PDA

Переглянути повну версію : Hamann представив тюнінговий BMW M3


CONFIG
28.01.2008, 08:48:57
Німецьке тюнінговоє ательє Hamann анонсувало новий спорт-пакет для купе BMW M3. Від базового автомобіля допрацьовану версію можна легко відрізнити по новому передньому бамперу з великими повітрязабірниками, іншим порогам кузова, новим спойлерам на задньому склі і кришці багажника, зміненому задньому бамперу з чотирма великими патрубками випускної системи діаметром 83 міліметри кожен і фірмовим колісним дискам, чорного кольору.

Фахівці компанії збільшили потужність базового 420-сильного восьмициліндрового бензинового двигуна об'ємом чотири літри до 455 кінських сил, а максимальний момент, на 48 Нм - до 448 Нм. Час прискорення такого автомобіля з нуля до ста кілометрів на годину на даний момент не повідомляється. Проте максимальна швидкість тюнінгового BMW M3 відома - 320 кілометрів на годину.

Крім цього, машина отримала нову випускну систему, занижену спортивну підвіску, а також ефективніші восьмипоршневі гальмівні механізми з 380-міліметровими дисками спереду і чотирьохпоршневі з 345-міліметровими дисками ззаду.