PDA

Переглянути повну версію : Encounter у Львові


Rembo
25.01.2009, 23:50:40
Привіт всім небайдужим до активного відпочинку та тим хто не любить проводити нудні вихідні та будні вдома у теплій хаті, ситий та виспаний. У Львові стартував проект активних міських ігор Енкаунтер. Нажаль для проведення дебютної гри не вистачає як мінімум двох команд. Можливо на вашому форумі знайдуться люди які захочуть зайнятися такою справою.
Якщо коротко про проект, то проект носить типу напівофіційний та напівкомерційний характер. У систему ігор входять як реальні ігри, для участі в яких збираються косманди в реалі для пошуку локацій та багато чого іншого на території міста або області. А також віртуальні ігри які проводяться в усіх країнах СНД та деяких Європи і в які можна грати не відходячи від власного ПК.
Для участі в реальних іграх бажано мати одне авто або будь який інший транспорт, наприклад велосипеди, мопеди, мотоцикли та ін. (ну це вже залежить від пори року). В ході участі команда ділиться на дві частини - поле і штаб. Поле виїзждає на локації для пошуку кодів і бере участь у розгадуванні загадок, штаб виконує штабні завдання та допомагає полю.
Більш детальну інформацію можна прочитати тут (http://lviv.en.cx/Default.aspx), де скоро буде вивішено анонс гри, яка доречі буде безкоштовною так би мовити для проби. Також детальна інформація по кожному виду ігор міститься тут (http://lviv.en.cx/AboutGame.aspx).

Для тих хто грав в автоквест відразу пишу відмінності від такого.
сюжет можна робити як лінійним, штурмовим, вибраною послідовністю та випадковим поданням завдань. Завдання отримуються за допомогою інтернету або через вап або безпосердньо сидячи за ПК, це вже залежить від складності завдань які ви отримуєте, якщо завадння мозкові та на пошук, то обовязковим являється наявність штабу/координаційного центру. Друга частина команди - польова здійснює пошук кодів на локаціях, виеонує агентські рівні та т.п. Кількість чоловік в команді необмежена. Також передбачена наявність штрафів та бонусів. Штрафи накладються за використання штрафних підказок, бонуси за дуже цікаве виконання фоторівнів, агентських рівнів або приходтиться шукати їх по місту; бонуси бувають як рівневі так і загальноігрові. Це коротке описання такого виду гри як схватка.
Також існують ще такі види реальних ігор як кешинг (геокешинг), тайники та точки. Види віртуальних ігор - фотополювнаня, фотоекстрім та мозковий штурм. У віртуальні ігри можна грати не відходячи від ПК з супротивниками із майже любого кутка світу.
Наголошу в ЕН дозволено використовувати всі види транспорту хоч автобус чи самокати. І наприклад у нас в місті деякі команди пішки умудрялися перегравати команди які грали на авто. А в квестах велика ставка робиться на обження кількості людей та екіпажів. В Енкаунтер грає все СНД і трішки Європи, формат ігор набагато ширший і подача заваднь все-таки відрізняється.

Якщо є питання, задавайте я із задоволенням відповім на них.

Vomont
26.01.2009, 00:04:09
Хороша пропозиція.Як на мене можна було б побавитись в етапи гри де потрібні навики водіння авто в тому числі.

Rembo
26.01.2009, 12:56:12
Хороша пропозиція.Як на мене можна було б побавитись в етапи гри де потрібні навики водіння авто в тому числі.

На рахунок таких етапів не знаю, сам буду грати а тому автор мене в таки подробиці не посвятив. А от на рахунок навиків водіння авто дуже гарн ідея треба подати ідею.

Vi0la
26.01.2009, 20:23:58
І взагалі пропоную від клубу виставити кілько команд. Було б цікаво, бо з фольц клубу вже є.

Vomont
26.01.2009, 20:50:56
І взагалі пропоную від клубу виставити кілько команд. Було б цікаво, бо з фольц клубу вже є.
Можна,от тільки хто організацією займеться. Баварійці давайте на зустрічі це обговорим.

Rembo
01.10.2009, 12:51:43
Піднімаю тему в звязку з цим:

10 жовтня о 22,00 розпочнеться безкоштовна промо гра. ДЛя участі вам необхідно мати:

Інтернет-з’єднання для того, щоби отримувати завдання на сайті, вводити на сайті знайдені на рівнях коди. Це можна зробити як за допомогою ноутбука, підключеного до мережі, так і за допомогою моб телефона. /Є варіант посадити вдома людину з швидким Інетом, яка Вам диктуватиме завдання + вводитиме коди. У такому випадку додайте ще й необхідний дешевий моб зв’язок
Авто. Водій за замовчуванням. Граємо за принципом: 1 команда - 1 екіпаж.
Карта Львова.
Ліхтарики по штуці на кожного польового гравця.
Зручне і не марке взуття та одяг.
фотоапарат.

Спробуйте і не пожалкуєте. Орги по крайній мірі цікаво пишуть, я жодної гри не пропустив або сидів вдома штабував або їздив в авто. Тай гра безкоштовна, тобто ваші витрати лише паливо і все.

Всі подробиці тут: http://lviv.en.cx/GameDetails.aspx?gid=12565.

На головній сторінці внизу є контакти організаторів.

augustino
04.10.2009, 20:33:38
Rembo, ще один автоквест???