PDA

Переглянути повну версію : Manhart MHX6 Dirt² Concept


Karabas Barabas
11.12.2017, 12:13:58
Практично завжди творіння автомобільних ательє воістину вражають уяву!
60390 60391

Але, не буває меж досконалості. Хорошим доказом цього є нова робота умільців фірми Manhart, які привезли на мотор-шоу в Ессені серйозно модернізований «заряджений» кросовер BMW X6 M.


Агрегат називається Manhart MHX6 Dirt² Concept. Відповідно до заявок тюнінг-ательє, ця машина здатна долати «навіть найбільш глухе бездоріжжя». У моторному відсіку модернізованого автомобіля розташований стоковий двигун 4.4 V8, потужність якого збільшена до 900 кінських сил і 1200 Нм крутного моменту.
Варто нагадати, що в стандартній варіації «заряджений» кросовер BMW X6 M володіє «табуном» з 575 «коней». Як розповіли представники ательє, збільшити потужність двигуна вдалося за рахунок інших турбонагнітачів, нових поршнів і шатунів, карбонового впуску і фірмової спортивної випускної системи.

Крім цього, екстремальне крос-купе Manhart MHX6 Dirt² Concept отримало серйозно доопрацьовану підвіску, ефективніші гальма, посилену трансмісію, захисний каркас, особливі 21-дюймові колісні диски з шинами BF Goodrich (305 × 40), кріплення для запаски на місці заднього скла, світлодіодну «люстру» на даху, шноркель і лебідку, а також повний захист днища сталевими листами.

Загалом, якщо вам необхідний автомобіль «на всі випадки життя», зверніть увагу на творіння умільців з ательє Manhart. Правда, як можна зрозуміти з назви, зараз 900-сильний «монстр» Manhart MHX6 Dirt² Concept знаходиться в статусі концепту. Однак в ательє мають намір запустити машину в дрібну серію.

Орієнтовно, всього планується побудувати не більше п'яти автомобілів Manhart MHX6 Dirt² Concept. При цьому, на будівництво кожної машини піде не менше півроку.

Джерело: bmwlviv.com (http://www.bmwlviv.com)