PDA

Переглянути повну версію : BMW Sauber: Ми не могли розраховувати на більше


bmwe36petro
27.07.2009, 09:46:19
Після невдалої кваліфікації в BMW Sauber розраховували відігратися за рахунок стратегії, але Ніку Хайдфельду і Роберту Кубіці не вдалося пробитися в призову вісімку...
8700
Нік Хайдфельд: "Після старту з 15-ої позиції 11-е місце на фініші – максимум, чого я міг добитися. Ще на перших метрах дистанції я обійшов декілька суперників, але по ходу круга втратив все, що відіграв – спершу хтось врізався в задню частину моєї машини, а потім я сам дуже широко вийшов з одинадцятого повороту.

Довелося повозитися з обгоном Буемі, але незабаром я знову опинився в трафіку, і ми вирішили провести перший піт-стоп на два круги раніше, ніж планувалося. У звичайних умовах це було б безглуздо, але через трафік ідея могла себе виправдати. Навіть на відносно важкій машині я їхав досить швидко, але, на жаль, не зміг втілити швидкість в результат."

Роберт Кубіца: "Я упевнено стартував, добре проїхав перший круг, відіграв декілька позицій. На жаль, виникла сильна недостатня керованість, передні шини зношувалися всього за десять кругів, після чого темп помітно падав."

Маріо Тайссен: "Для нас гонка пройшла без яких-небудь інцидентів. Обидва гонщики ще на старті відіграли декілька позицій, а надалі вели активну боротьбу. Обійшлося без технічних проблем, але після невдалої кваліфікації ми не могли розраховувати на більше. Поздоровляємо McLaren Mercedes з переконливою перемогою! Цікаво спостерігати за тим, як стрімко міняється розклад сил по ходу сезону."

Віллі Рампф: "При старті з п'ятнадцятої і вісімнадцятої позицій наші шанси були примарними, але ми намагалися відігратися за рахунок стратегії. Спочатку все складалося непогано – на старті обох гонщиків обігнали декілька машин, але до вісімнадцятого круга Нік уперся в трафік і втрачав час, через те ми вирішили трохи раніше покликати його в бокси. На жаль, це не допомогло переламати ситуацію – з такими стартовими позиціями сьогодні ми не могли розраховувати на більше."

За матеріалами f1news.ru

Бан
27.07.2009, 11:21:30
Після невдалої кваліфікації в BMW Sauber розраховували відігратися за рахунок стратегії, але Ніку Хайдфельду і Роберту Кубіці не вдалося пробитися в призову вісімку...

їм цось цього року ніх не вдається :ireful:

BMW-ЮРА
27.07.2009, 11:47:40
їм цось цього року ніх не вдається
то точно, для БМВ то позор!

shpak
27.07.2009, 22:19:50
Так же не тільки БМВ не їде.