка комплектуватиметься екологічно чистим мотором, випробуваним на MINI Cooper E, і комплектом літій-іонних батарей, pfради якого доведеться пожертвувати частиною багажного відділення і задніми сидіннями. Передбачається, що потужність мотора BMW 1-ої серії може досягти 204 r.с., а запас батарей вистачить на подолання 250 км шляху. Час заряджання батарей - близько 4 годин.

Першу партію електричних моделей BMW 1-ої серії вирішено здавати в оренду і, якщо електромобіль отримає схвалення з боку громадськості, то баварський концерн почне його серійне виробництво.

Ми вже повідомляли про те, що BMW сьогодні випробовує і гібридну версію "одинички". Баварці планують в 2010 році скрутити виробництво нинішньої версії 1-ої серії і в 2011 році вивести на ринок нове покоління автомобіля, так що, швидше за все, гібридна модифікація "одинички" з'явиться тільки через пару років, ймовірно, одночасно з електромобілем.

За матеріалами: kolesa.ru