PDA

Переглянути повну версію : Hartge встановив на купе BMW 3-Series двигун від M5


CONFIG
10.12.2007, 08:51:08
Відоме німецьке тюнинг-ательє Hartge оновило власний спорт-пакет для купе BMW 3-Series, додавши в нього новий аеродинамічний обвіс, який включає змінений передній спойлер, невеликий спойлер на кришці багажника, накладки на пороги кузова, інший задній бампер і новий задній дифузор. Крім цього, в програму доопрацювань також входить і заміна базового двигуна BMW 3-Series п'ятилітровим десятициліндровим мотором від моделі M5.
Фахівці тюнінгової компанії модернізували агрегат від моделі M5, збільшивши його мощнсоть з 507 до 550 кінських сил. Максимальний момент, при цьому зріс до 520 Нм. Двигун агрегатується з семиступінчатою секвентальной коробкою передач SMG. Максимальна швидкість такого автомобіля складає 320 кілометрів на годину.

Крім цього, тюнінговая 3-Series отримала регульовану підвіску, нову випускну систему і фірмові 20-дюймові колісні диски з покришками Continental розмірністю 245/30 на передній осі і 295/25 на задній.

У салоні такого автомобіля з'являться різні вставки з карбону і алюмінію, а також нове кермо з "спиляною" нижньою частиною.