PDA

Переглянути повну версію : Чемпионат Германии VLN: двойной дебют украинцев


Бан
12.05.2009, 18:08:51
Сразу две украинские гоночные команды стартовали в минувшие выходные на легендарном немецком кольце «Нюрбургринг» в рамках первого этапа открытого чемпионата Германии по многочасовым гонкам VLN. Интересно, что несмотря на огромную разницу в опыте выступлений на Северной Петле, обе команды оказались в роли дебютантов.Одесская Tsunami Rally Team, существенно расширившая свою кольцевую программу в 2009 году, впервые выехала на Нюрбургринг в боевом режиме. Показав в квалификации неплохое шестое время, пилоты Александр Гайдай, Алексей Басов и Михаил Ухов вправе были рассчитывать на приличный результат и в гонке. И надежды могли оправдаться: проезжая круги с неплохим временем (лучший результат – 9 минут 46,471 секунды), черная BMW M3 могла бы финишировать вплотную у подиума. Однако непредвиденные обстоятельства, связанные, в основном, с отсутствием опыта выступлений в 4-часовых гонках, отбросили экипаж Tsunami на седьмую позицию в классе V6.

Вторая же украинская команда, Racing Team Ukraine, обладающая куда как большим опытом в гонках подобного рода (в прошлом году киевляне выиграли чемпионат в своем классе и заняли второе место в абсолюте), дебютировала на новом для себя автомобиле – на смену Ford Fiesta также пришел BMW М3. Алексей Мочанов, Владимир Кондратенко и Андрей Круглик также провели дебютную гонку уверенно, хоть и не без проблем, и, показав лучшее время на круге 9 минут 47,854 секунды, финишировали пятыми в своем классе V5.

Информация: Владимир Некрасов
Фото: Megadrive Team

BMW-ЮРА
12.05.2009, 19:13:51
Е36 рулить, зачотно.

Karabas Barabas
12.05.2009, 20:31:35
щасливі люди.. :(

УСПІХУ ЇМ!!!

я теж скоро буду ганяти по Нюрбургрингу правда на цьому: Logitech G25
http://www.gamebrite.com/images/g252.jpg
ліпшого просто ще не придумали!
..завтра приїде з Києва

BMW-ЮРА
12.05.2009, 21:08:37
Karabas Barabas, і по чом?Всерівно то нетой кайф.

augustino
13.05.2009, 10:42:43
BMW-ЮРА, зато машину як розтовчеш,то не так шкода буде)))

Karabas Barabas
13.05.2009, 12:29:28
Всерівно то нетой кайф
погоджуюсь.. якщо нема 100 000 ойро сезон у кльцевих змаганнях, а дуже хочеться можна поробувати за менші гроші і з меньшим кайфом. Сам руль мені обійшовся 260$.. але він того таки вартує.

Logitech G25 Racing Wheel+GTR2(самий реалістичний ігровий симулятор-фізика машин написана на основі показників телеметрії) = купа задоволення!!!
а це для наглядності http://www.youtube.com/watch?v=mZ3nO5ZUjyQ

Бан
22.05.2009, 15:37:03
На "24-х годинах Нюрбургринга" Racing Team Ukraine виступить оновленим складом

Українська команда Racing Team Ukraine вдруге візьме участь в одній з найпрестижніших автомобільних гонок на витривалість - "24 години Нюрбургринга". Перегони розпочнуться о 17-й годині за київським часом у суботу, 23 травня, і триватимуть рівно добу.

"24 години Нюрбургринга" - це один з чотирьох марафонів тривалістю у добу в календарі світової автомобільної федерації (серед яких також перегони у Дайтоні, Спа і ЛеМані). Гонщики проводитимуть на трасі по черзі приблизно по 2 години, на піт-стопах машини дозаправляються, за потреби замінюється гума і тормозні колодки.

Як повідомив "Чемпіону" Олексій Мочанов, не зможе взяти участь у гонці один із постійних пілотів Racing Team Ukraine Володимир Кондратенко - після ретельного обстеження лікарі не радили йому брати участь у тривалих перегонах, під час яких його організм отримує недостатню кількість кисню.

Лікарі зараз працюють з Володимиром, і є надія що в наступних етапах серії VLN він зможе взяти участь. Інакше команді доведеться виступати у скороченому складі - Андрій Круглик і Олексій Мочанов, або шукати нового третього пілота.

Поки що команда Racing Team Ukraine зробила пропозицію двом пілотам команди Tsunami RT, яка також бере участь у серії VLN, але збиралася пропустити "24 години Нюрбургринга". Разом з Олексієм Мочановим і Андрієм Кругликом у марафоні візьмуть участь українець Олександр Гайдай і росіянин Олексій Басов.

