PDA

Переглянути повну версію : Баварці обкатують новий універсал 5-series


bmwe36petro
12.11.2009, 14:32:30
Днями баварці показали перший тізер нових BMW 5-series і позначили дату їх офіційно-віртуального дебюту — 23 листопада.
10600
Зроблено це було, мабуть, щоб відвернути увагу шпигунів від прототипів, що роз'їжджають по Європі, але не тут то було — та седан їм став нецікавий, чого не скажеш про універсал...

За його знімки в редакціях, схоже, оголосили принадну винагороду, і результат не примусив себе чекати. Наші британські колеги з журналу Autocar вислідили нові універсали на просторах Старого Світу. Зараз машина роз'їжджає в щільному гримі, і недивно, адже зовнішність седана, з яким у «сарая» буде уніфікований дизайн передньої частини кузова, ще засекречена.
1060110602
А приховані риси філейних частини практичних версій нових «п'ятірок» підказують нам, що дебюту моделі чекати ще як мінімум до середини майбутнього року. Тому розгледіти подробиці оформлення її екстер'єру зараз важко.

Плюс нічого не скажеш поки про місткість вантажного відділення наступних універсалів BMW 5-series. Прихильники моделі, звичайно, сподіваються на збільшення максимальної місткості автомобіля, нагадаємо, поточна генерація здатна узяти на «борт» максимум 1650 літрів всілякої поклажі. Проте, роздивляючись шпигунські знімки, вони ж визнають, що показники нового «господарського» Mercedes-Benz E-Classe (1950 літрів) вони навряд чи перевершать. Знову корма зроблена на догоду іміджу — задній звіс не надто довгий, та і верхній край скла п'ятих дверей дуже екстремально завалений у бік салону.

За матеріалами: caredge.ru