PDA

Переглянути повну версію : BMW-Alliance vs. BMWClub.lviv


BMW-Alliance
24.01.2009, 10:13:20
BMW-Alliance
9 вересня 2008 року розпочало життя наше об’єднання, в якому зібрались прихильники славетної німецької марки, які не уявляють своє майбутнє без синьо-білого пропелера на капоті свого авто. Не секрет, що більшість з нас вийшло зі складу Львівського БМВ Клубу, який не влаштував нас по декількох причинах. В кожного вони були свої, але головна в принципі одна. Намагаємось пояснити, що до чого і для чого це звернення.
Ми зареєстрували свій сайт і намагались розрекламувати його, виступаючи на змаганнях, розмістивши на ньому корисну інформацію, і т.д.
Не уявляєте наше здивування, коли випадково не поставивши дефіс, альянсер потрапив на Львівський БМВ Клуб!!!
Незабаром після того, як ми тільки офіційно з’явилися з прапорами (у вересні) і наклейками на змаганнях, був куплений домен, який відрізняється від нашого тільки відсутністю дефісу!
Таке трапляється в практиці Інтернету, але щоб на цей домен встановити пере адресацію на, «конкуруючий» сайт, це немає слів!
Звичайно, ми захотіли вияснити, хто ж це зробив. Можливо Львівський БМВ Клуб тут і ні до чого, тому ми приїхали на їхню зустріч.
Останні надії щодо порозуміння розвіялись відразу. Це було зроблено навмисно для того, щоб (зі слів Членів БМВ Клубу): «хтось побачить Ваші прапори або наклейки, дефіс не запам’ятовується, і потрапить на наш сайт і зареєструється. Ось нам і новий користувач». Може і не дослівно, але по суті.
Також нам було запропоновано викупити цей домен за 200 доларів. (при реальній ціні домена – 51 грн.).
Напевно саме в таку суму власник сайту Львівського БМВ Клубу (Config) оцінив їх без принциповість і брудну гру.
Тепер всім зрозуміло, чому у вересні розколовся БМВ Клуб, і ми створили власне об’єднання.
БМВ Клуб вважає, що у їхніх діях немає нічого непорядного, але нас цікавить думка оточуючих, тому залишайте свої коментарі.
З повагою, BMW-Alliance
http://www.bmw-alliance.com.ua
BMW-Alliance@i.ua

Just be
25.01.2009, 00:51:51
Попробую розставити всі крапки над і. Відповідь опублікована тільки зараз через ряд причин - основна з них - побачити наскільки люди, що відписались, заангажовані.

Проблеми, які виникаються між людьми можна вирішити по-людськи зустрівшись і обговоривши все спокійно, а не піднімаючи крик і шум в громадських місцях (як це було минулої зустрічі) та на всіх підряд форумах.
Домен був зареєстрований в результаті певних дій, зі сторони альянсу, про які нище.
Після розколу клубу ми абсолютно не влазили в діяльність нового клубу, на відміну від них. Вони всякими правдами і не правдами пробували розмістити ссилки на їх ресурс в нас на форумі, ці всі речі видалялись. Після чого в них в чаті (http://bmw-alliance.com.ua/plugins/chatbox_menu/chat.php?120) появились наступні перли(читати знизу вверх):

Rostixbmw в Wednesday 15 October 2008 - 23:11:10
admin в Monday 15 October 2007 - 23:16:04
а нука закидаем их ссылками!!!!!

Нестоит ..........

небачу
admin в Wednesday 15 October 2008 - 23:10:07
я пля пароль забыл))) вряд ли мне скажут ))))
Rostixbmw в Wednesday 15 October 2008 - 23:09:20
Хотел зайти как незарегений не получилось ,,,,Попробуй Ти .
admin в Wednesday 15 October 2008 - 23:09:00
а нука закидаем их ссылками!!!!!
Rostixbmw в Wednesday 15 October 2008 - 23:08:28
Резинка просто серйозна
admin в Wednesday 15 October 2008 - 23:07:08
Прикинь, Пашкино сообщение потерли? это что у них такая политика все тереть?

Ми на це закрили очі, як то кажуть "игра не стоит свеч".

Після цього були зареєстровані нові користувачі, і зразу почали створюватись теми з обсиранням нашого клубу в нас на форумі і це все було дуже однобоко, з чиєї сторони це було зроблено думаю не важко догадатись. Даний користувач був забанений і ми почали шукати звідки "ростуть ноги", яким було наше здивування коли в його приваті було два ПП, одне вхідне, інше вихідне. Адресовані були від персонажа під ніком "rostixbmw" (на форумі ЛТК відомому як Formula1), хто незнає це шеф альянсу, нище приводжу тексти даних ПП:

Від rostixbmw:
Привіт . Приходь до нас на форум bmw-alliance.com.ua .Форум свіжий ,людей небагато , але все набагато простіше а ніж тут. Якщо щось дзвони 8067 714 56 65 Ростик


і відповідь
Спасибо я просто хочу добить и розколоть эту тему

Як видно вони почали переманювати людей до себе, а не ми і робилось це все за нашою спиною через наш ресурс.
Це вже було останньою краплею, після чого почались ці речі з доменом. Хто тут казав про те що ми хочемо перехватити їх славу - то це повний брєд - їхній ресурс в середньому за день має порядка 30 унікальних користувачів, з яких напевно більша половина пошукові боти, а інша половина самі юзери альянсу.

Дуже цікаво було почитати на форумі опель клубу (http://www.opel-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=59384&pid=1069840751&st=0&#entry1069840751) , видно що люди тверезо мислять і не є заангажовані однобокою інформацію.

Як видно нечесну гру почали не ми, а альтернативний домен - це відповідь.
Як написали на вище вказаному опель клубу:
Надо было забить все альтернативные домены сразу, так умные люди и делают.

Як вже багато людей відписало : мета створення цієї теми - пропіаритись, шляхом обливання бруду БМВ клубу.
Я був кращої думки про деяких людей, але видно що їм цікавіше бавитись в дитячі ігри.

Щодо
Напевно саме в таку суму власник сайту Львівського БМВ Клубу (Config)
то поясню, в нас немає власника, клуб є спільним і оснований на згуртованій команді, а створений він виключно для обєднання прихильників марки БМВ та взаємної допомоги.

Раз пішла така пянка, то нагадаю і про таку річ як палатка. Яка була куплена минулого року (літом) перед слаломом, гроші на неї збирались колективно, тобто вона була власністю БМВ клубу, а не когось одного. Після розколу "любі друзі" з альянсу навіть не удосужились підняти питання за неї і вирішити з нами, а використовують її виключно у своїх інтересах. Це як мінімум некоректно.

Ну і згадаю про що в момент самого розвалу, були спроби об"єднати і розрулити ту ситуацію, зустрівшись з "одноклубником" і розказавши ситуацію, від нього було тільки чути - "та ясно, треба розрулити і помирити всіх, то не правильно розвалювати все", а через декілька днів цей персонаж став адміном їхнього ресурсу, на їхній розсуд було легше вийти і створити нове, ніж врегулювати внутрішній конфлікт кількох людей і не втягувати в це багатьох фанатів БМВ, натомість зберегти єдність і найголовніше немалу роботу, яка була зроблена за майже рік часу.

Хто хоче почитати потуги альянсу над створенням даного тексту можете глянути тут (http://209.85.129.132/search?q=cache:sVPHiZWlI2sJ:bmw-alliance.com.ua/forum/viewtopic.php%3Ff%3D27%26t%3D64%26view%3Dnext+%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%B5%D1%80+%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2+%D0%BD%D0%B0+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%91%D0%9C%D0%92+%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1!!!&hl=ru&ct=clnk&cd=3&gl=ua) і тут (http://209.85.129.132/search?q=cache:TlTq0QEIJSwJ:bmw-alliance.com.ua/forum/viewtopic.php%3Ff%3D27%26t%3D154%26st%3D0%26sk%3Dt%26sd%3Da%26start%3D10+%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%93%D0%90+%D0%A2%D0%95%D0%A0%D0%9C%D0%86%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%9E!!!!!!!!!!!!!!!+BMW-Alliance+Group&hl=uk&ct=clnk&cd=2&gl=ua) , там написано і про роль ЛТК і мета... Замічу що це їх закритий розділ.

realnero
25.01.2009, 14:15:58
після чого почались ці речі з доменом.

ИМХО. Как по мне то регестрировать домен это было лишним и стало как раз доказательством

Хто тут казав про те що ми хочемо перехватити їх славу

ким було наше здивування коли в його приваті було два ПП

А вот так делать не стоит Приватные сообщения на то и приватные чтоб их видел только пользователь, и даже админы их не должны читать, а не то что публиковать.

Всех деталей этой истории я не знаю, поэтому просто сужу со стороны, а это

зразу почали створюватись теми з обсиранням нашого клубу в нас на форумі і це все було дуже однобоко, з чиєї сторони це було зроблено думаю не важко догадатись

далеко не доказательство, мог найтись просто один совсем "левый" человек который решил поиграть и в игру с БМВ клубом от имени БМВ Альянса, спровоцировать ситуацию ведь очень просто и даные скомпроментировать тоже.

Это всё моё ИМХО.

