PDA

Переглянути повну версію : BMW Group DESIGNWORKSUSA розробила колекцію устаткування


bmwe36petro
28.10.2009, 15:07:08
Разом з Landscape Forms, одним з найбільших в світі виробників вуличних меблів, BMW Group DESIGNWORKSUSA розробила колекцію устаткування для міських транспортних вузлів.
10363
Набір аксесуарів, який продаватиметься на міжнародному ринку під назвою Metro40, включає вуличні меблі, павільйони, освітлювальні прилади і санітарно-побутове устаткування.
10364
Початок захоплюючого проекту поклало завдання організації людей, що знаходяться в дорозі. BMW Group DESIGNWORKSUSA і Landscape Forms успішно співпрацюють, надаючи допомогу міським властям у створенні комфортабельнішого, естетичнішого і високоякісного устаткування для вулиць і санітарно-побутових приміщень, необхідного для підвищення привабливості міського ландшафту і громадського транспорту. Результатом дворічної спільної роботи стала колекція Metro40, що складалася з семи частин, для міських вулиць і громадського транспорту.
10365
Metro40 встановлює нові стандарти функціональності і естетичності вуличних меблів для транспортних вузлів. Особливо важким завданням для дизайнерів стало додання колекції індивідуального характеру і забезпечення того, щоб вироби ідеально вписувалися в будь-яке міське середовище і в той же час могли бути використані по всьому світу. Необхідно було також враховувати культурні відмінності, що виражаються в моделях застосування, різні архітектурні стилі і екстремальні кліматичні умови, а також аспекти проектування з урахуванням терміну служби виробів близько 15 років. Тут дизайнерам дуже знадобився обширний досвід в області автомобілебудування.

За матеріалами: autocentre.ua