PDA

Переглянути повну версію : Спроби врятувати BMW Sauber поки не увінчалися успіхом


bmwe36petro
10.08.2009, 09:34:46
Петер Заубер, що володіє акціями команди Формули-1 BMW Sauber, признався, що врятувати стайню, яка залишилася без підтримки баварського концерну, буде неймовірно складно.

По словах Петера Заубера, керівництво BMW запросили дуже багато грошей за базу в Хінвілі, яка розташовується в Швейцарії. Петер Заубер, який прийшов у Формулу-1 в 1993 році і на сьогоднішній день володіє 20% акцій команди BMW Sauber, призвав баварський концерн дещо стримати апетити, щоб врятувати стайню.

"Після того, як в BMW оголосили про припинення програми у Формулі-1 після закінчення 2009 року, я спробував залишити команду в "королівських гонках", - сказав Петер Заубер. Але, проте, переговори з BMW провалилися із-за високих фінансових вимог німецького концерну. В результаті цього, я не зміг підписати Договір Згоди, який гарантує команді отримання мільйонів доларів".

Петер Заубер також відзначив, що не збирається припиняти переговори з BMW, і має намір знайти виходи з ситуації, що склалася, щоб зберегти BMW Sauber у Формулі-1.

"Я сильно розчарований, - сказав Заубер в інтерв'ю Autosport. – Для мене це справді чорний день за всю мою 40-річну кар'єру в автоспорті. Нам необхідно шукати вихід з обставин, що склалися. Відповідальність за цю ситуацію лежить на BMW".

Джерело: kolesa.ru