Vomont
25.01.2009, 20:37:40
Ты знаешь уважаемыйrealnero, я позволю себе ответить вместо, Just be
Так вот,я долго наблюдая за реакцией формучан на нашем формуме и на форумах где был размещен пост Альянсеров,хочу сказать или прояснить свое видение:
- создание домена было как следствие после «поведения» участников Альянса с переманиванием участников БМВ клуба к себе;
- если говорить о том что админы читают «приват», то думаю это возможно и в данной ситуации это произошло как способ предостережения угрозы. Я считаю что админы своего рода являються службой безопасности интернет ресурса клуба и их действия в данной ситуации выправданны;
- и последнее ,если говорить о так называемом «левом» человеке который решил себе просто раз проснувшись с утра да и поиграть с БМВ клубом зная все и понимая ситуацию с ЛБК и Альянсом то как не странно что по IP адресу данный комп опять таки «левого» участника принадлежал бывшему форумчанину ЛБК.
Я понимаю твои выводы и додумывания поэтому готов на встрече клуба все пояснить,приходи,рады видеть будем!
С уважением, Best Mashine Wolodya

Alex
25.01.2009, 20:47:22
полность согласен с Best Mashine Wolodya и считаю что меры принятые ребятами по предотвращению будующих нарушений со стороны Альянсовцев в сторону БМВ клуба полностью адекватны. Не знаю, что там сегодня обсуждают на ЛТК(целый день не могу зайти на их сайт и еще ряд ресурсов), но судя по инфе - первыми недостойно начали себя вести Альянсовцы и соответственно мне совсем не понятна их реакция на защитнные меры БМВ клуба.

bmwe36petro
25.01.2009, 21:17:12
Чесно кажучи я був шокований таким розголосом даної ситуації з доменом, бо до цього часу всі вищезазначені дії з боку альянсу представниками ЛБК навіть не згадувалися, бо ніхто не хотів роздувати ворожнечу. Крім того, я впевнений, що при нормальній конструктивній розмові при зустрічі, можна було б домовитися про викуп домену, адже він був створений, як вище зазначалося в пориві злості на неадекватні дії з боку альянсу і ніякої вигоди для Львівського БМВклубу не приніс і не принесе.
Думаю, що цю тему пора закривати, багато людей вже висловили свої думки і зрозуміли хто є хто, а далі розвивати ворожнечу між клубами нема змісту.

CityCat
25.01.2009, 21:47:13
Частково підтримую bmwe36petro, по вислову: ворожнеча - глупо і здалось би за діалогом рішати. І 100% підтримую realnero, оскільки перегляд "привату" тільки щоб дізнатись, чи не переманюють когось - як мінімум не добре. Не той випадок для таких дій. І, IMHO, з редіректом з нового домену та подальшим викупом... теж не дуже гарно.

Vomont
25.01.2009, 21:54:56
перегляд "привату" тільки щоб дізнатись, чи не переманюють когось - як мінімум не добре.
дай пораду тоді, поясни, в яких випадках це буде коректно

CityCat
25.01.2009, 22:03:26
До прикладу, читання приватного листування допускається тільки у випадках загрози якогось "теракту" чи підстрікання до масових заворушень з подальшими протиправними діями і т.д. і т.п. Всеж я не юрист, а всього навсього працюю в ІТ сфері :)

Vomont
25.01.2009, 22:04:55
Ти зараз впевнений у своїх відповідях?

CityCat
25.01.2009, 22:06:48
Ясна річ. А що саме не так?

Vomont
25.01.2009, 22:12:51
В мене до тебе прохання,якщо ти даєш пораду посилаючись на нормативно правову базу законів україни ( я так розумію це Конституція) то дай посилання на конкретний закон чи статтю. Я розумію що ти працюєш просто в ІТ але тим не менше.
Я повторюсь,одним з завдань адмінів це попередити загрозу консолідації клубу,ресурсу а не дочекавшись її виникнення яке вже приведе до проблеми потім вирішувати.
Якщо ти зі мною згідний то чекаю від тебе конструктивної пропозиції.
Дякую!

Alex
25.01.2009, 22:18:52
підстрікання до масових заворушень з подальшими протиправними діями

Від rostixbmw:
Цитата:
Привіт .(вот здесь подстрекание) Приходь до нас на форум bmw-alliance.com.ua .Форум свіжий ,людей небагато , але все набагато простіше а ніж тут.
і відповідь
Цитата:
(вот здесь намерение совершить противоправные действия)
Спасибо я просто хочу добить и розколоть эту тему

CityCаt, ты на подсознательном уровне понимаеш где истина, но чуть путаешся в показаниях :)

CityCat
25.01.2009, 22:28:30
Згідний 100% з загальним баченням ситуації
це попередити загрозу консолідації клубу,ресурсу а не дочекавшись її виникнення яке вже приведе до проблеми потім вирішувати.

Посилання на закон як знайду, докину лінк.
Не згідний, з тим що це іменно завдання адмінів, як таких, з використанням таких методів.
На данний час,нажаль :(, конструктивної пропозиції не маю

Vomont
25.01.2009, 22:35:33
Посилання на закон як знайду, докину лінк.
Не згідний, з тим що це іменно завдання адмінів, як таких, з використанням таких методів.
На данний час,нажаль , конструктивної пропозиції не маю
В такому випадку пропоную перше ніж давати оцінку,переводь її в площину конструктиву. Цвяхи забивати в спину всі вміють.
Згідний зі мною?

CityCat
25.01.2009, 22:53:21
Згоден

Vomont
25.01.2009, 22:54:24
ОК,тоді домовились. Дякую за розуміння

Vovchik
25.01.2009, 22:54:27
CityCаt, я також з тобою не погоджууся, у даному випадку це загрожує нормальному функціонуванню нашого клубу, тому і були прийняті такі методи

realnero
26.01.2009, 00:08:23
- и последнее ,если говорить о так называемом «левом» человеке который решил себе просто раз проснувшись с утра да и поиграть с БМВ клубом зная все и понимая ситуацию с ЛБК и Альянсом то как не странно что по IP адресу данный комп опять таки «левого» участника принадлежал бывшему форумчанину ЛБК.

Довольно часто бывает что IP разных компов одинаковый, если они подключены к одному провайдеру и с динамически выделяемыми адресами.

Спорить конешно же не буду по поводу остального, это всё было моё мнение как человека со стороны.

Just be
26.01.2009, 00:13:24
Довольно часто бывает что IP разных компов одинаковый, если они подключены к одному провайдеру и с динамически выделяемыми адресами.
В тому випадку були повністю ідентичні юзер агенти і решта інформації. Тому не треба розказувати про теорію.

Vomont
26.01.2009, 00:18:26
Спорить конешно же не буду по поводу остального, это всё было моё мнение как человека со стороны.
Мы не совсем спорим,я тебе постарался пояснить как БМВисту в чем суть. Ты оценивай ситуацию сам и понимай правильно.
Очень рад был тебе все прояснить,ждем на встрече!

realnero
26.01.2009, 00:24:19
В тому випадку були повністю ідентичні юзер агенти і решта інформації. Тому не треба розказувати про теорію.
Я тебе как раз расказал как оно на практике бывает, так как речь шла только про IP адреса. А,

В тому випадку були повністю ідентичні юзер агенти і решта інформації.

эта инфа не была предоставлена. И опять же юзер агент может быть одинаковый 8-)

{ додано через 1 хвилину }
Best Mashine Wolodya, Спасибо за пояснения. Всегда лучше выслушать друг друга ;-)

Vomont
26.01.2009, 00:27:54
realnero, я так понимаю что этот вопрос самый важный для тебя в котором ты до конца на разобрался.На все твои другие вопросы я дал тебе ответы. Я правильно понимаю?

{ додано через 2 хвилини }
Всегда лучше выслушать друг друга
Поддерживаю!

realnero
26.01.2009, 00:34:48
Нет, этот вопрос для меня не главный, я всего лишь объяснил как оно может быть в реале.

CONFIG
26.01.2009, 00:35:16
Чесно кажучи ніяк не можу зрозуміти для чого в цій темі взагалі почали якусь писанину. Я наприклад не бачу в тому змісту, адже "істина поза межами досяжності" ((с) Секретні матеріали) це виглядає як якесь виправдовування невідомо перед ким і невідомо навіщо. Судячи з коментів які я побачив на інших форумах люди просто не володіють інформацією і намагаються дати якусь оцінку невідомо чому. Взяти елементарно той нещасний домен.. чомусь ніхто не задав запитання, а чому я мав його не реєструвати? Я думаю що того кіпішу і не було б якби було навпаки.. в них без "-", а в мене з рисочкою.. просто хтось зрозумів як вони прокололись, доречі другий раз.

Що стосується читання привату то ту все набагато простіше ніг дехто собі науявляв.. Є звичайно проги з допомогою яких можна заходити під любим аккаунтом при тому власник його навіть не знатиме що там хтось був, а є такі які дозволяють читати привати, а є інші.. але виникає питання що там читати? Не думаю що хтось веде секретну переписку тут, для цього є більш підходящі місця. Інформація була добута простим способом.. коли було видно що певні особи створювали ПП іншій особі.. аккаунт адресата блокувався, змінювався пароль який використовувався для входу і одержання необхідної інформації. Всі аккаунти залишались і далі заблокованими. Жоден з заблокованих не поцікавився чого аккаунт було заблоковано, нажаль.. Мабуть його вже завербували..

