PDA

Переглянути повну версію : Компанія BMW почала випробування нового кабріолета 6-Series


bmwe36petro
22.01.2009, 15:56:58
Компанія BMW приступила до випробувань кабріолета 6-Series нового покоління, повідомляє сайт Worldcarfans, що опублікував в середу перші шпигунські фотографії цього автомобіля, знятого під час тестів у Німеччині.

Через камуфляж розгледіти риси зовнішності машини важко, проте деякі зарубіжні видання припускають, що основні зміни будуть такі: з'являться збільшені грати радіатора, інший передній бампер і фари головного світла в стилі нового родстера Z4. Також "шестірка" отримає довшу в порівнянні з нинішньою моделлю колісну базу і укорочені звіси.
576757685769
Не дивлячись на те, що на фотографіях на автомобілі встановлений "шматяний" дах (як у поточного покоління BMW 6-Series), що складається, багато іноземних сайтів повідомляють, що новинка отримає жорсткий верх, а дах на тестовій машині несправжній і є лише прийомом, щоб приховати прийдешні зміни. Інші ж видання стверджують, що в гаммі нової "шестірки" будуть модифікації як з м'яким, так і з металевим верхом.

Очікується, що гамма двигунів для BMW 6-Series нового покоління не зміниться. Виключенням стане лише версія M6, яка отримає новий десятициліндровий мотор з двома турбінами (зараз атмосферний V10) і коробку передач з двома зчепленнями.

У продажу нове купе і кабріолет 6-Series з'явиться не раніше кінця 2010 року.

За матеріалами lenta.ru