PDA

Переглянути повну версію : BMW презентував концепт M8 Gran Coupe


Karabas Barabas
08.03.2018, 10:21:54
На Женевському автосалоні представлений концепт "зарядженої" чотиридверної «вісімки» BMW Concept M8 Gran Coupe.
https://www.youtube.com/watch?v=AKfnRTgeuYI

Серійна версія з'явиться в 2019 році.

Мабуть, крім усього іншого, особливу увагу привертає колір-хамелеон кузова автомобіля. Як пояснили в компанії, в залежності від освітлення автомобіль здатний змінювати відтінок від зеленого до сіро-блакитного.

На превеликий жаль, ніяких подробиць про технічне оснащення прототипу BMW Concept M8 Gran Coupe в компанії не розсекретили. Представники марки лише розповіли, «що частина кузовних елементів M8 Gran Coupe зроблена з пластику, армованого карбоном». Зокрема, з цього матеріалу зроблений дах і елементи вентиляційних отворів в передніх крилах.
Крім цього, BMW Concept M8 Gran Coupe отримав головну оптику, яка виконана в стилі спортивного купе M8 GTE. Нагадаємо, що ця машина візьме участь в гонках чемпіонату світу на витривалість, включаючи марафон «24 години Ле-Мана» 2018 року.

Представники компанії відзначають:«BMW 8-Series стане новою флагманської моделлю лінійки BMW і, таким чином, поєднує в собі неперевершену спортивність і елегантність. У свою чергу, модель BMW M8 Gran Coupe пропонує абсолютно новий погляд на самий екзотичний і привабливий варіант в лінійці BMW 8-Series ».