PDA

Переглянути повну версію : Нові BMW М5 і Z4 «ем-стайл» появилися на Нюрбургрінгу


bmwe36petro
16.11.2009, 18:33:23
І тижня не пройшло з тих пір, як баварці офіційно представили трейлер «п'ятірки» наступного покоління, що фігурує під індексом F10.
10669
А сьогодні ми раптом дізнаємося, що «заряджена» версія нового седана вже активно нарізує круги на Нордшляйфі.

Влаштувавши засідку на Північній петлі, папараці зняли на відео укутаний в камуфляж новий седан M5, а також відставший від нього на пару кругів Z4 з М-пакетом — сірий родстер із затягнутими в маскувальну плівку бамперами. Схожу машину, тільки червоного кольору, шпіонери вже спостерігали тут же пару місяців тому. Якраз тоді стало відомо, що це лише лайт-версія родстера Z4 M, який більше випускатися не буде.
10670
Гіпнотизуючі розводи психоделічних узорів камуфляжу поки не дозволяють розгледіти зовнішність нової М5, тому нам з вами залишається лише насолодитися хижим гарчанням мотора і визгом покришок в шпигунському відеоролику.
http://www.youtube.com/watch?v=rp0_L7EMPfE&feature=player_embedded
Двигун нового BMW М5 стане не тільки могутнішим нинішнього п'ятилітрового V10, але і екологічнішим — викиди СО2 будуть понижені приблизно на 20%.

Презентація машини живцем повинна відбутися на мотор-шоу у Франкфурті в 2011 році. Очікується, що замість колишнього V10 нова «емка» отримає більш екологічний V8 об'ємом 4,4 л з подвійним наддувом, як у моделей X5 M і X6 M. Такий двигун розвиватиме максимальні 555 к.с. і крутний момент 678 Н•м, доступний вже при 1500 оборотах.

P.S. Останнім часом папараці завалили нас купою фотографій рестайлінгових і нових моделей BMW. Це баварці так активізувалися чи шпіонери?

За матеріалами: drive.ru