PDA

Переглянути повну версію : Команди Формули-1 хочуть більше повноважень


bmwe36petro
23.07.2009, 09:58:23
Команди Формули-1, котрі стурбовані зникненням багатьох традиційних етапів з календаря "королівських перегонів", мають намір провести переговори з Берні Екклстоуном, щоб добитися права брати активну участь у формуванні календаря.
8656
Приводом для зустрічі з Берні Екклстоуном послужила заява керівництва трека Нюрбургрінга, яке відзначило, що в наступному сезоні вони не мають наміру приймати Гран Прі Німеччини, який з фінансових причин не може прийняти траса в Хоккенхаймі. Окрім цього, ризикують залишитися без Формули-1 Великобританія, Японія і Китай, а ці країни з багатьох причин важливі практично для всіх автовиробників, що беруть участь в "королівських перегонах".
8657
"Нам необхідно обговорити календарне питання з Берні, - сказав в інтерв'ю Autosport Маріо Тайссен, керівник BMW Sauber. - Ми повинні бути упевнені, що Формула-1 залишиться на важливих для автоконцернів ринках. Назріла проблема, яка вимагає вирішення, і Берні це розуміє. Нам необхідно знайти баланс між тим, скільки зможемо заробити ми, скільки Берні, і тим, що важливе для ринку".

За матеріалами autorambler.ru