PDA

Переглянути повну версію : Випуск BMW X3 2011 затримується


bmwe36petro
19.11.2009, 17:19:36
Компанія BMW повідомила про затримку запуску в серійне виробництво нового Х3, це викликано необхідністю доопрацювання деяких систем.
10716
Терміни запуску можуть бути переміщені на 6 місяців, це означає, що оновлений Х3 з'явиться у продажу не раніше середини 2011 року.

Подібне перенесення термінів позитивно позначиться і на доопрацюванні існуючих двигунів, передбачається, що для Х3 буде доступно чотири варіанти двигунів, причому нові варіанти можуть бути дешевші за існуючі. У діапазоні повинні бути чотирициліндровий бензиновий агрегат і хоч би один дизель. Остаточне рішення по можливих варіантах силових установок повинне сформуватися до кінця цього року.

Новий Х3 не збиратиметься на заводі Magna Steyr в Австрії, як було з попередньою версією, про місце збірки в компанії ще остаточно не визначилися. У планах керівництва створити таку потокову лінію, яка могла б дуже гнучко і швидко реагувати на потреби клієнтів, які можуть вкласти в базову комплектацію автомобіля ще декілька тисяч доларів, але їм доведеться чекати своєї покупки ще декілька місяців, необхідних для комплектування і збірки бажаної моделі.

Джерело: InfoCar.ua