PDA

Переглянути повну версію : Захист авто! Дверні замки


XTR
25.09.2007, 19:41:04
На мою думку актуальна тема на сьогоднішній день - захист авто!
Адже стільки неприємних ситуацій буває коли приходиш на місце де залишив свою кохану (автівку), і бачиш що вона "вскрита", без магнітоли, колонок, речей... а то й взагалі її там немає...

Пропоную учасникам форуму висловити в письмовому форматі свої думки з приводу даної теми, поділитись практичними порадами та ін.

XTR
25.09.2007, 19:46:39
Все частіше можна побачити авто без замків. а то й без ручок...

В принципі це зменшує шанси непрофесіональних злодіїв відкрити авто механічним способом. Красиво виглядає, практично...
Хтось має фото таких модингів?
Особисто мене це зацікавило! Але хотів би детальніше взнати, почитати Вашу думку з цього приводу!

cat
25.09.2007, 23:30:47
шодо замків БМВ після 90 року випуску - в них настільки класно продумані замки дверей шо злодії просто вибивають вікно. від цього явно не застрахуєшся.... тому якто кажуть - шоб машину не сперли найефективнішим є стара всім знайома секретка - тумблер схований десь під панеллю.
а шоб маг не сперли то варто морду знімати, хоча в мого друга і без морди маг сперли... кароче то не з того треа починати а з культури суспільства...

CONFIG
26.09.2007, 11:07:33
Взагалі тема захисту як на мене дуже широка. Недавно досліджував питання захисту автомобіля і дійшов висновку що тут можна говорити багато і по кожному вузлу окремо, є багато варіантів.

Що стосується замків то тут така ситуація: Щоб не вивернули замок і не відкрили двері можна поставити окремий замок який керується сигналізацією, це грубо кажучи який з дверки заходить в кузов. Відкрити таку дверку практично нереально.

Як на мене я б не бавився з ніякими замками і тупо вибив вікно, бо якщо сигналізація є то машина полюбому буде кричати.

Все ж здається найкращий захист не лишати речей на видному місці і не кидати машину в підозрілому районі.

Lyubomyr
27.09.2007, 23:45:40
є стара всім знайома секретка - тумблер схований десь під панеллю.
конкретніше будь-ласка!

Alex
23.10.2007, 14:05:48
я в штатах машины видел с цифровым кодом на дверке водителя.. как на подъезде :) Шо это такое было, кто нить чето про это знает ?

augustino
09.10.2008, 10:27:48
В мене якісь делетанти пробували відкрити машину.Їм нічого не получилося,тільки замок розбили(відкривали чимось схожим на викрутку) і дверку покоцали.Руки би повідривав.Причому це сталося на сервісі.До кого бігти,що робити незнаю;-<

CityCat
09.10.2008, 10:31:04
я в штатах машины видел с цифровым кодом на дверке водителя.. как на подъезде Шо это такое было, кто нить чето про это знает ?

Там дофіга модифікацій, але зазвичай блокує запалювання без правильного коду

{ додано через 26 хвилин }
а то й взагалі її там немає...

з цим я зробив просто, думаю хитро, ще в нагоді не стало, але... купив Нокію 1100, виключив звук, підсвітку зарубав, купив ще один акумулятор до неї, взяв пакет КС, настроїв на ньому маячити місцеположення по запиту автоматично і заничкував в салоні машини. Тел тримає тиждень елементарно. Вчасно міняти батарею і все, маяк в машинці