І на кінець.. не беріться коментувати і аналізувати те, в чому не маєте поняття..

П.С Don't be evil!!!

Vomont
26.01.2009, 00:39:44
Как в реале это мы уже почитали ....
Вот ты мне поясни может быть в реале такое что когда человек не имеющий отношения к клубам с утра проснулся ,нашел в Гугле ЛБК и решил себе "приколоться" да и еще давая конкретные советы и номер телефона свой,войдя на сайт под регистрированым "ником" Что то много совпадений и отсутствие логики. Ты согласен со мной?
А по поводу предыдущих твоих постов типа "читают приват" и тп я тебе ответил. Разве не так?

realnero
26.01.2009, 00:44:29
І на кінець.. не беріться коментувати і аналізувати те, в чому не маєте поняття..
Не согласен, люди имеют право высказать своё мнение и выслушать других для прояснения чего-либо, а иначе зачем тогда общение.


Написавrealnero
Всегда лучше выслушать друг друга
Поддерживаю!

Vomont
26.01.2009, 00:47:34
П.С Don't be evil!!!
Саме так

CONFIG
26.01.2009, 00:48:15
Не согласен, люди имеют право высказать своё мнение и выслушать других для прояснения чего-либо, а иначе зачем тогда общение.
От ти до того по великому рахунку не маєш жодного відношення, а берешся щось тут викоментовувати.. ти експерт в якісь з галузей яку зачіпає дана тема, чи є членом якогось з клубів?

Vomont
26.01.2009, 00:48:55
Всегда лучше выслушать друг друга
Что на месте Альянсеров я бы сделал придя на встречу к ЛБК.

realnero
26.01.2009, 01:04:41
От ти до того по великому рахунку не маєш жодного відношення, а берешся щось тут викоментовувати.. ти експерт в якісь з галузей яку зачіпає дана тема, чи є членом якогось з клубів?

Это ты может тут что-то выкоментируешь, а я общаюсь с людьми. Всё что я написал было только моё мнение. Если ты не заметил то под моим ником написано - Member. А что тут нельзя писать, или это можно делать только членам клуба?

Vomont
26.01.2009, 01:11:53
А что тут нельзя писать, или это можно делать только членам клуба?
Я хочу отметить что ранее в данной теме вели общение с CityCat. И уже договорились - не забивать гвозди. Я постарался тебе пояснить что и по чем. Думаю что лучшим решением будет -диалог.
Кстати ты не ответил на мои вопросы?

CONFIG
26.01.2009, 01:12:05
realnero, прочитай це
І на кінець.. не беріться коментувати і аналізувати те, в чому не маєте поняття..
якщо буде щось незрозуміло, прочитай це
От ти до того по великому рахунку не маєш жодного відношення, а берешся щось тут викоментовувати.. ти експерт в якісь з галузей яку зачіпає дана тема, чи є членом якогось з клубів?
якщо і далі буде щось незрозуміло, прочитай це
Флуд - повідомлення, яке не мають фактичного відношення до піднятого питання; "з'їзд" на іншу тему

Vomont
26.01.2009, 01:21:06
Кстати ты не ответил на мои вопросы?
Как думаешь стоит отвечать?realnero

ValodjaE36
26.01.2009, 10:38:06
Дозволю собі написато свою думку:
Для початку в голову лізе одне слово, яке може охарактеризувати дії Альянсу – дитячий садок!!! Так не ведуть себе, впевнені в собі люди...
Якщо їм не сподобалась політика керівництва та вони вирішили відокремитись, то тими діями вони стали самостійними, і тим самим в деякій мірі стали конкурентами… А на рахунок домену, тож ринок і тут діють ринкові відносини, хто перший купив той і правий, а власник має право виставляти ціну яку захоче(юристи знають), також є поняття торгу або діалогу, а від них були тільки звинувачення та крики, а це не повага, як і то як вони коментують це на різних форумах.

{ додано через 7 хвилин }
І ще, дії адмінісрації нашого клубу - CONFIG, Just be, важаю цілком адекватні, це відповідь на бруд та наміри його присікти, адже велась зовсім не чесна гра, обливання брудом ЛБК перед іншими клубами, яка мета таких дій???!!!

BMW-Alliance
26.01.2009, 11:19:09
Відповідь опублікована тільки зараз через ряд причин - основна з них - побачити наскільки люди, що відписались, заангажовані.
І що, побачили?
Проблеми, які виникаються між людьми можна вирішити по-людськи зустрівшись і обговоривши все спокійно, а не піднімаючи крик і шум в громадських місцях (як це було минулої зустрічі) та на всіх підряд форумах.
Було намагання говорити спокійно, але..
Домен був зареєстрований в результаті певних дій, зі сторони альянсу, про які нище.
Вище подані цитати з міні чату, які датовані 15 жовтня, по часу не співпадають з зареєстрованим Вами доменом 10 жовтня. Чи Ви маєте можливість передбачати майбутнє?
Ми на це закрили очі, як то кажуть "игра не стоит свеч".
Перед тим вже зробивши пере адресацію.
Після цього були зареєстровані нові користувачі, і зразу почали створюватись теми з обсиранням нашого клубу в нас на форумі і це все було дуже однобоко, з чиєї сторони це було зроблено думаю не важко догадатись.
Всі користувачі, які були зареєстровані до того, тобто будучи членами ЛБК, були забанені, і не мали можливість писати під своїм ніком. І не «обсиранням» а намаганням дійти до істини, чому так.
Даний користувач був забанений і ми почали шукати звідки "ростуть ноги", яким було наше здивування коли в його приваті було два ПП, одне вхідне, інше вихідне. Адресовані були від персонажа під ніком "rostixbmw" (на форумі ЛТК відомому як Formula1), хто незнає це шеф альянсу, нище приводжу тексти даних ПП:
Приват на то і є приват щоб залишатися приватом. Будь ласка, якщо цитуєте приват (нормально, так?) то цитуйте повністю, де той самий Rostixbmw казав співрозмовнику, щоб той не гарячкував і що то взагалі не варте його уваги.
Як видно вони почали переманювати людей до себе, а не ми і робилось це все за нашою спиною через наш ресурс.
Це вже було останньою краплею, після чого почались ці речі з доменом. Хто тут казав про те що ми хочемо перехватити їх славу - то це повний брєд - їхній ресурс в середньому за день має порядка 30 унікальних користувачів, з яких напевно більша половина пошукові боти, а інша половина самі юзери альянсу.
Переманювати людей? Велась розмова з не лояльними до Вас користувачами, які отримали можливість спілкуватись на нашому сайті. Не було масової розсилки, чи щось подібне.
Як видно нечесну гру почали не ми, а альтернативний домен - це відповідь.
Як написали на вище вказаному опель клубу:

Як вже багато людей відписало : мета створення цієї теми - пропіаритись, шляхом обливання бруду БМВ клубу.
Мета створення теми – довести до користувачів ЛБК, яка брудна гра ведеться їхніми лідерами. Більшість з членів не знає що до чого.
то поясню, в нас немає власника, клуб є спільним і оснований на згуртованій команді, а створений він виключно для обєднання прихильників марки БМВ та взаємної допомоги.
Config в особистій розмові, особисто сказав, що це його сайт.
Раз пішла така пянка, то нагадаю і про таку річ як палатка. Яка була куплена минулого року (літом) перед слаломом, гроші на неї збирались колективно, тобто вона була власністю БМВ клубу, а не когось одного. Після розколу "любі друзі" з альянсу навіть не удосужились підняти питання за неї і вирішити з нами, а використовують її виключно у своїх інтересах. Це як мінімум некоректно.
Ніхто з Вас ні разу не питав про палатку. Приїжджайте і забирайте її. «Безвозмезно)))»
Ну і згадаю про що в момент самого розвалу, були спроби об"єднати і розрулити ту ситуацію, зустрівшись з "одноклубником" і розказавши ситуацію, від нього було тільки чути - "та ясно, треба розрулити і помирити всіх, то не правильно розвалювати все", а через декілька днів цей персонаж став адміном їхнього ресурсу, на їхній розсуд було легше вийти і створити нове, ніж врегулювати внутрішній конфлікт кількох людей і не втягувати в це багатьох фанатів БМВ, натомість зберегти єдність і найголовніше немалу роботу, яка була зроблена за майже рік часу.
Да була спроба помирити всіх. І не одна зустріч. Але умови як одної, так і іншої сторони не можливо врегулювати. Умова була викинути члена ЛБК, або одного або іншого.
До речі саме в той день мені нікнейм Lehae34(я так зрозумів це про мене) подзвонили з Всеукраїнського клубу БМВ, з проханням допомоги учаснику, який поламався на трасі. Я тричі піднімав питання в ході цієї зустрічі про допомогу і ніхто не зголосився з лідерів ЛБУ. В той час, як майбутні Альянс ери зголосились відразу, більше того, домовилися за сервіс на наступний день. Весь час дзвонили і питали про ситуацію, що там з київським. А ЛБК було не до того.
І з ким після цього я мав би залишитися? Відповідь напрошується сама.
Доречі. На тій же зустрічі було сказано - «там нема кому створити сайт. Нічого вони не зроблять…»
Виявилось є кому))
Хто хоче почитати потуги альянсу над створенням даного тексту можете глянути тут (http://209.85.129.132/search?q=cache:sVPHiZWlI2sJ:bmw-alliance.com.ua/forum/viewtopic.php%3Ff%3D27%26t%3D64%26view%3Dnext+%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%8F%D0%BD%D1%81%D0%B5%D1%80+%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2+%D0%BD%D0%B0+%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%91%D0%9C%D0%92+%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1!!!&hl=ru&ct=clnk&cd=3&gl=ua) і тут (http://209.85.129.132/search?q=cache:TlTq0QEIJSwJ:bmw-alliance.com.ua/forum/viewtopic.php%3Ff%3D27%26t%3D154%26st%3D0%26sk%3Dt%26sd%3Da%26start%3D10+%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%93%D0%90+%D0%A2%D0%95%D0%A0%D0%9C%D0%86%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%9E!!!!!!!!!!!!!!!+BMW-Alliance+Group&hl=uk&ct=clnk&cd=2&gl=ua) , там написано і про роль ЛТК і мета... Замічу що це їх закритий розділ.
Закритий розділ для того і зроблений щоб його бачила окрема кількість людей. Там обговорюються внутрішні питання. Про мету яку ми вже написали вище, але нагадаєм – щоб відкрити очі рядовим користувачам ЛБК.

