PDA

Переглянути повну версію : BMW X5: фейсліфт по-журналістські


bmwe36petro
02.11.2009, 18:19:53
10428
Отримавши достатню кількість "шпигунських" знімків рестайлінгової версії BMW X5 журналісти за допомогою незалежних дизайнерів створили перше передбачуване зображення німецького кросовера, чий дебют може відбутися вже в наступному місяці.

Під час останніх тестових випробувань баварський концерн не ховав з особливою ретельністю дизайн оновленої версії BMW X5, закривши невеликою захисною плівкою лише бампери і частину оптики.
10429104301043110432
Очікується, що зміни зовнішності, як і інтер'єру, кросовера X5, який поступив у продаж в 2006 році, будуть мінімальні - всі ті ж бампери, передні і задні фари, нові зовнішні дзеркала і легкосплавні диски. У салоні моделі - друге покоління системи iDrive, що стала візитною карткою всього модельного ряду BMW.

У лінійці двигунів автомобіля повинні з'явитися гібридна силова установка і V-подібна бензинова "вісімка" з двома турбінами від кросовера BMW X6. Раніше повідомлялося, що модель також отримає 3-літровий дизельний мотор потужністю 306 к.с.

Найбільш вірогідним місцем дебюту оновленої версії BMW X5 є міжнародний автосалон в Лос-Анджелесі, який відкриється в грудні. Якщо прем'єра автомобіля не відбудеться в Лос-Анджелесі, то модель представлять в січні на мотор-шоу в Детройті. Вартість новинки залишиться на колишньому рівні.

За матеріалами: infocar