PDA

Переглянути повну версію : Що для вас "клуб"?


CONFIG
28.01.2008, 10:07:47
Цікаво дізнатись що народ вкладає в слово "клуб".. От в нас "BMW Клуб", що це? Чого ви від цього очікуєте?

Фантазуємо шановні.. продуктивно :)

cat
28.01.2008, 12:34:24
клуб це має бути колектив людей які згуртувались заради того шоб спілкуватись про машини, щоб ділитись досвідом шодо експлуатації, ремонту і т.п. і помагати в різних ситуаціях один одному!

ситуації як приклад:
1)в машині якась специфічна поломка а хтось з клубу вже стикався з таким і тоді він розкаже куди іхати і хто таке зробить
2)треба якусь запчастину - люди з клубу підкажуть де саме її можна купити і де це буде найшвидше і дешевше, плюс клуб має давати можливість отримати знижку.
3)шось сталось в дорозі - смс розсилка, або дзвінки і тоді більше шансів шо хтось зможе підїхати і помогти.

думаю ситуацій в яких клуб може бути корисним є набагато більше!
ну і ясно важливо організовувати клубні зустрічі для класного проведення часу...

п.с. особисто в мене склалась така ситуація в житті шо останні два - три місяці я не брав активної участі в роботі клубу і його розвитку хоча і був одним з його засновників....
напряги з роботою, відвертий нефарт з машиною (часті поломки, аварія, недобрососвісні майстри і т.п.) змусили мене подумати в напрямку нової машини і зрадити баварським коням. тепер в мене фієста СТ, звісно це не бумер але радує пробіг на одометрі - 500км. хоча сподіваюсь повернутись до бумера але звісно нового:)

Alex
28.01.2008, 15:30:12
для меня это место, где я могу общаться с людьми которые разделяют мои интересы и любовь к БМВ. Здесь не услышишь никчемных доводов о полном превосходстве жигулей над БМВ, которые можно встретить на других интернет ресурсах :)

Кароче - я любил, люблю и всегда буду любить самую наилучшую машину всех времен и народов - БМВ. Это мой стиль жизни и благодаря этому зарождающемуся клубу, я понимаю , что и не только мой.

Респект и уважуха Вам, братья по интересам !!!

CONFIG
18.02.2008, 12:05:01
Щось мало людей висловилось.. люди напишіть що думаєте, це важливо..

Rostixbmw
25.02.2008, 13:02:43
Особисто для мене клуб це : Можливість спілкватись з обднодумцями , взаємодопомога і підтримка один одного у всьому нетільки того що стосується BMW .Ми різні люди, в нас різні роботи , але нас обєднує одне: BMW і це приємно що ми не одні-НАС БАГАТО і стає з кожним днем все більше і це не може не радувати;-)

ulin
25.02.2008, 13:46:26
Для мене клуб це можливість спілкування з різними людьми які мають щось спільне зі мною (Я маю наувазі захоплення автомобілем БМВ). Плюс можливіть отримати багато всього корисного

Наприклад:
Отримувати будь-яку пораду щодо питань ремонту та обслуговування автомобіля.
Отримувати інформацію, відгуки, поради щодо автомагазинів, СТО, ШРОТів, мийок, страхових компаній, ДАІ та інших установ котрі знаходяться у Львові
Зустрічатися і обговорювати питання/проблеми повязані з моїм і з іншими автомобілями між іншими учасниками.
Отримувати останні новини від концерну БМВ.
Можливість виголошувати свої враження щодо БМВ
Можливісь приймати участь у різних заходах організованих клубом в майбутньому.

Та й просто приємно проводити час

Nazik
26.02.2008, 02:21:03
Для мене наш клуб - це поєднання чогось корисного з приємним. Тобто на даному рівні розвитку клубу можна отримати вже досить багато корисної інформації про автомобіль БМВ а також різні юридичні аспекти в допомогу кожному водію. І при цьому приємно проводити час з людьми, в серцях яких все-таки є щось, що збирає їх разом навколо цього чудесного авто, яке заробило собі впродовж багатьох років прекрасну репутацію в цілому світі. Клуб БМВ - це люди для яких цей автомобіль є не лише засобом пересування, а й якоюсь частинкою душі, яка не залишає нас байдужими до нього...
Щодо подальшого розвитку клубу - головне бажання, якого я впевнений, що у більшості активних учасників є більш ніж достатньо.

bmwe36petro
15.09.2008, 13:57:33
Для мене БМВ клуб це:
1. Можливість спілкування з однодумцями щодо експлуатації, тех.обслуговування, вибору запчастин, а також отримувати поради та ділитися досвідом.
2. Допомога один-одному в дорозі.
3. Участь у змаганнях з автоспорту, як активна (в ролі учасника), так і пасивна (в ролі активного вболівальника).
4. Знайомства з новими людьми та їхніми авто.
5. Участь у культурно-масових заходах (автопробіг, автошоу, перегляд змагань з автоспорту на великому екрані та ін.).

ValodjaE36
15.09.2008, 15:45:49
Я звичайно приєднююсь до вищесказаного... Мені важко говорити бо я офіційно не в клубі, але мені здається що це союз людей (однодумців) яких обєднює спільна мета, стихія, любов до BMW і все що знею звязано, які заради досягнення гармонії зі своїм металевим другом, спілкуються, обмінюються корисною інформацією, допомагають один одному в важку хвилину, підтримують один одного морально (а це для кожного важливо) А ще це велика команда де всі рівні:пиво:

Бан
13.06.2011, 12:34:32
це велика команда де всі рівні
:good:

T.T.
14.06.2011, 10:11:20
це велика команда де всі рівні
гарно звучить !

ValodjaE36
14.06.2011, 10:21:21
комусь звучить, а комусь очі ріже:)