{ додано через 4 хвилини }
bmwalliance.com.ua
% This is the Ukrainian Whois query server #I.
% Rights restricted by copyright.
%


% % .UA whois
% Domain Record:
% =============
domain: bmwalliance.com.ua
admin-c: IMENA-UANIC
tech-c: IMENA-UANIC
status: OK-UNTIL 20091010115403
dom-public: NO
nserver: ns1.imena.com.ua
nserver: ns2.imena.com.ua
nserver: ns3.imena.com.ua
mnt-by: IMENA-UANIC (ua.imena)
remark: Rostyslav Hnatkevich
remark: Lviv, UA
changed: IMENA-UANIC 20081010115403
source: UANIC

% % .UA whois


поясню, дату реєстрації видно тут(виділено жирним) - changed: IMENA-UANIC 20081010115403

maDDragon
26.01.2009, 11:37:34
А тепер відмазатись не так просто буде :-)))

Я б казав скоренько витерти повідомлення, поки ніхто не бачив :-)))

Vomont
26.01.2009, 11:44:34
Я б казав скоренько витерти повідомлення, поки ніхто не бачив
УважаемыйmaDDragon, твоя реакция еще раз подтверждает то что вы не готовы перевести решения вопросов в конструктивную систему координат. Почему ты с уверенностью заявляеш что надо что то вытирать , или ты в чем то обвиняешь людей?

maDDragon
26.01.2009, 11:47:28
Best Mashine Wolodya, Я так само за то шоб шось конструктивно вирішити, але ви всі морозились... А на рахунок витирання повідомлень запитай JustBe!!!

ValodjaE36
26.01.2009, 11:47:53
подзвонили з Всеукраїнського клубу БМВ, з проханням допомоги учаснику, який поламався на трасі. Я тричі піднімав питання в ході цієї зустрічі про допомогу і ніхто не зголосився з лідерів ЛБУ. В той час, як майбутні Альянс ери зголосились відразу, більше того, домовилися за сервіс на наступний день. Весь час дзвонили і питали про ситуацію, що там з київським. А ЛБК було не до того.
От зарісувались...

Vomont
26.01.2009, 11:49:05
Переманювати людей? Велась розмова з не лояльними до Вас користувачами, які отримали можливість спілкуватись на нашому сайті. Не було масової розсилки, чи щось подібне.
А кто из вас определяет понятия лояльности? Кто уполномочен давать такие оценки?Есть конкретные ФИО?
Все это на самом деле субьективно. Раз Вы уже все таки определили "нелояльных" участников и ведете с ними переписку то думаю что решение вопросов совместное (участника,одного и другого клубов).
Не пишите коллеги ,однобоко. Давайте по сути..

{ додано через 1 хвилину }
але ви всі морозились
что это значит?

ValodjaE36
26.01.2009, 11:50:37
А за палатку, ви пізно схаменулись, її вже точно ніхто не забере і ви то знаєте(:

maDDragon
26.01.2009, 11:52:10
ValodjaE36, А ти спитай хто на неї скидувався!!!

ValodjaE36
26.01.2009, 11:55:15
maDDragon, думаю, члени клубу.

Vomont
26.01.2009, 11:55:19
От себя могу сказать что БМВ Клуб это:
- круг людей которые общаються по интересам
- большая дружная семья
- люди которые поклонны марке BMW
- все кто проводит совместно свое личное время
- помогут любому БМВисту и не только
- конструктивные критики
я могу еще перечислить много людских ценностей которые присутствуют у людей ЛБК и это я понял за 4 месяца в клубе.

{ додано через 55 секунд }
А ти спитай хто на неї скидувався!!!
Ты хочешь выяснить кто вложил туда свои личные деньги или найти способ ее отдать?

maDDragon
26.01.2009, 11:57:24
Ніхто з аліансерів навіть не дивився в вашу сторону (тобто ЛБК), аж до випадку з доменом і переадресацією... І коли попробували розібратись то виявилось шо то неможливо розрулити цивілізовано... Після одного із жовтневих слаломів, на яких ЛБК не було, ваші члени питались за фоткі... І я їм закінув ссилку (зовсім без лєвої мислі), а JustBe скоренько все гарно підчистив... І коли я пробував взнати в чому справа, то мої повідомлення виживали буквально 30 сек...

Vomont
26.01.2009, 11:58:59
От себя могу сказать что БМВ Клуб это:
- круг людей которые общаються по интересам
- большая дружная семья
- люди которые поклонны марке BMW
- все кто проводит совместно свое личное время
- помогут любому БМВисту и не только
- конструктивные критики
я могу еще перечислить много людских ценностей которые присутствуют у людей ЛБК и это я понял за 4 месяца в клубе.
А касательно твоих высказываний насчет "потерли" сообщение то думаю что писать здесь всех обвиняя не стоит. Лучше предложи способ решения вопроса. Я тогда пойму что ты человек который хочет решить вопрос.

maDDragon
26.01.2009, 11:59:59
Best Mashine Wolodya, А ти наведи конкретні факти до своїх пунктів про ЛБК...

{ додано через 1 хвилину }
А касательно твоих высказываний насчет "потерли" сообщение то думаю что писать здесь всех обвиняя не стоит. Лучше предложи способ решения вопроса. Я тогда пойму что ты человек который хочет решить вопрос. Так пробували все вирішити цивілізовано!!! Ти був при цьому???

Vomont
26.01.2009, 12:02:29
А ти наведи конкретні факти до своїх пунктів про ЛБК...
Извини а скакой целью твоя просьба?

maDDragon
26.01.2009, 12:04:34
Извини а скакой целью твоя просьба?

Я приїжджав на зустрічі, виступав на драгу під клубними прапорами ЛБК і нічого з того шо ти написав, я не зауважив!!!

ValodjaE36
26.01.2009, 12:04:59
Best Mashine Wolodya, А ти наведи конкретні факти до своїх пунктів про ЛБК...

навіщо факти, просто кожен член клубу ЛБК може це підтвердити.

Vomont
26.01.2009, 12:05:32
Так пробували все вирішити цивілізовано!!! Ти був при цьому???
Ты знаешь уважаемый,меня как раз к сожалению не было.

maDDragon
26.01.2009, 12:06:57
Best Mashine Wolodya, Так шо ти пропонуєш??? Як все владнати???

{ додано через 41 секунду }
Мені також ця ситуація не подобається!!!

Vomont
26.01.2009, 12:07:59
Я приїжджав на зустрічі, виступав на драгу під клубними прапорами ЛБК і нічого з того шо ти написав, я не зауважив
Странно,
- участие в соревнованиях за клуб
- проведение совместно своего личного времени
Это как?
Ты задаешь мне вопросы но в той или иной степени игнорируешь мои - выходи на диалог

ValodjaE36
26.01.2009, 12:08:54
Здається, в людей з Альянсу, головна ціль дискусії охарактеризувати ЛБК поганим, не дружнім та взагалі не клубом... те саме спостерігається на інших форумах...

бруд, бруд і ше раз бруд...
навіщо це їм потрібно...:->

Vomont
26.01.2009, 12:09:47
Я понимаю что их(вопросы) возможно теперь сложно вынуть из контекста переписки но думаю это было манерой хорошего тона к собеседнику если бы ты на них ответил. Спасибо за последующие ответы!

maDDragon
26.01.2009, 12:12:20
Странно,
- участие в соревнованиях за клуб
- проведение совместно своего личного времени
Это как?
Ты задаешь мне вопросы но в той или иной степени игнорируешь мои - выходи на диалог

Так я і пробував... Відношення окремих членів мені не подобалось... Спочатку я робив це для клубу, а потім для себе... А далі... А решта пунктів???

Andriy
26.01.2009, 12:12:41
охарактеризувати ЛБК поганим
Такої цілі нема.
Давайте попробуємо інакше.
Які в Вас умови для відмінення переадресації?

maDDragon
26.01.2009, 12:15:56
Я понимаю что их(вопросы) возможно теперь сложно вынуть из контекста переписки но думаю это было манерой хорошего тона к собеседнику если бы ты на них ответил. Спасибо за последующие ответы!
Ти пробуєш мене лікувати, чи пробуєш знайти вихід із ситуації яка склалася??? Я прямо запитав ШО ТИ ПРОПОНУЄШ???

