PDA

Переглянути повну версію : Тюнери з Hartge приготували для BMW 5-series GT набір бирюльок


bmwe36petro
09.11.2009, 15:55:18
10552
Пробачите, але інакше їх варіант тюнінгу для седано-хетчбека BMW 5-series GT назвати язик не повертається — все, що найближчим часом стане доступне прихильникам моделі, як стайлінг від іменитого виробника Hartge: колеса, фірмові шильдіки та алюмінієві накладки на педалі.

Але насправді це ще багато, адже шильдіків з логотипом Hartge специ компанії поставлять рівно стільки, скільки у автомобіля емблем BMW, а педалей, куди вийде приклеїти алюмінієві накладки, як мінімум дві. Та і колісні диски діаметром 22 дюйми баварці на конвейєрі машині не ставлять, так що особливо пафосним персонам теж знадобляться.
10556
А ось з асортиментом технічних доопрацювань все ще сумніше — як такого його просто немає, список доопрацювань агрегатної частини транспортного засобу починається з позиції іменованої занижена підвіска (мінус 30 міліметрів), але на ній же і закінчується.
105531055410555
Даруйте, це знущання з прихильників моделі або негласна домовленість з ательє Hamann, фахівці якого ще в кінці літа прокачали 5-series GT схожими методами? Панове, признайтеся, вам так подобається машина, що ви боїтеся зіпсувати її або навпроти, седано-хетчбек бізнес-класу йде настільки врозріз з вашим світоглядом, що об нього просто неприємно руки бруднити?

За матеріалами:caredge.ru