PDA

Переглянути повну версію : Розклад прем'єр моделей BMW на 2009 рік


bmwe36petro
31.12.2008, 13:12:22
WCF через BMWblog знайшов список прем'єр серійних і виставкових моделей BMW, запланованих на 2009 рік, яке шанувальникам баварської марки нібито розкрили інсайдери компанії.

Не секрет, що першим на черзі стоїть новий BMW Z4, прем'єра якого відбудеться на Детройтському автосалоні (NAIAS). У березні на виставці в Женеві вперше покажеться BMW Progressive Activity Sedan (PAS), у формі концепту. Там же автовиробник представить Z4 Individual, BMW eDrive (електричний концепт 1-Series або 3-Series в рамках програми «Project i») і Rolls-Royce EX102, більше відомий як RR4, також поки що у вигляді виставкової версії.
5595
Далі йде Шанхайський автосалон, на якому обіцяють з'явитися топовий BMW 760i/iL, а також 7-Series xDrive разом з гібридною версією.

В середині 2009 року повинні вийти високопродуктивні версії позашляховиків X5 і X6 (тільки недавно компанія підтвердила, що працює над X5 M), а також X6 ActiveHybrid. У вересні на автосалоні у Франкфурті BMW покаже готовий до продажу BMW PAS. Приблизно в той же час розкриють зовнішність серійного MINI Crossover і BMW X1.

Однією з найцікавіших новинок обіцяє стати так званий «BMW Z Vision Concept» — ще один родстер з сімейства «Z», розмірами на порядок менше останнього Z8 (концепт побудують на платформі 1-Series), оснащений гібридним або електричним приводом (eDrive).

За матеріалами autoua.net