Just be
26.01.2009, 12:18:25
І що, побачили?
звичайно.

Було намагання говорити спокійно, але..
Що серйозно ? Я шось такого не пригадую, ваші подзвонили мені в четвер і сказали що ви підїдете на зустріч. В пятницю ви приїхали і почали кричати і робити кіпіш, тобто спокійно ви навіть не пробували. Після того мені сказали що стебник хоче зі мною зустрітись і вирішити питання, протягом тижня часу він не дзвонив. Так де було спокійно ?

Всі користувачі, які були зареєстровані до того, тобто будучи членами ЛБК, були забанені, і не мали можливість писати під своїм ніком. І не «обсиранням» а намаганням дійти до істини, чому так.
До вчорашнього дня НІХТО з ваших не був забанений, а на даний момент з ваших забанений тільки один користувач.

Приват на то і є приват щоб залишатися приватом. Будь ласка, якщо цитуєте приват (нормально, так?) то цитуйте повністю, де той самий Rostixbmw казав співрозмовнику, щоб той не гарячкував і що то взагалі не варте його уваги.
Нажаль там було тільки два повідомлення, які я процитував.

Переманювати людей? Велась розмова з не лояльними до Вас користувачами, які отримали можливість спілкуватись на нашому сайті. Не було масової розсилки, чи щось подібне.
Ух ти, а як ви визначали лояльність ? І цікаво хто визначав ?

Мета створення теми – довести до користувачів ЛБК, яка брудна гра ведеться їхніми лідерами. Більшість з членів не знає що до чого.
Як добре що ви переживаєте за наш ресурс і його користувачів. Тепер можна спати спокійно.

Config в особистій розмові, особисто сказав, що це його сайт.
Сайт не клуб, можна створити інший. Чому це було сказано і в якому контексті вже обговорювалось.

Ніхто з Вас ні разу не питав про палатку. Приїжджайте і забирайте її. «Безвозмезно)))»
Ви ж такі тактовні і культурні, не догадались запитати в нас за неї перед тим як використовувати ?

Да була спроба помирити всіх. І не одна зустріч. Але умови як одної, так і іншої сторони не можливо врегулювати. Умова була викинути члена ЛБК, або одного або іншого.
До речі саме в той день мені нікнейм Lehae34(я так зрозумів це про мене) подзвонили з Всеукраїнського клубу БМВ, з проханням допомоги учаснику, який поламався на трасі. Я тричі піднімав питання в ході цієї зустрічі про допомогу і ніхто не зголосився з лідерів ЛБУ. В той час, як майбутні Альянс ери зголосились відразу, більше того, домовилися за сервіс на наступний день. Весь час дзвонили і питали про ситуацію, що там з київським. А ЛБК було не до того.
І з ким після цього я мав би залишитися? Відповідь напрошується сама.
Доречі. На тій же зустрічі було сказано - «там нема кому створити сайт. Нічого вони не зроблять…»
Виявилось є кому))
Якщо ти забув, то коли ти розказав ту історію, то ми подзвонили до знайомих і почали взнавати що могло статись. Після чого тобі дали відповідь, а ти сам не сказав давайте поможемо і шось в стилі. Ти обмежився тільки питанням, на яке отримав відповідь.

Закритий розділ для того і зроблений щоб його бачила окрема кількість людей. Там обговорюються внутрішні питання. Про мету яку ми вже написали вище, але нагадаєм – щоб відкрити очі рядовим користувачам ЛБК.
Не може бути, так він був закритий ? А чого став доступний ? Може криво закрили ? Чи може треба було закрити очі на то, щоб часом всі не прочитали які ви бідні та нещасні і як ми вас ображаєм і не даєм жити ?

Vomont
26.01.2009, 12:21:07
Ти пробуєш мене лікувати, чи пробуєш знайти вихід із ситуації яка склалася???
Я тебе спокойно ответил на вопросы чего жду от тебя, это опять таки говорит о твоем желании общаться в направлении решения вопроса.

Just be
26.01.2009, 12:22:00
А на рахунок витирання повідомлень запитай JustBe!!!

Після одного із жовтневих слаломів, на яких ЛБК не було, ваші члени питались за фоткі... І я їм закінув ссилку (зовсім без лєвої мислі), а JustBe скоренько все гарно підчистив... І коли я пробував взнати в чому справа, то мої повідомлення виживали буквально 30 сек...

Витирав я тільки повідомлення з ссилками на ваш форум. І це всі знали, тільки ти пробував весь час всунути їх. Я запропонував запостити фото тут, а не давати посилання на ваш ресурс.

А ти спитай хто на неї скидувався!!!
Я знаю хто скидувався. І що далі ? Скидувались члени клубу.

maDDragon
26.01.2009, 12:23:06
Жодної конкретної відповіді... Тільки відмазки і сарказми...:-)))

Andriy
26.01.2009, 12:23:35
Just be, молодець відбився.
Я задав просте питання на рахунок переадресації, може хтось відповість?
Джерело конфлікту якраз в тому. І я думаю вирішення того питання призведе до кінця конфлікту.

maDDragon
26.01.2009, 12:24:39
[QUOTE=Just be;13318]Витирав я тільки повідомлення з ссилками на ваш форум. І це всі знали, тільки ти пробував весь час всунути їх. Я запропонував запостити фото тут, а не давати посилання на ваш ресурс.

таке повідомлення було одне... після чого я пробував вияснити шо сталось... а ти то далі витирав!!!

Stebnyk
26.01.2009, 12:25:15
Після того мені сказали що стебник хоче зі мною зустрітись і вирішити питання, протягом тижня часу він не дзвонив. Так де було спокійно ?
Опа?! круто, а мене про це не забули повідомити? :-)))
Не може бути, так він був закритий ? А чого став доступний ? Може криво закрили ? Чи може треба було закрити очі на то, щоб часом всі не прочитали які ви бідні та нещасні і як ми вас ображаєм і не даєм жити ?
Там нема ніякої інфи яка заборонена.. тож я вже виклав її на згагал..

Vomont
26.01.2009, 12:25:22
maDDragon, Для того чтоб получить ответ будь настроен сам их предоставить. Повторюсь ,не давай оценок, не давай повода чтоб еще раз подтверждалось нежелание решить вопрос

maDDragon
26.01.2009, 12:26:38
Я знаю хто скидувався. І що далі ? Скидувались члени клубу.

перерахуй собі в голові і все тобі стане ясно!!!

Just be
26.01.2009, 12:28:00
Andriy, дякую, старався.
Умов як таких немає, домен реєструвався без мети редиректу, але він був встановлений після ваших дій.

maDDragon
26.01.2009, 12:30:02
Just be, Ти відповідай за свої слова!!! Скільки разів я закидував ссилку?!?!?!

Just be
26.01.2009, 12:31:23
Жодної конкретної відповіді... Тільки відмазки і сарказми...
а я так старався, тільки от там не відмазки, а відповіді. І який був стиль висловлювання вашого повідомлення такий і стиль в мого.

Опа?! круто, а мене про це не забули повідомити?
Мені таке сказали люди, які з тобою спілкувались. Але потім я взнав що ти відмовився бо ви дали тиждень :)

перерахуй собі в голові і все тобі стане ясно!!!
А що взагалі рахувати ? І для чого ?

Vomont
26.01.2009, 12:31:47
maDDragon, Для того чтоб получить ответ будь настроен сам их предоставить. Повторюсь ,не давай оценок, не давай повода чтоб еще раз подтверждалось нежелание решить вопрос
Коллега! Зачем ты требуешь того чего сам не пока невыполнил?

Andriy
26.01.2009, 12:32:13
Just be, якісь тут всі нервові!
Назік домен був куплений 10.10, а та переписка з мінічату, яку Ви викидували 15.10. Ну але не в тому суть. Моя пропозиція якщо Ви хочете залишити собі домен, то заберіть переадресацію, якщо хочете продати, то ми в Вас його купим за його реальну ціну.
Чекаю відповіді.

Just be
26.01.2009, 12:32:49
maDDragon, я за свої слова відповідаю ! Ссилку від тебе тільки я 2 чи 3 рази витирав ! Стебнику я тоді в приват пояснив - хочете фото викласти - загружайте їх до нас.

Vomont
26.01.2009, 12:33:29
Just be, молодець відбився.
Я задав просте питання на рахунок переадресації, може хтось відповість?
касательно данного вопроса твоего то вот тебе и конкретный ответ. Будьте позитивны.

Andriy
26.01.2009, 12:33:35
Звернення до всіх НЕ НАКАЛЯЙТЕ!!!

Vomont
26.01.2009, 12:34:23
Это касаеться Andriy,

Stebnyk
26.01.2009, 12:34:31
давайте не розпалювати цього. і навіщо переходити на особистості?!
Я зацікавлений це питання вирішити, якомога коректніше.

maDDragon
26.01.2009, 12:35:41
Витирав я тільки повідомлення з ссилками на ваш форум. І це всі знали, тільки ти пробував весь час всунути їх. Я запропонував запостити фото тут, а не давати посилання на ваш ресурс.

Ти говориш про повідомлення (в множині!), а воно було одне... І ти сам признаєш шо далі продовжував витирати повідомлення вже без ссилок!!!

ValodjaE36
26.01.2009, 12:35:54
Звернення до всіх НЕ НАКАЛЯЙТЕ!!!
до нас тут і не тут вже накали так, шо тре тушити)

Just be
26.01.2009, 12:36:18
Andriy, ПП які я викладав були датовані 12 чи 13 числом. А коли таких фактів назбиралось багато був встановлений редірект.

Andriy
26.01.2009, 12:37:17
Это касаеться Andriy,
Шо саме?

Just be
26.01.2009, 12:38:34
Ти говориш про повідомлення (в множині!), а воно було одне... І ти сам признаєш шо далі продовжував витирати повідомлення вже без ссилок!!!
Не треба розказувати, ти їх писав декілька ! Після першого видалення ти вирішив схитрити, написав якийсь безобідний текст, коли я прочитав і вийшов, ти через пару хв додав ссилку в нього. І побачив я то через деякий час.

Stebnyk
26.01.2009, 12:38:50
Мені таке сказали люди, які з тобою спілкувались. Але потім я взнав що ти відмовився бо ви дали тиждень
я і не казав що буду дзвонити, можеш прочитати це в тій темі яка колись була в прихованому розділі..
Стебнику я тоді в приват пояснив - хочете фото викласти - загружайте їх до нас.
а от це тут до чого? написав, я сказав окей, і все.. до чого воно тут зара не розумію!! це просто сказано "а лиш би"?!

Andriy
26.01.2009, 12:39:04
Just be, а домен куплений 10.10. Ладно проїхали!
Так шо з пропозицією?

Just be
26.01.2009, 12:39:33
Andriy, питання з доменом можем попробувати вирішити - він нам практично без потреби.

Andriy
26.01.2009, 12:40:15
Just be, maDDragon, Розслабтесь.
Давайте вирішимо питання.

maDDragon
26.01.2009, 12:40:46
Не треба розказувати, ти їх писав декілька ! Після першого видалення ти вирішив схитрити, написав якийсь безобідний текст, коли я прочитав і вийшов, ти через пару хв додав ссилку в нього. І побачив я то через деякий час.

Нічого я не хитрив!!! І за свої слова я відповідаю!!! А ти???

Just be
26.01.2009, 12:40:59
а от це тут до чого? написав, я сказав окей, і все.. до чого воно тут зара не розумію!! це просто сказано "а лиш би"?!
це було сказано для того що maDDragon, не розказував що я просто видаляв, тобі була вказана причина.

Vomont
26.01.2009, 12:41:45
Andriy, думаю ты получил конкретный ответ на свой вопрос касательно датирования установки редиректа. В связи с этим может я таки получу ответы на свои?

Just be
26.01.2009, 12:43:48
Нічого я не хитрив!!! І за свої слова я відповідаю!!! А ти???
А чого тоді там був текст і під ним (додано через .. хв) і ссилка ? Подальшу дискусію з тобою вважаю безперспективною.

maDDragon
26.01.2009, 12:44:02
це було сказано для того що maDDragon, не розказував що я просто видаляв, тобі була вказана причина.

Я пізніше зрозумів причину... Але то тре було мені сказати, а не Стебнику!!! Я вже повнолітній і сам за себе відповідаю!!! І з тобою все ясно... Такі відмазкі тільки на форумах проходять, а не в живу!!!

Andriy
26.01.2009, 12:44:05
В связи с этим может я таки получу ответы на свои?
А ти мені задавав якісь питання?
Вибачай, може пропустив!

Just be
26.01.2009, 12:45:49
Всьо, або знижуєм обороти або закриваю тему нафіг.

Andriy
26.01.2009, 12:47:27
Всьо, або знижуєм обороти або закриваю тему нафіг.
Пропуную тему переіменувати в "Кабінет психологічної розгрузки", або закрити. А питання по домену я думаю ми вирішимо в приваті. Чекаю відповіді.

Vomont
26.01.2009, 12:48:04
А ти мені задавав якісь питання?
Вибачай, може пропустив!
Это наверное не тебя касаеться сколько Альянсера под никомmaDDragon, . Ведь Вы наверное исходя из людских ценностей один за одного.

ValodjaE36
26.01.2009, 12:48:35
Так, любі друзі з Альянсу, ви спочатку обливаєте брудом, всіма правдами та не правдами, а потім кажете, що давайте нормально вирішим це питання... це ваш конструктив такий???

Vomont
26.01.2009, 12:49:12
Вот видите как хорошо оказываеться можно все решать.

{ додано через 57 секунд }
В чем сила Брат? Это риторический вопрос но можна на него иногда получать ответы.

Andriy
26.01.2009, 12:50:29
Это наверное не тебя касаеться сколько Альянсера под никомmaDDragon, . Ведь Вы наверное исходя из людских ценностей один за одного.
Цінність в принципі не погана, але я думаю важливіша цінність це вміння іти на компроміс.
Оголошення: міняєм домен на палатку:)

maDDragon
26.01.2009, 12:51:04
Best Mashine Wolodya, Будь-ласка повтори питання, або ясніше його задавай, і я постараюся дати обгрунтовану відповідь.

CONFIG
26.01.2009, 12:51:17
Було намагання говорити спокійно, але..
Ггггг.. цікво подивитись як ви говорите неспокійно якщо спокійно виглядає так.. прийшли 6 чи 7 пацанчіків в піцерію ні добрий день ні допобачення і почали якісь звинувачення закидувати при тому використовуючи не нормативну лексику в присутності жінок, дітей, а також нових учасників клубу.. це певно було зроблено для того "щоб відкрити очі рядовим користувачам ЛБК" ;-]
Вище подані цитати з міні чату, які датовані 15 жовтня, по часу не співпадають з зареєстрованим Вами доменом 10 жовтня. Чи Ви маєте можливість передбачати майбутнє?Та хоч в той самий день що і інший.. це не доводить що переадресація там зразу стояла :-P
Всі користувачі, які були зареєстровані до того, тобто будучи членами ЛБК, були забанені, і не мали можливість писати під своїм ніком.Таке могло статись коли забанили стадний нік під яким всі заходили LOL бо певно боялись за свої переконання. Всі забанені, але он скільки коментів настрочили :)
Будь ласка, якщо цитуєте приват (нормально, так?) то цитуйте повністю, де той самий Rostixbmw казав співрозмовнику, щоб той не гарячкував і що то взагалі не варте його уваги.Гумарісти.. кидати рекламу сайту і потім казати що то не варте уваги, "хід конем" о-) Хоча класно викрутились ;-]
Велась розмова з не лояльними до Вас користувачами, які отримали можливість спілкуватись на нашому сайті.
Я вже шось запутався.. так справа в мені чи в нас? Може вам лояльним просто не подобалось те що частина учасників не хоче зустрічатись в Пузатій ;-]Мета створення теми – довести до користувачів ЛБК, яка брудна гра ведеться їхніми лідерами.
То власник клубу то вже тепер якісь лідери появились.. наступного разу певно верховна рада появиться.Більшість з членів не знає що до чого.А що rostixbmw їх ще не просвітив? ;-D
Config в особистій розмові, особисто сказав, що це його сайт.Власне в особистій розмові кому? Важко щось зрозуміти коли весь клуб пише під одним ніком.
Доречі. На тій же зустрічі було сказано - «там нема кому створити сайт. Нічого вони не зроблять…»
Виявилось є кому))
Цей хто це зробив справжній герой. Треба дати медаль!Закритий розділ для того і зроблений щоб його бачила окрема кількість людей. Там обговорюються внутрішні питання. Про мету яку ми вже написали вище, але нагадаєм – щоб відкрити очі рядовим користувачам ЛБК.Сайт склєпали, але не до кінця :)

Vomont
26.01.2009, 12:52:15
Оголошення: міняєм домен на палатку
Блин,ребята,какой циннизм? Вы предлагаете разменяться на палатку ?

maDDragon
26.01.2009, 12:54:46
Так як і в JustBe... Тільки відмазки і сарказм :-)))

Stebnyk
26.01.2009, 12:55:00
окТак, любі друзі з Альянсу, ви спочатку обливаєте брудом, всіма правдами та не правдами, а потім кажете, що давайте нормально вирішим це питання... це ваш конструктив такий???
соррі, зачепило. тоді на зустріч я приїхав пізніше чучуть і ті фрази які я почув з Вашої сторони, просто були взагалі не нормальними.. я приїхав привітався з усіма і тут таке почути.. ну звиняй яка мова про коректність і про бруд говорите?
Брудом ніхто нікого не обливав, виклалась ситуація яка є і все.. другим повідомленням полився бруд на нас..
Вибачай, але направду це зачепило.

Andriy
26.01.2009, 12:56:02
Блин,ребята,какой циннизм? Вы предлагаете разменяться на палатку ?
Да чо Ви всі такі злі? Ти смайлік бачив? Шутю я.

Vomont
26.01.2009, 12:56:06
Best Mashine Wolodya, Будь-ласка повтори питання, або ясніше його задавай, і я постараюся дати обгрунтовану відповідь
при всем уважении к тебе не могу повторно из контекста их выдергивать. Я расчитываю что ты сделаешь это сам поскольку твои вопросы я без внимания не оставил тем самым проявив к тебе уважение как к собеседнику. Будь добр,не поленись!

Andriy
26.01.2009, 12:57:14
стадний нік
Ростік, давай акуратніше з висловами. ок?

Vomont
26.01.2009, 12:57:19
Да чо Ви всі такі злі? Ти смайлік бачив? Шутю я.
Это ты его туда прилепил как плацдарм в случае отхода?

Just be
26.01.2009, 12:58:20
Да чо Ви всі такі злі? Ти смайлік бачив? Шутю я
та він тоже жартує :) Просто смайл не зміг знайти :)

Vomont
26.01.2009, 12:59:06
Цена вопроса не палатка и не домен а взаимоотношения и адекватность поведения.

maDDragon
26.01.2009, 12:59:24
при всем уважении к тебе не могу повторно из контекста их выдергивать. Я расчитываю что ты сделаешь это сам поскольку твои вопросы я без внимания не оставил тем самым проявив к тебе уважение как к собеседнику. Будь добр,не поленись!

Конкретно задай ряд питань на які ти хочеш почути відповідь, бо я можу шось нетак прочитати і зрозуміти... А я конкретно 2 рази задав питання... Шо ти пропонуєш робити далі в ситуації яка склалася???

Just be
26.01.2009, 13:00:27
Stebnyk, ти тоді приїхав пізніше і не бачив сам початок, як заходилось шо говорилось і т.д. Ти єдиний хто поздоровався, і за це тобі плюс.

ValodjaE36
26.01.2009, 13:01:15
тоді на зустріч я приїхав пізніше чучуть і ті фрази які я почув з Вашої сторони, просто були взагалі не нормальними..
які фрази, процитуйте будь-ласка.
а можливо це реакція на "спокійний діалог"(:

Andriy
26.01.2009, 13:02:18
та він тоже жартує Просто смайл не зміг знайти
Ну тоді питань нема.

Vomont
26.01.2009, 13:02:59
А я конкретно 2 рази задав питання
Я тебе ответил - будь настроен конструктивно. Касательно встречи кто куда приезжал и че говорил не был не слышал хотя думаю дубль серию можно повторить и попытаться все решить.

Stebnyk
26.01.2009, 13:04:47
Та хоч в той самий день що і інший.. це не доводить що переадресація там зразу стояла
а це ніяк не доведеш шо вона там не була з першого дня реєстрації.. є факт коли зареєстровано.. більше фактів нема, знач і можна стверджувати що переадресація в той же день була зроблена..

Сайт склєпали, але не до кінця
ну на то ми і розвиваємося. потроху все дотягуємо.. я не якийсь там гуру по форумах і сайтах, щоб передбачити усе, тай часу на це невистача..
Власне в особистій розмові кому? Важко щось зрозуміти коли весь клуб пише під одним ніком.
це було сказано Lehae34

maDDragon
26.01.2009, 13:07:29
Я тебе ответил - будь настроен конструктивно. Касательно встречи кто куда приезжал и че говорил не был не слышал хотя думаю дубль серию можно повторить и попытаться все решить.

Зустріч можна провести... :пиво:

Vomont
26.01.2009, 13:08:39
а це ніяк не доведеш шо вона там не була з першого дня реєстрації.. є факт коли зареєстровано.. більше фактів нема, знач і можна стверджувати що переадресація в той же день була зроблена..
Здесь вопрос скорее в том что Вы Господа как сторона которая хочет довести свою невинность должны обосновать твердо что редирект установлен был с первого дня регистрации домена.

{ додано через 42 секунди }
Зустріч можна провести...
Урррааа,потихоньку выходим на конструктив..

maDDragon
26.01.2009, 13:10:52
Здесь вопрос скорее в том что Вы Господа как сторона которая хочет довести свою невинность должны обосновать твердо что редирект установлен был с первого дня регистрации домена.

Питання в тому, чому ви не хочете його віддати(продати)???

CONFIG
26.01.2009, 13:11:28
знач і можна стверджувати що переадресація в той же день була зроблена..
Так само можна стверджувати що вона там зявилась за день до того як хтось там помилився з вводом. Тобто факт не встановлений, будем далі цим невстановленим фактом оперувати?ну на то ми і розвиваємося. потроху все дотягуємо.. я не якийсь там гуру по форумах і сайтах, щоб передбачити усе, тай часу на це невистача..Нема питань, гуру не зразу стають.. тільки нашо тим козиряти..

Stebnyk
26.01.2009, 13:12:09
Здесь вопрос скорее в том что Вы Господа как сторона которая хочет довести свою невинность должны обосновать твердо что редирект установлен был с первого дня регистрации домена.
є факт реєстрації. є факт редіректу. нема факту що редірект був створений набагато пізніше ніж реєстрація. отже я можу ствердити що редірект був поставлений в той же день! ще щось доводити?!

augustino
26.01.2009, 13:12:29
maDDragon, на зустрічі це питання, напевне, буде першим в порядку денному)))

Stebnyk
26.01.2009, 13:12:48
тільки нашо тим козиряти..
а хто тим козирить?

augustino
26.01.2009, 13:13:38
Stebnyk, аналогічно і з точністю до навпаки можем стверджувати і ми(я зокрема).Цим питання не вирішиш!

CONFIG
26.01.2009, 13:14:30
Питання в тому, чому ви не хочете його віддати(продати)???
Знаєш.. коли дають тиждень то ставки зразу підскакують! Дивно що ніхто не додумався прийти і нормально сісти за стіл переговорів.. вам вбили в голови чи кругом зрадники з БМВ клубу які хочуть влади.. розкрийте очі врешті.

CONFIG
26.01.2009, 13:16:17
а хто тим козирить?...
Доречі. На тій же зустрічі було сказано - «там нема кому створити сайт. Нічого вони не зроблять…»
Виявилось є кому))

maDDragon
26.01.2009, 13:16:19
CONFIG, Дядько, я вас бачив тільки один раз за увесь час перебування в ЛБК!!! Так по чому я маю судити???

Vomont
26.01.2009, 13:16:19
ще щось доводити?!
согласно твоих аргументов то можно предположить и противоположное. вот в чем и вся беда закралась. Не разобравшись до конца решили рубить шашками. В ответ получили конструктивные ответы и уже согласны на свтречу. Это радует.

{ додано через 1 хвилину }
Так по чому я маю судити???
Если нет возможности принять решение - не принимай и проверяй.

maDDragon
26.01.2009, 13:18:54
согласно твоих аргументов то можно предположить и противоположное. вот в чем и вся беда закралась. Не разобравшись до конца решили рубить шашками. В ответ получили конструктивные ответы и уже согласны на свтречу. Это радует.

На зустріч я пішов би шоб почути конструктивні відповіді, а не тому шо я їх почув!!!:-[

CONFIG
26.01.2009, 13:20:16
CONFIG, Дядько, я вас бачив тільки один раз за увесь час перебування в ЛБК!!! Так по чому я маю судити???
В такому випадку треба слухати що кажуть інші, тільки от чи в тебе і в них одне бачення світу ;-]

maDDragon
26.01.2009, 13:20:26
Если нет возможности принять решение - не принимай и проверяй.

Ти його краще знаєш, бо після розколу він почав ходити на зустрічі, слаломи і драгі!!!

Stebnyk
26.01.2009, 13:21:09
Цитата:



Написав(ла) Stebnyk


а хто тим козирить?


...

Цитата:



Написав(ла) BMW-Alliance


Доречі. На тій же зустрічі було сказано - «там нема кому створити сайт. Нічого вони не зроблять…»
Виявилось є кому))

ну я скажу, сайт робили Lehae34, його брат і я! а ця цитата каже шо ми таки зробили сайт і він працює і форум є, правда ще не все дотянуто, дороблено і не всі дири ще закрито..

Vomont
26.01.2009, 13:21:53
На зустріч я пішов би шоб почути конструктивні відповіді, а не тому шо я їх почув!!!
Вот здесь не совсем понятно,если можно поясни. А смайл что означает?

maDDragon
26.01.2009, 13:22:09
В такому випадку треба слухати що кажуть інші, тільки от чи в тебе і в них одне бачення світу ;-]

Я так і роблю... Слухаю... І нічого хорошого не почув про тебе... Задумайся, може то ти шось нетак робиш---

{ додано через 2 хвилини }
Вот здесь не совсем понятно,если можно поясни. А смайл что означает?

Я просто бачу шо тут ми не дойдемо консенсусу... І краще людям дивитись в очі... Менша ймовірність шо вони будуть брехати---

Vomont
26.01.2009, 13:26:08
Задумайся, може то ти шось нетак робиш
у каждого человека есть свои тараканы в том числе и у меня. Ты формируешь мнение которое основанно на имеющейся информации. Бери шире - источник один - Альянс...

CONFIG
26.01.2009, 13:26:59
Я так і роблю... Слухаю... І нічого хорошого не почув про тебе... Задумайся, може то ти шось нетак робиш---
Так я ж не виправдовуюсь.. :) Я злий і підступний ;-> Можем зустрітись віч навіч і поговорити про щось інше ніж клуби.. сам переконаєшся ;-) Але навіщо це тобі?

Andriy
26.01.2009, 13:27:20
В ответ получили конструктивные ответы
Тоді питання для чого був куплений домен bmwalliance.com.ua?
Питання не спроба розпалити конфлікт, а просто цікаво.

maDDragon
26.01.2009, 13:27:55
у каждого человека есть свои тараканы в том числе и у меня. Ты формируешь мнение которое основанно на имеющейся информации. Бери шире - источник один - Альянс...

А тут ти не правий... То думка людей які його знають, або з ним стикалися, а не Аліансу.

ValodjaE36
26.01.2009, 13:28:16
maDDragon, друже, хіба не ти паплюжив машину яку продавав член клубу, типу вона бита, по фото видно, навіщо таке було писати, ти знав що вона бита? а можливо ти щось не так робиш???!

Vomont
26.01.2009, 13:29:41
Коллеги из Альянса!
Я Вас правильно понял о том что Вы готовы организовать совместную встречу и обсудить варианты решения существующей проблематики с помощью как материальных так и не материальных аргументов?
Если да то отпишитесь..

maDDragon
26.01.2009, 13:29:55
Так я ж не виправдовуюсь.. :) Я злий і підступний ;-> Можем зустрітись віч навіч і поговорити про щось інше ніж клуби.. сам переконаєшся ;-) Але навіщо це тобі?

Можемо зустрітися!!! Але, я так зрозумів, відповідати будемо по-інакшому (якшо ти то мав на увазі)!!!

Just be
26.01.2009, 13:31:22
А тут ти не правий... То думка людей які його знають, або з ним стикалися, а не Аліансу.
Які основані на історії однієї людини, яка мала з ним конфлікт. Тут люди Ростіка тоже знають не перший день і чомусь вони мають інакший погляд на ту ситуацію.

maDDragon
26.01.2009, 13:31:26
maDDragon, друже, хіба не ти паплюжив машину яку продавав член клубу, типу вона бита, по фото видно, навіщо таке було писати, ти знав що вона бита? а можливо ти щось не так робиш???!

Я реально дивився на машину і ціну... Якшо комусь здалося шо я її паплюжу, то я вибачаюся, то не було на меті---

Alex
26.01.2009, 13:31:40
фигассе вы тут накатали, страницы в теме растут на глазах, не успеваю читать -

одно не ясно - побоище будет или нет ?

Vomont
26.01.2009, 13:31:58
То думка людей які його знають, або з ним стикалися, а не Аліансу
Ты знаешь в мире наверно много людей которые думают обо мне плохо но я верю в правильность своих поступков.

maDDragon
26.01.2009, 13:32:50
Які основані на історії однієї людини. Тут люди Ростіка тоже знають не перший день і чомусь вони мають інакший погляд на ту ситуацію.

Та тут Ростік ні причому, повір... І дивись краще за собою---

Stebnyk
26.01.2009, 13:34:01
одно не ясно - побоище будет или нет ?
ага, буде хто більше :пиво: вдує)))

maDDragon
26.01.2009, 13:34:21
Ты знаешь в мире наверно много людей которые думают обо мне плохо но я верю в правильность своих поступков.

Я тоже нехороша людина, але всьому є прєдєл...

Vomont
26.01.2009, 13:34:52
Коллеги из Альянса!
Я Вас правильно понял о том что Вы готовы организовать совместную встречу и обсудить варианты решения существующей проблематики с помощью как материальных так и не материальных аргументов?
Если да то отпишитесь
Так как Альянсеры кто за решение вопроса?

Just be
26.01.2009, 13:36:19
Та тут Ростік ні причому, повір... І дивись краще за собою---
Знаєш після багатьох речей які я чув від тих хто з ним спілкувався, то повірити нажаль не можу. Я за собою не відчуваю ніяких поганих дій, тому можу зробити висновок що за собою я дивлюсь добре. Ну і не можу не сказати тобі щоб ти також слідкував за собою.

maDDragon
26.01.2009, 13:37:44
Так как Альянсеры кто за решение вопроса?

Я за решение вопроса... Твої пропозиції???

CONFIG
26.01.2009, 13:37:55
Тоді питання для чого був куплений домен bmwalliance.com.ua?
Рано чи пізно ви б побачили переадресацію, тоді б ми сіли за стіл цивілізованих переговорів і домовились про домен, наприклад його передачу вам, такий собі варіант згладити обіди членів альянсу які з'явились при розколі клубу, я ж нізким не сварився, але всі такі обіжені ніби я переспав з їх жінкою. Та тут Ростік ні причому, повір... І дивись краще за собою---
Думаєш в нас є спільні знайомі які зараз не є членами обох клубів?

ValodjaE36
26.01.2009, 13:37:56
Я реально дивився на машину і ціну... Якшо комусь здалося шо я її паплюжу, то я вибачаюся, то не було на меті---
яка мета, говорити то чого не знаєш? і ще порадив то власнику дописати...
то мягко кажучи не гарно...

Just be
26.01.2009, 13:38:45
І тепер основне. Питання з доменом буде вирішуватись, але вже не тут. Тому тему пора закривати.

maDDragon
26.01.2009, 13:39:28
Ну і не можу не сказати тобі щоб ти також слідкував за собою.

Осторожно, а то я почну переживати :-o

Alex
26.01.2009, 13:39:57
я предлагаю так решить спор:

1. бандами собираться не стоит, ибо реально это ни к чему хорошему не приведет(результаты могут оказаться плачевными).
2. Предлагаю избрать делегатов от двух клубов(по 3-и человека например).

пусть эти люди встретятся на нейтральной територии, выпьют пива и спокойно(не, тогда пусть сначала пиво не пьют) устаканят все нюансы. После этого они на страницах этого и другого сайта огласят - как будем дальше жить в мире и писец.

И все - поставим точку на этом - бо читать противно, что тут все выписуют - такое впечатление, что все забыли зачем мы тут собрались и что такое БМВ !

Babak
26.01.2009, 13:40:02
Да, багато цікавих фактів повилазило.

Vomont
26.01.2009, 13:40:43
Коллеги из Альянса!
Я Вас правильно понял о том что Вы готовы организовать совместную встречу и обсудить варианты решения существующей проблематики с помощью как материальных так и не материальных аргументов?
Если да то отпишитесь
Повторяюсь!!!!!
Осторожно, а то я почну переживати
Думаю не стоит дерзить..

maDDragon
26.01.2009, 13:41:03
яка мета, говорити то чого не знаєш? і ще порадив то власнику дописати...
то мягко кажучи не гарно...

Тобі шось не подобається???:[[ Я вже вибачився!!!

Andriy
26.01.2009, 13:42:48
Alex, +1.
Взяти адмінів двох сайтів і хай домовляться.

Vomont
26.01.2009, 13:42:48
Тобі шось не подобається???
Не проявляй свою суть!!!

Just be
26.01.2009, 13:43:46
Alex, ми про це поговорили, завтра плануєм зібратись і вирішити всі питання.

maDDragon
26.01.2009, 13:44:07
Не проявляй свою суть!!!

Так я немаю шо скривати... І не треба мене діставати одним і тим самим!!!

Just be
26.01.2009, 13:44:16
Best Mashine Wolodya, maDDragon, зараз двох забаню LOL

Alex
26.01.2009, 13:45:42
ми про це поговорили, завтра плануєм зібратись і вирішити всі питання.

Best Mashine Wolodya, maDDragon,

их на встречу не берите с собой :)

maDDragon
26.01.2009, 13:46:09
Just be, Ти б хотів!!! Але не тре, бо вже пора закривати тему!!!

Vomont
26.01.2009, 13:46:15
Так я немаю шо скривати... І не треба мене діставати одним і тим самим!!!
Я тебя не достаю а просто направляю в русло предметного диалога. Будем считать что позиции друг друга понятны.

ValodjaE36
26.01.2009, 13:46:32
maDDragon, ну ти страшний тіпчик... ти мав би не передімною вибачитись а перед власником авто...
але радує той факт, що ти вибачився, помилка визнана...
прийнято:-P

Vomont
26.01.2009, 13:46:57
Разговор исчерпан

maDDragon
26.01.2009, 13:48:30
Всьо!!! Розбігайтесь на обід!!!

Stebnyk
26.01.2009, 13:50:03
Все. Я вже направду можу йти на обід. Ще як ту тему закриють то щей спокійно буде вже. смачного усім!

augustino
26.01.2009, 13:50:23
Just be, вирубуй тему.........

ValodjaE36
26.01.2009, 13:50:38
Поївши, всі будуть добршіми, то факт:'-(
СМАЧНОГО)))

CONFIG
26.01.2009, 13:51:39
Взяти адмінів двох сайтів і хай домовляться.Треба брати тих які можуть говорити від імені клубу, бо 20 сторінок то ж ше розгребсти треба..

Vomont
26.01.2009, 13:53:44
Треба брати тих які можуть говорити від імені клубу, бо 20 сторінок то ж ше розгребсти треба..
Скорее всего что так и надо..
Все ушли на обед,всем приятного аппетита.

Babak
26.01.2009, 13:55:13
і всьо?

ValodjaE36
26.01.2009, 13:56:08
і всьо?
а що?

Stebnyk
26.01.2009, 13:56:45
і всьо?
ну соррі Babak, дракі нє будєт ;)

axel
26.01.2009, 14:10:50
на 3 години віддірвався, а тут вже нафлудили. :-)))

Vomont
26.01.2009, 16:00:44
Так,все вернулись с обеда,сыты и добры!!!!!
Ну и продолжим.....Шутка. Тему можна закрывать

yurakushyk
27.01.2009, 09:56:53
Рішенням оргкомітету Львівського БМВ Клубу вирішено подальших дескусій по даному питанні не вести, оскільки кожен з клубів залишаєтся при своїх інтересах.