PDA

Переглянути повну версію : BMW 7 серії став кращим автомобілем люкс-класу


bmwe36petro
04.02.2009, 12:05:51
BMW 7 серії став кращим автомобілем люкс-класу - BMW 29 січня 2009 року в готелі Hyatt відбулася урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнської акції «Автомобіль року» 2009. Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW в Україні, отримала головну нагороду за BMW 7 серії в номінації «Кращий автомобіль люкс-класу». BMW X6 випередив всіх суперників і отримав приз за «Кращий дизайн».
6000
Акція «Автомобіль року в Україні» щорічно проводиться журналом «Автоцентр», Всеукраїнською Асоціацією Автомобільних Імпортерів і Ділерів» (ВААІД). Цього року на участь в конкурсі було заявлено 80 автомобілів, розділених на 14 категорій відповідно до європейської класифікації. У основі вибору кращого автомобіля лежать споживчі переваги читацької аудиторії ведучих автомобільних і lifestyle видань України, а також вибір журналістського жюрі.
6001
Акція «Автомобіль року в Україні» щорічно проводиться журналом. Поза всякою конкуренцією в своєму класі опинився BMW 7 серії, який випередив своїх суперників Cadillac CLS і Jaguar XF, і отримав заслужене звання «Кращий автомобіль люкс-класу».
6002
«Нагорода, якою удостоївся новий BMW 7 серії, є яскравим доказом довіри шанувальників високих технологій до марки BMW. Компанія BMW по всьому світу продовжує радувати автоаматорів новими моделями, які щороку удостоюються найпрестижніших нагород. Я радий, що успіхи компанії BMW не залишаються непоміченими і розкішний BMW 7 серії по-достоїнству оцінений представниками українського ринку», - прокоментував генеральний директор «АВТ Баварія» Олександр Тімофєєв.
6003
Новий представник модельного ряду BMW, дебют якого відбувся в 2008 році, спортивно-активне Купе BMW Х6 – отримав нагороду «Кращий дизайн».

Таким чином, дві перемоги автомобілів BMW: присудження їм титулу «Кращий автомобіль люкс-класу», а також лідерство в категорії «Кращий дизайн», свідчать про незмінну популярність автомобілів BMW серед українських автоаматорів, для яких бренд BMW є символом найвищої якості і комфорту, пропонованого в класі преміум.
6004
За матеріалами carclub.ru