Команди об'єднали зусилля і вже розпочали підготовку до перегонів. У четвер відбудуться два тренування, денне і нічне, у п'ятницю - кваліфікація. На BMW M3 команди Racing Team Ukraine (клас V5 - автомобілі з робочим об'ємом двигуна до 3 літрів) встановлено новий двигун, коробку передач, гальма. Особлива увага приділяється світлотехніці, яка на минулих перегонах підвела українську команду.Стартовий номер екіпажу Racing Team Ukraine на "24-х годинах Нюрбургринга" - 169.

Нагадаємо, минулого року український екіпаж - Андрій Круглик, Олексій Мочанов, Олександр Салюк, Володимир Кондратенко - завоював третє місце у класі SP2 (легкові автомобілі з робочим об'ємом двигуна до 1,6 л), не зважаючи на низку технічних проблем.

Цього разу доведеться зіткнутися з більш жорсткою конкуренцією, адже в класі V5 більша кількість учасників, у тому числі заводськийх команд. "Це так само, як порівнювати Кубок УЄФА з Лігою Чемпіонів" - говорить Олексій Мочанов. Але, звичайно, команда ставить перед собою завдання досягти максимального результату.

Сенсационное известие пришло из команды Racing Team Ukraine: в стартующей гонке «24 часа Нюрбургринга» она выступит абсолютно новым составом! В полдень 23 мая на Нюрбургринге старует экипаж в составе Андрея Круглика, Алексея Мочанова, Александра Гайдая и Алексея Басова. Такое решение сегодня приняли руководители команд Racing Team Ukraine и Tsunami RT.
«К сожалению, один из наших постоянных пилотов, Владимир Кондратенко, в последнее время почувствовал некоторое ухудшение здоровья, – прокомментировал данное решение пилот Racing Team Ukraine Алексей Мочанов. – Не буду вдаваться в подробности, но после тщательного обследования врачи настоятельно рекомендовали ему некоторое время не принимать участия в многочасовых гонках. Это не касается коротких гонок, где Вова вполне готов выступать, в чем зрители могли убедиться на автодроме «Чайка» в минувшие выходные. Однако от многочасовых марафонов ему на некоторое время придется отказаться.
В этой ситуации мы решили обратиться к команде Tsunami RT с предложением объединить усилия на ближайшие пять дней, и очень благодарны ей за то, что она приняла наше предложение»
«Речь ни в коем случае не идет о долгосрочном сотрудничестве или слиянии двух команд, – подтвердила данную информацию глава Tsunami RT Ирина Коломейцева. – Это одноразовый проект, целью которого является выступление в одной, отдельно взятой гонке. Мы считаем, что в любом случае это станет полезным опытом для наших пилотов, которые приложат максимум усилий для достижения самых высоких результатов»

Бан
22.05.2009, 16:09:54
і цо ніхто не вболіває за Україну і за БМВ ?:gun:

Karabas Barabas
22.05.2009, 18:14:20
завтра будуть ганяти.. тримаємо кулаки!!!
ПЕРМОГА БУДЕ НАША!!!:first:

Бан
22.05.2009, 22:24:30
24 години Нюрбургринга. Мочанов і Круглик стартуватимуть першими в класі.

Екіпаж української команди Racing Team Ukraine, який під час нічної дощової кваліфікації показав другий результат у своєму класі, під час денної частини квалфікації був першим! Найкращий час у класі - 10 хвилин 07.216 секунд показав Андрій Круглик. Про це "Чемпіону" повідомив Олексій Мочанов, який зафіксував другий час у класі уночі.

За підсумками двох спроб екіпаж української команди має кращий час. І однин з найпрестижніших марафонів тривалістю у добу - "24 години Нюрбургринга", Racing Team Ukraine - Олексій Мочанов, Андрій Круглик, Олександр Гайдай, Олексій Басов - розпочне першим у своєму класі V5 (автомобілі з робочим об'ємом двигуна до 3 літрів). Перегони стартують в 17:00 за київським часом у суботу, 23 травня.

Нагадаємо, минулого року український екіпаж - Андрій Круглик, Олексій Мочанов, Олександр Салюк, Володимир Кондратенко - завоював третє місце у класі SP2 (легкові автомобілі з робочим об'ємом двигуна до 1,6 л), не зважаючи на низку технічних проблем.

Цього разу доведеться зіткнутися з більш жорсткою конкуренцією, адже в класі V5 більша кількість учасників, у тому числі заводськийх команд.

{ додано через 5 хвилин }
даешь поул-позішн :yahoo:
знай наших :gun:
тримаєм кулаки щоб пірвали всіх :first: