PDA

Переглянути повну версію : Новий кросовер BMW Urban Cross


Next
16.04.2015, 09:50:13
Журналісти авторитетного німецького автомобільного видання Auto Motor und Sport поділилися інформацією про майбутнє компактному кросовері BMW,
56405

який буде вважатися самим маленьким у всій модельній лінійці баварського автовиробника і позиціонуватися на один щабель нижче кросовера BMW X1.

Посилаючись на власні джерела в компанії БМВ, видання повідомило, що поява товарної версії нової моделі намічено на 2017 рік. В даний час баварська новинка отримала внутрішньозаводські позначення BMW Urban Cross і BMW 1 Series Sport Cross. Як відзначають німецькі журналісти, всупереч очікуванням, серійна версія автомобіля не отримає назву Х0, зважаючи на те що воно не влаштовує керівництво компанії.

Також повідомляється, що гамма силових агрегатів самого маленького кросовера БМВ буде складатися з бензинових і дизельних моторів, що працюють в парі як з механічними, так і з автоматичними трансмісіями. Крім того, не виключається можливість створення гібридної модифікації з можливістю зарядки від побутових електромереж.

Довжина кузова BMW Urban Cross складе близько 4 метрів, а маса близько 1300 кг. Оформлення інтер'єру новинки буде відповідати стилістиці компактвена BMW 2 Series Active Tourer. Вартість нової моделі, загальний тираж якої складе не менше 250 000 одиниць, буде стартувати з позначки 25 000 євро.